Πρόγραμμα DJ

Reaction score
0
Η ερώτηση μου είναι απλή. Ποιό πρόγραμμα DJ έχει πραγματικά καλό ήχο;

Έχω απογοητευτεί με το Virtual DJ, καθώς ότι ρύθμιση και να κάνω ο ήχος είναι συμπιεσμένος και διακρίνω παραμόρφωση. (όχι από υπεροδήγηση, όχι cracks pops, ούτε διακοπές, αλλά ακούγεται να υπάρχει αλλοίωση του ήχου.

Δεν μιλάω για hi end ήχο. Απλά να ακούγεται όπως το media player των Windows.

Reaction score
69
Απάντηση: Πρόγραμμα DJ

Αν παίξεις με καλές και ατμοσφαιρικές εγγραφές νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα .

Reaction score
5

σαν dj θα σου πρότεινα το TRAKTOR που το δουλεύω και εγώ και υποστηρίζει και αρχεία flac...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.156

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Deckadance.

Πάντως, δεν πιστεύω ότι ευθύνεται το software για τόσες σημαντικές αλλοιώσεις στον ήχο.

Reaction score
7

Πάντως, δεν πιστεύω ότι ευθύνεται το software για τόσες σημαντικές αλλοιώσεις στον ήχο.
+1 τσεκαρε τις ρυθμισεις σου,κατι αλλο φταιει.

Νομιζω πως και το virtual υποστηριζει flac.

Reaction score
0

Δεν το έθεσα σωστά μάλλον. Ίσως είμαι και λίγο περίεργος με την ποιότητα, αλλά γίνεται το εξής. Αν βάζω να παίζει το mediaplayer ή το winamp, o ήχος είναι κρυστάλλινος. Όταν βάζω το virtual dj, ο ήχος ακούγεται πιο συμπιεσμένος, πιο θολός. Όσο και να πείραξα τα settings δεν βελτιώνεται. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι αλγόριθμοι του συμπιέζουν τον ήχο. Και πάλι επαναλαμβάνω δεν υπάρχει παραμόρφωση τύπου τριξιμάτων οι διακοπών.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.156

Μήπως στο Media Player ή το WinAmp χρησιμοποιείς κάποιο φίλτρο/enhancer (π.χ. DFX) και κάνει τη διαφορά που λες;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.156

Επίσης, αν χρησιμοποιείς το key lock στο master tempo, επίλεξε στις ιδιότητες το "high quality stretching". Δεν θυμάμαι ακριβώς που είναι γιατί σου γράφω ό,τι θυμάμαι από το πρόγραμμα.

Αλλιώς, τσέκαρε τα drivers και το latency.

Reaction score
0

Καλησπέρα
το virtual dj ειναι απαράδεκτο dj πρόγραμμα.(Ειδικά στον ήχο)
Τα dj προγράμματα με τον καλύτερο ηχο είναι το ableton live και το traktor
Χρησιμοποίησε το traktor το οποίο είναι και πιο φιλικό προς τον χρήστη

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα και εγώ. Παρόλο που είναι το πιο εύχρηστο, ο ήχος είναι πραγματικά κακός. Το δοκίμασα σε 2 laptop και έχει τα ίδια αποτελέσματα. Προφανώς έχει sound engine που δεν είναι εξελιγμένη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid