- Reaction score
- 22
Προτού πάρω ηχεία πρέπει να περιποιηθεί λίγο ο χώρος . Δηλαδή , το ένα ηχείο έχει από πίσω του τοίχο ενώ το άλλο τζαμαρία ! κάτι που καταστρέφει τα πάντα ! Δεν ήξερα λοιπόν τι να κάνω μια μέρα και λέω δεν φέρνω τα παλιά μου ηχεία.. (mission 753) και τα τοποθετώ το κάθε ένα πίσω από τα ηχεία . Αμέσως γέμισε ο χώρος ήρθε το μπάσο ,άλλη εικόνα . Για αυτό θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι για να τοποθετήσω πίσω από τα ηχεία .Ένα απορροφητικό σαν πάνελ ας πούμε που να κάνει αυτή την δουλειά.
Λοιπόν έκανα άλλη μία δοκιμή έντυσα με ρούχα (το έχουμε χάσει) τα mission που βρίσκονται πίσω απο τα ηχεία και παίζουν το ρόλο τοίχου..Αμέσως καλυτέρεψε ο ήχος. Παρατήρησα πολύ πιο καθαρά και σφιχτά να το πώ.. μεσοχαμηλά. Υπαρχει μια ισορροπία γενικότερα. Στα μεσοχαμηλά έχω το πρόβλημα. Τι να πάρω?
Άρχισαν ομως λίγο να κουράζουν τα πρίμα τώρα που ακουω..
Λοιπόν έκανα άλλη μία δοκιμή έντυσα με ρούχα (το έχουμε χάσει) τα mission που βρίσκονται πίσω απο τα ηχεία και παίζουν το ρόλο τοίχου..Αμέσως καλυτέρεψε ο ήχος. Παρατήρησα πολύ πιο καθαρά και σφιχτά να το πώ.. μεσοχαμηλά. Υπαρχει μια ισορροπία γενικότερα. Στα μεσοχαμηλά έχω το πρόβλημα. Τι να πάρω?
Άρχισαν ομως λίγο να κουράζουν τα πρίμα τώρα που ακουω..