Πρόσκληση της ΕΒΒΕ για συνάντηση.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.761
Απάντηση: Πρόσκληση της ΕΒΒΕ για συνάντηση.

Έτσι κι αλλιώς δεν θα φάμε πολλά πράγματα.
Καμιά φτερούγα με λίγο καλαμπόκι.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.761

Καχύποπτε!!

Λοιπόν άλλη μια ωραία βραδιά περάσαμε.
Γνωρίσαμε από κοντά τον Γιώργο (wizzy) άρτι αφιχθείς από την Κύπρο.
Το Σάββατο είναι μια δύσκολη μέρα για τέτοιες συνευρέσεις, αλλά είμαστε 8 άτομα συνολικά.
Τα είπαμε μια χαρά, μιλήσαμε για πολλά θέματα, βλαμμένα και μη.
Ήπιαμε τις μπύρες μας, φάγαμε τα μεζεδάκια μας και όλα καλά.
Παρόντες, ο Γιώργος και ο Στέργιος Κακαλιός, αμφότεροι συνοδευόμενοι από τις συζύγους των.
Ο γραμματέας Γιάννης (ichaltou), o Δημ. Πανούσης, ο Παύλος (PAULT) κι εγώ.
Χάρηκα πολύ για την γνωριμία μου με τον Γιώργο και ελπίζω να μπορούμε να τα ξαναπούμε από κοντά.

Υ.Γ. δεν φάγαμε πολλά.

Reaction score
326

Παρών κι εγώ μετά από αρκετό καιρό (λόγω υποχρεώσεων) σε εκδήλωση των βλαμμένων!
Χάρηκα για τη γνωριμία με το Γιώργο και τη συζυγό του.
Από τα ενδιαφέροντα θέματα τις βραδυάς οι κοινές μουσικές προτιμήσεις (κάτι θανατηφόρα μέταλλα κλπ) του Γιώργου και του Παύλου. Τελικά μας αρέσουν οι Τρύπες ή η Άννα Βίσση?
ΥΓ. Το φαγητό λιγοστό, απλώς τσιμπήσαμε! Ευτυχώς ο Παύλος δεν είχε όρεξη....

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.656

Επιβεβαιώνω ότι ο Μιχάλης έφαγε φτερούγες κοτόπουλου και ουχί δεινόσαυρου (και λίγη σαλατούλα)!

Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τους Στέργιο (και τη συζυγό του), Παύλο, Γιάννη, Δημήτρη και φυσικά τον Μιχάλη. Πολύ καλή παρέα, πολύ γέλιο, ακριβώς ό,τι φανταζόμουν για τη βραδιά. Περιμένω από τον Στέργιο και τον Γιάννη να σχολιάσουν το σύστημά μου στις "Ηχητικές Αποδράσεις". Επίσης, δεν θα ξεχάσω την χαρακτηριστική επιμονή του Στέργιου υπέρ της αγοράς ηχείων Magnepan (Τσαρουχά, ακούς?)!

Διάλογος:
Στέργιος: Γιώργο, ποια ηχεία έχεις;
Γιώργος: B&W 802D.
Στέργιος: Μάλιστα... και πότε θα πάρεις Magnepan; :143:
Γιώργος: Όταν τα πουλήσει ο Τσαρουχάς, για να τα βάλω surround! :142:
Στέργιος: Είσαι τρελός; Μάλλον τα 802 θα βάλεις για surround!

Επίσης, έπεσε το σχετικό πείραγμα περί της ενασχόλησης με το βινύλιο από τον Γιάννη, αλλά όχι κύριοι, θα συνεχίσω απτόητος να αγοράζω δίσκους!

Η νύχτα έκλεισε με την απορία Μιχάλη, Στέργιου, Γιάννη ως προς το γεγονός ότι δεν έχω προβολέα ακόμα.... Ω, θεοί!

Δυστυχώς, ο Μπλάτσιος και ο Μάκης δεν κατάφεραν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, αλλά θα υπάρξει επόμενη φορά!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να τον ακούς τον Κακαλέα, ξέρει αυτός. Για το βινύλιο δεν έχω να πω τίποτα. Έχω άλλωστε δηλώσει κι εγώ λάτρης. :116:

...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.257

Φωτογραφίες δε βγάλατε;

wizzy

Reaction score
22.656

Όχι δεν βγάλαμε, αν και υπήρχε διαθέσιμο κινητό με 8ΜΡ κάμερα... Δεν βαριέσαι, next time!

Να τον ακούς τον Κακαλέα, ξέρει αυτός. Για το βινύλιο δεν έχω να πω τίποτα. Έχω άλλωστε δηλώσει κι εγώ λάτρης. :116:

...
Νίκο, κι εμένα μου αρέσει το βινύλιο ρε - σε όλες τις μορφές του! :143: Πότε είπαμε ότι θα πουλήσεις τα Magnepan; :142:

wizzy

Reaction score
22.656

Παίδες της ΕΒΒΕ, καλημέρα.

Με αφορμή τη συναυλία των Dead Can Dance την Παρασκευή 21/09 στη Θεσσαλονίκη, κανόνισα να ανέβω ξανά στα μέρη σας. Θα μείνω μέχρι την Κυριακή το πρωί, οπότε (δεδομένου του ότι την Παρασκευή είναι η συναυλία), θα ήθελα να απευθύνω πρόσκληση για συνάντηση το Σάββατο 22/09 το απόγευμα - βράδυ, για καφέ/φαγητό/ποτό - δεν έχει σημασία, ό,τι βολεύει.

Θα περιμένω νέα!

wizzy

Reaction score
22.656

Ήταν μια πολύ ωραία νύχτα! Costas EAR, Πρόεδρος ΕΒΒΕ, Μάκης Ευμορφόπουλος, ichaltou, xenos κι εγώ σε ένα (άνευ προηγούμενου για μένα, συνηθισμένο από ό,τι κατάλαβα) οικιακό φαγοπότι! Οι μπύρες έρρεαν άφθονες, τα κρεατικά ασταμάτητα, το γέλιο και η καλή διάθεση υπεράνω όλων! Να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Μιχάλη για τη διοργάνωση, τον Κώστα για τη φιλοξενία και το ψήσιμο και τέλος χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τον Costas EAR, τον xenos και τον Μάκη.

Να 'στε καλά όλοι! Θα τα πούμε ξανά το Σάββατο!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.761

Γιώργο κι εμείς χαρήκαμε που συμμετείχες σε ένα απλό (για μας) event (ηβεντ για τους άσχετους)
Εγώ όμως έμεινα δυσαρεστημένος, ήμουν δυστυχής διότι αυτός ο άκαρδος ο Kώστας EAR δεν μ΄άφησε να ψήσω τίποτα!!
Τα έψησε όλα αυτός, απαράδεκτον και ανεκδιήγητον.
Μας έφαγε τη δουλειά. Καταρρέουν τα πάντα.

Να και η παρέα μας, εγώ τραβάω τη φωτό.

Οι μπύρες ήταν άφθονες.

Και τα ψητά επίσης.Περίσσεψαν κιόλας!!!
Ο καιρός υπέροχος, ούτε ζέστη ούτε κρύο.
Τα λέμε σύντομα και στην συνάντηση μας στον Βόλο σε 5 μέρες.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt