Πρόβλημα writing file απο pc σε dvd

Reaction score
0
Εχω αγοράσει πρόσφατα την Panasonic HDC-HS9.Μαζί με τη κάμερα πήρα και το πρόγραμμα της HD Writer 2.5. Τα βιντεάκια περνούν κανονικά στο pc, μπορώ να κάνω κανονικά editing και να τα επεξεργαστώ .Οταν όμως πέρασω στο write data to media παρουσιάζεται το μύνημα. The inserted media may not br supported . Press the refresh button after inserting a new DVD-R, an initialized DVD-RW or a formated DVD-RAM with UDF2.5.(Χρησιμοποιώ δισκακια DVD-R)
Νόμιζα ότι ήταν λογισμικού ,δοκίμασα να το γράψω με pinnacle studio και nero 9 αλλα παρουσιάζονται άλλα προβλήματα.Τα κατάφερα με το convertX αλλα έχει μειωθεί πολύ η ποιότητα και δεν μου επιτρέπει καμία επεξεργασια.
Αν γνωρίζει κάτι κάποιος θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια του.

Reaction score
3
Απάντηση: Πρόβλημα writing file απο pc σε dvd

Καλώς ήρθες aristos68.
Απ' ότι κατάλαβα η κάμερά σου είναι HD.
Άρα και τα κλιπ από την κάμερα.
Αφού λοιπόν μπορείς και τα κάνεις edit, σε τι μορφή τα σώζεις;
Μήπως φταίει αυτό;
Δοκίμασε τα κλιπ σου με το TSMuxer (free) που καίει τα hd clip απευθείας σε δισκάκι DVD που μπορεί να παίξει και σε blu ray player.

Reaction score
0

Kosdion Ευχαριστώγια το καλωσόρισμα
τα κλίπ είναι 1920χ1080 και μου δίνει την δυνατότητα να τα κάνω mpeg2.Όταν προχωρήσω στο write data to media ,μου δίνει την επιλογή να γράψω σε DVD Video (stanard Quality), DVD Video (High Quality) και AVCHD .Δοκίμασα όλες τις επιλογές και δυστυχώς καθε φορά παρουσιάζεται άλλο μύνημα λάθους.
Δεν έχω τη δυνατότητα μετα το editing να αποθηκεύσω τα κλίπ και να τα γραψω με άλλο πρόγραμμα.(έτσι θα γραφούν αμοντάριστα),γι αυτό προτιμώ το πρόγραμμα πο θα μου προτείνεις να έχει και επεξεργασία.

Reaction score
3

Απ' ότι μου γράφεις, οι 2 πρώτες επιλογές: DVD Video (stanard Quality), DVD Video (High Quality) θα είναι σε ανάλυση 576 και μόνο η AVCHD είναι σε 1080. Σωστά;
Μιας και δεν έχω HD κάμερα, ότι σου λέω είναι από αυτά που έχω διαβάσει εδώ.
Μέχρι λοιπόν να σου πει τη γνώμη του κάποιο μέλος που να έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο, θα σου πρότεινα να δεις τη λύση του Vegas της Sony.
Αν και η επεξεργασία του HD θα είναι κάπως βαριά, δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα.
Μετά θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το TSMuxer και να γράψεις το HD βίντεο σε δισκάκι DVD.
Απ' ότι ξέρω, σ' ένα διπλής στρώσης DVD θα χωρέσει περίπου μια ώρα HD βίντεο.
Αυτά από μένα.
Δυστυχώς δεν έχω ακόμα μεταβεί στο στάδιο της HD λήψης και εγγραφής. Που θα πάει όμως θαγίνει κι αυτό.

Reaction score
0

Kosdion Ευχαριστώ πολύ.Θα δοκιμάσω και αυτή τη λύση και βλέπουμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88