Πρόκληση για τυφλή δοκιμή

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.100
Reaction score
20.576


Νικο μου συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες για τις υπερβολες. Αλλα ρε φιλε μην το γα...με το θεμα. Υπερβολη δηλαδη ρε συ δεν ειναι και το καλωδιο τοστιερας?
(...)

Επειδή κάποιοι δεν εννοούν –δεν θέλουν...- να καταλάβουν μερικά βασικά πράγματα, εντάξει, μπορεί να τους κάνω κι εγώ χαλάστρα, ανοίγω αυτό το θέμα και προκαλώ δημοσίως τον κ. Γιάννη Μιχαηλό, σε μια τυφλή σύγκριση του καλωδίου τοστιέρας που μάζεψα από τα σκουπίδια, με ένα καλό, «audiophile», «επώνυμο», «high end» ή ό,τι άλλο θέλει, καλώδιο ρεύματος, της απολύτου επιλογής του και οιασδήποτε τιμής, υπό τους κάτωθι όρους.

1.[FONT=&quot] [/FONT]Μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο σύστημα θέλει, οιασδήποτε τιμής.
2.[FONT=&quot] [/FONT]Μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο μουσικό κομμάτι θέλει. Αν θέλει, μπορεί να καθίσει να ακούσει όποια μουσική θέλει σε αυτό το σύστημα, όσες ώρες θέλει, ακόμα και καθημερινά για όσες μέρες θέλει, πριν την πραγματοποίηση της δοκιμής, ώστε να εξοικειωθεί απόλυτα.
3.[FONT=&quot] [/FONT]Η δοκιμή θα γίνει συνδέοντας πότε το ένα καλώδιο και πότε το άλλο, σε τυχαία σειρά, και σε συγκεκριμένη συσκευή του συστήματος, όποια θέλει αυτός.
4.[FONT=&quot] [/FONT]Η τυφλή σύγκριση θα γίνει με δέκα διαδοχικά ακούσματα, του ιδίου τμήματος του κομματιού που θα επιλέξει, διαρκείας 1 λεπτού (δε θα ξημερωθούμε κιόλας), και με τη συγκεκριμένη συσκευή συνδεδεμένη με το ρεύμα μέσω του αντιστοίχου καλωδίου, η επιλογή του οποίου θα έχει γίνει τυχαία, και την ταυτότητα του οποίου φυσικά δεν θα γνωρίζει.
5.[FONT=&quot] [/FONT]Σε καθένα από αυτά τα ακούσματα, θα καλείται να προσδιορίσει με ποιο καλώδιο είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα η συγκεκριμένη συσκευή, ποιο καλώδιο «παίζει»· το ακριβό audiophile που διάλεξε αυτός, ή αυτό που εγώ περιμάζεψα από τα σκουπίδια, και το οποίο βλέπετε εδώ σε παγκόσμια πρώτη εμφάνιση.
6.[FONT=&quot] [/FONT]Για να έχει το πράγμα και περισσότερο ενδιαφέρον, η δοκιμή θα γίνει με στοίχημα 1000€. Πριν την έναρξη της δοκιμής, τόσον αυτός όσο και εγώ θα δώσουμε από χίλια ευρώ σε πρόσωπο κοινά αποδεκτό, το οποίο θα παρευρίσκεται στο χώρο της δοκιμής.
7.[FONT=&quot] [/FONT]Μετά το πέρας και των δέκα δοκιμών, εάν ο κ. Μιχαηλός έχει προσδιορίσει σωστά όλες τις δοκιμές, κερδίζει το στοίχημα, διαφορετικά κερδίζω το στοίχημα εγώ.

Λοιπόν;
 

Attachments


Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
Απάντηση: Πρόκληση για τυφλή δοκιμή

Ρε δεν είναι δίκαιο. Το καλώδιο της τοστιέρας είναι καραστρωμένο.

χαχα...


Χωρίς πλάκα, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να δούμε αν όντως υπάρχουν διαφορές στα καλώδια ρεύματος...
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.725
Reaction score
7.505
Θα ερθω και γω στο τεσταρισμα και θα δωσετε σε μενα τα χρηματα(αρκει να καθομαι κοντα στην πορτα)μιας και εχω μπει στην μπριζα να παρω καινουριο cd player ........και μεχρι να τσεκαρετε τα ρευματοκαβλωδια (χαλαρα----να μην βιαστειτε παιδακια)εγω θα εχω δωσει την προκαταβολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Attachments



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.357
Reaction score
125.318


και το οποίο βλέπετε εδώ σε παγκόσμια πρώτη εμφάνιση.
Μας έχει ταράξει σε πρωτιές αυτός ο άνθρωπος!:crazy_3: :crazy_3: "happy_1"

Κατά τα άλλα, τα ρέστα μου!:respect:

ΥΓ: το εν λόγω καλώδιο, όπως φαίνεται από την εξαιρετική φωτό, εκτός από ιδιαίτερα καλω-στρωμένο, είναι και ικανότατης διατομής και τεσταρισμένο σε πραγματικά βαρύ φορτίο (τοστιέρας, κι όχι προενισχυτού), πιθανά δε να είναι και σιλικόνης, ώστε να αντέχει της υψηλές θερμοκρασίες της τοστιέρας, άρα ο όποιος επίδοξος hi-end αντίπαλος ωφείλει να είναι ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών! Τρέμε Hi-END, η audio-κρατορία αντεπιτίθεται!:cool_11:
 



argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
μεσα σε ολα
με φωναζουν θαλλασολυκο νικολα γιατι ημουν στις φουρτουνες μεσα σε ολα
γιαιτι ειχα μια λεβεντικη καρδια
 

Μηνύματα
5.020
Reaction score
8
γεια σου αρτζι αν και σε αντιπαλα στρατοπεδα σε χαιρομαι.
Μονο μια συμβουλη, ασε τα χαπια και ελα να το ριξουμε στο χορτο.
 

Μηνύματα
350
Reaction score
236
Εκτος απο καλοστρωμενο να επισημανω πως εχει υποστει και την πρεπουσα παλαιωση :happy_6:.

Βασιλης
 

Μηνύματα
5.168
Reaction score
9
Θα ηθελα να πω οτι παρομοια δοκιμη ειχε προγραμματιστει κατα το παρελθον αλλα δυστυχως του "ετυχε" κατι του Κωστα και δεν μπορεσε τελικα να παρεβρεθει. Ετσι για την ιστορια.
 



Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.100
Reaction score
20.576
Θα ηθελα να πω οτι παρομοια δοκιμη ειχε προγραμματιστει κατα το παρελθον αλλα δυστυχως του "ετυχε" κατι του Κωστα και δεν μπορεσε τελικα να παρεβρεθει. Ετσι για την ιστορια.
Θα παρακαλούσα τα διάφορα γλοιώδη ανθρωπάκια που ανεχόμαστε να κυκλοφορούν εδώ μέσα, να μη διαδίδουν ανοησίες και πράγματα ανυπόστατα. Εντάξει;
 



Μηνύματα
5.168
Reaction score
9
Φιλαρακι κοιταξε να σου πω.

Το οτι ξεχνας εσυ δεν σημαινει οτι ξεχνουν ολοι, αντε βλακα.

Γελοιο υποκειμενο, εισαι και συντονιστης τρομαρα σου.

Υποαναπτυκτε.
 


Μηνύματα
2.220
Reaction score
1
Τι έγινε ρε παιδία γίνατε και δώ Blu-ray VS. HD-DVD? Τσαρουχά επέβαλε την τάξη σε παρακαλώ...:happy_9:
 

Μηνύματα
7.461
Reaction score
3
Τι έγινε ρε παιδία γίνατε και δώ Blu-ray VS. HD-DVD? Τσαρουχά βάλε την τάξη σε παρακαλώ...:happy_9:
Παμε να φύγουμε Τάσο. Είναι χαϊεντάδες εδώ. Είναι άγριοι. Δεν αστειέυοντε. XBOX VS PS3 το έκαναν :happy_9:"happy_1"
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.865.477
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top