Πρόβλημα σε SONY μετά από update

Reaction score
11
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Κάτοχος της Sony KD-75XG9505, στην οποία πριν λίγες μέρες έκανα το update από το android 9 στο 10.
Αποτέλεσμα να λαγκάρει παντού, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα στην εναλλαγή καναλιών στην digea, να "βλέπω κύκλους" που έλεγε και ένα παλικάρι παλιά:)
Μετά το update δηλαδή, χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλια, όχι ότι πριν ήταν στιγμιαία η εναλλαγή, αλλά δεν θυμάμαι να έβλεπα το κυκλάκι.
Εννοείται πως έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (δις) μπας και στρώσει, αλλά τίποτα.
Παρόμοια καθυστέρηση βλέπω και στο menu γενικά αν και όχι τόσο έντονη...
Υπάρχει η δυνατότητα downgrade? Η Sony εδώ μου το απέκλεισε.
Σε ποιο mail μπορώ να πιέσω ώστε να βγάλουν κάνα update που να διορθώνει το θέμα αυτό (εξωτερικό)?
Ευχαριστώ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.014
Για ρώτησέ τους τότε, υπάρχει δυνατότητα να ξαναπεράσεις το ίδιο udpate, μήπως κάτι δεν κάθησε καλά;

Reaction score
11
Δυστυχώς μετά από έρευνα, είδα ότι είναι διαδεδομένο το θέμα στο εξωτερικό... Είμαι εν αναμονή απάντησης από Sony UK.

Reaction score
5.846
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Κάτοχος της Sony KD-75XG9505, στην οποία πριν λίγες μέρες έκανα το update από το android 9 στο 10.
Αποτέλεσμα να λαγκάρει παντού, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα στην εναλλαγή καναλιών στην digea, να "βλέπω κύκλους" που έλεγε και ένα παλικάρι παλιά:)
Μετά το update δηλαδή, χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλια, όχι ότι πριν ήταν στιγμιαία η εναλλαγή, αλλά δεν θυμάμαι να έβλεπα το κυκλάκι.
Εννοείται πως έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (δις) μπας και στρώσει, αλλά τίποτα.
Παρόμοια καθυστέρηση βλέπω και στο menu γενικά αν και όχι τόσο έντονη...
Σε ποιο mail μπορώ να πιέσω ώστε να βγάλουν κάνα update που να διορθώνει το θέμα αυτό (εξωτερικό)?
Ευχαριστώ.
"Το καλύτερον εχθρός του καλού".... ποτέ δεν εμπιστεύομαι υποτιθέμενα "updates" αν είμαι ευχαριστημένος με την συσκευή (εκτός και αν έχουν δοκιμαστεί ευρέως!)

Reaction score
11
"Το καλύτερον εχθρός του καλού".... ποτέ δεν εμπιστεύομαι υποτιθέμενα "updates" αν είμαι ευχαριστημένος με την συσκευή (εκτός και αν έχουν δοκιμαστεί ευρέως!)
Ήταν δέλεαρ ότι:
α) αναβάθμιζε το android από 9 σε 10,
β) το προηγούμενο είχε βγει πριν κανά 2 χρόνια και
γ) είναι επίσημη έκδοση από την ίδια την Sony.
Προφανώς το "έχουν δοκιμαστεί ευρέως" που αναφέρεις, η Sony εννοεί εμάς....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.731
Members
38.486
Νεότερο μέλος
jomous