Πρόγραμμα για Media Center

Reaction score
1
Αγαπητοί,

Για μια ακόμα φορά θέλω τα φώτα σας.

Έχω στήσει ένα όμορφο PCάκι στο σαλόνι, για μουσική, ματρόσκες και όλα τα καλά.

Του έχω πάρει και ένα τηλεκοντρόλ και είμαι έτοιμος.

Μου λείπει μόνο ένα Media Center προγραμματάκι. Της Microsoft είναι ελλεϊνό, δεν βλέπει για αρχή της ματρόσκες μου. (Το Media player τις παίζει, αλλά το media center όταν ψάχνει για αρχεία δεν τα περνάει στις βιβλιοθήκες). Γενικά χάλια.

Τι προγραμματάκι προτείνετε?
Θέλω κάτι απλό, να δουλεύει και με βελάκια απο το τηλεκοντρόλ. Ξέρετε, Μουσική/Ταινίες/Σειρές/Ραδιοφωνο. Τσακ πατάς εκεί, μετά επόμενο μενού, τσάκ πατάς εκεί. Σαν ένα DVD player. Απλό και λειτουργικό.

Ευχαριστώ,

Reaction score
2
Ενναλακτικο προγραμμα ειναι το Media Portal,αλλα με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι το windows media portal των w7 ειναι το καλυτερο απο ολα,εσυ τι windows εχεις?

Δες εδω λεει βημα βημα τι πρεπει να κανεις για να σου διαβασουν τα mkv αρχεια:http://www.pcworld.com/article/159793/watch_mkv_video_files_in_windows_media_center.html

Reaction score
1
Πολύ χρήσιμο το λίνκ σου! Να'σαι καλά!

Θα το δοκιμάσω όταν βρώ λίγο χρόνο, αν δουλέψει θα μείνω με Windows Media Center τελικά.

Έχω Vista, μιας και ρώτησες.

Reaction score
2
Απάντηση: Πρόγραμμα για Media Center

GeorgeSpyros τελικά που κατέληξες; Ψάχνω και εγώ ένα τέτοιο πρόγραμμα και με ενδιαφέρει τι έκανες τελικά.

Reaction score
149
Κάθε ένα από τα προγράμματα εχει τα συν και τα πλην.
Εχω δοκιμάσει mediaportal, xbmc, wmc (vista,7), και τωρα meedios. Αλλα είναι πιο ευκολα στο στήσιμο (wmc), αλλα έχουν απειρες δυνατότητες που χρειάζονται όμως αρκετό setup(mediaportal), αλλα είναι πιο εντυπωσιακά στην εμφάνιση (xbmc και meedios). To βασικό είναι να αποφασίσεις σε τι θα το χρησιμοποιήσεις (movies, tv-server, music, bd κ.λ.π) να διαλέξεις κάτι που τουλάχιστον να μην έχεις ασυμβατότητες hardware και να δοκιμάσεις να δεις τι σου αρέσει
Προσωπικά χρησιμοποιώ mediaportal γιατι μου αρέσει να πειραματίζομαι και δοκιμάζω το meedios του οποίου η εξέλιξη τους τελευταίους μήνες είναι εντυπωσιακή

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.621
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis