Πρόβλημα σε SAMSUNG TV μετά από επισκευή.

Μηνύματα
101
Reaction score
4
Καλησπέρα σας,

Έχω αυτήν την τηλεόραση από την οποία ήμουνα αρκετά ικανοποιημένος
https://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue...MIzd29jeqK5QIVlJIYCh0K2QwJEAAYASAAEgI70fD_BwE

Την είχα αγοράσει από τον Κωτσόβολο ως το πιο "ακριβό" μοντέλο Fhd της SAMSUNG στις 43" (600 € - εντάξει με κ....σαν λίγο , την ίδια περίοδο σε άλλα μαγαζιά την έβρισκα έως και 100 € κάτω).

Εδώ και αρκετό καιρό είχε στις αριστερές άνω και κάτω γωνίες, σκιές και μάλιστα στην κάτω γωνία μέσα στο κέντρο της σκιάς, είχε μια πιο φωτεινή περιοχή. Δεν ήταν τίποτα το φοβερό αλλά μόνο που το έβλεπα σεληνιαζόμουν.

Αφού την πήρε το service του Κωτσόβολου (τοπικός αντιπρόσωπος) την επέστρεψε μετά από 2 εβδομάδες και 1 ημέρα επισκευασμένη (της άλλαξαν ταινίες LED).

H τηλεόραση όμως πλέον είναι σε χειρότερη κατάσταση από ήταν πριν! Με πολλαπλά φωτεινά σημεία στα αριστερά της οθόνης σε σημεία που πριν η απεικόνιση ήταν άψογη !

Ο τεχνικός το είδε μου είπε κάτι για φίλτρα και ότι δεν επισκευάζονται και ότι είναι πλέον θέμα πάνελ και ότι δεν ήταν ορατό από πριν γιατί οι λάμπες LED ήταν καμένες (η αρχική βλάβη ήταν σκοτεινές περιοχές στις αριστερές γωνίες της οθόνης και στην κάτω γωνία ένα πιο φωτεινό σημείο στο κέντρο της σκοτεινης περιοχής)

Όταν τον ρώτησα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση μου είπε ότι ο Κωτσόβολος τις αλλάζει τις τηλεοράσεις που δεν φτιάχνονται αλλά αυτό είναι άλλη περίπτωση, δηλώστε την βλάβη μετά το τριήμερο και θα δούμε.

Τι βλάβη εκτιμάτε πως έχει η τηλεόραση; Επειδή τον έκοψα λίγο διστακτικό και σαν λίγο να μασούσε τα λόγια, υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσουν να μου επιρρίψουν ευθύνες ; Το τελευταίο το λέω γιατι ο τεχνικός μου έλεγε ότι καθάρισαν και κάπνα από μέσα - ενώ σαν οικογένεια είμαστε αντικαπνιστές και το δε τζάκι του σπιτιού έχει να λειτουργήσει 3 χρόνια.
 

Attachments



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.588
Μηνύματα
2.866.556
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top