Πρόσκληση της Ε.Β.Β.Ε

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.713
Λοιπόν μετά από τόσον καιρό που πέρασε χωρίς να κάνουμε κάποια σοβαρή μάζωξη βλαμμένων και αφού δέχτηκα επιπλήξεις που δεν οργάνωσα κάτι ως τώρα και επαναπαυθήκαμε στις μικρές περιστασιακές αλλά τακτικές συνευρέσεις στο γνωστό νέο στέκι μας, (όχι του θέματος "Κάθε Παρασκευή" στον Ηλία) και μετά από μια μίνι σύσκεψη, αποφασίσαμε να κάνουμε μια συγκέντρωση σε ταβέρνα για να βρεθούμε όλοι μαζί και να τα πούμε από κοντά.
Θα λάβει χώρα μεθαύριο την Παρασκευή 31-10-2014 στην ταβέρνα "Ελαίας γη" στην Α. Τούμπα Θεσσαλονίκης που εδρεύει στην οδό Τσιαπάνου 52 και με συμμετοχή ανά άτομο 12 ευρώ με πλούσιο και ποιοτικό μενού της αρεσκείας μας και ποτό χύμα.
Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν.
Για τους ενδιαφερόμενους δήλωση συμμετοχής εδώ όπου ήδη έχουμε:

ΑlexT
ichaltou
Marios
Μάκης Ευμορφόπουλος
Κακαλιός Στέργιος
Μελίδης
Τermatogazi
Abessalom

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.527
αν υποψιαστώ ότι τρώτε καλύτερα εκεί πάνω θα μεταδημοτεύσω :D

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.713
αν υποψιαστώ ότι τρώτε καλύτερα εκεί πάνω θα μεταδημοτεύσω :D
Πολύ φοβάμαι Βασίλη ότι μάλλον εδώ τρώμε καλύτερα, απλά διότι είμαστε λίγο πιο μερακλήδες.
Παντού υπάρχουν καλά μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, αλλά όταν πας σε μια πόλη (δεν λέω σε ποια) και κάθεσαι σε κεντρικό μαγαζί και σου λέει ότι έχει σουβλάκι, μπιφτέκι, παντσέτα, σουτζουκάκι και γύρο και σαλάτες τις γνωστές τυπικές, τότε δεν είναι εντάξει.
Εγώ αυτούς τους αποκαλώ "τεμπέληδες", διότι μου παίρνουν τα ετοιματζήδικα κρέατα, τα ψήνουν και στα δίνουν.
Σιγά τον πολυέλαιο.
Εδώ έχουμε και τους μερακλήδες που θα ασχοληθούν λίγο παραπάνω και θα φτιάξουν και το κάτι διαφορετικό, γεμιστό, καπνιστό, γάστρας, αλλά αυτά προϋποθέτουν και δουλειά.
Να φας π.χ. πιπιεριά ή μελιτζάνα, ή πατάτα γεμιστή με τυριά, μπέϊκον, αρωματικά, με το ζουμάκι τους, να ευχαριστηθείς.
Αλλά δεν κάθονται όλοι να τα φτιάξουν διότι απαιτείται έξτρα εργασία.
Όμως τα τετριμμένα είναι βαρετά.
Με την ευκαιρία να πω ότι πριν περίπου ένα μήνα που ήμουν στο Μοναστηράκι, έκατσα στον περίφημο Μπαϊρακτάρη και πήρα και αρκετά διαφορετικά πιάτα.
Δεν μ΄άρεσε τίποτα, χάλι μαύρο.
Ή εγώ είμαι παράξενος, ή αυτός πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Ας έρθει εδώ να του ψήσω σουβλάκι ή κοντοσούβλι να δει πως φτιάχνεται.
Λοιπόν θα μεταδημοτεύσεις;
Θα μετοικίσεις;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.575
Μα κι εσύ, ρε φίλε, στον Μπαϊρακτάρη βρήκες να πας...; Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;:)

Τώρα, πρέπει να κατέβεις ξανά Αθήνα για να σε πάμε σε ένα καθωσπρέπει μαγαζί για να αποκαταστήσουμε το "όνομα" της πόλης!

Α! Καλά να περάσετε και καλό τσιμπούσι! Φάτε και καμιά πηρουνιά για εμάς τους ξενιτεμένους!:D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.259
Με την ευκαιρία να πω ότι πριν περίπου ένα μήνα που ήμουν στο Μοναστηράκι, έκατσα στον περίφημο Μπαϊρακτάρη και πήρα και αρκετά διαφορετικά πιάτα.
Δεν μ΄άρεσε τίποτα, χάλι μαύρο.
Ή εγώ είμαι παράξενος, ή αυτός πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Μιχάλη, ο Μπαϊρακτάρης θεωρείται το χειρότερο γνωστό "εστιατόριο" στην Αθήνα.
Στο ask4food (site κριτικής εστιατορίων Αττικής από τους πελάτες) έχει το χειρότερο βαθμό.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.713
Παρακαλώ όπως ενημερωθώ σχετικά με την ώρα προσέλευσης.

Ευχαριστώ.
Mην ανησυχείτε, θα σας αποσταλεί ειδική πρόσκληση εκτυπωμένη με σινική μελάνη σε πάπυρο με φάκελλο από ιλουστρασιόν χαρτί.
Έτσι θα έχετε την ευχέρεια με άνεση χρόνου να ενημερωθείτε σχετικά με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που είναι αναγκαίες για την έγκαιρη και ασφαλή προσέλευσή σας εις τον χώρο όπου θα τελεστεί η συγκέντρωση των ατόμων - μελών που έχουν υποστεί εγκεφαλική βλάβη (βλαμμένων), εξέχον μέλος της οποίας είστε και εσείς.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.713
Μιχάλη, ο Μπαϊρακτάρης θεωρείται το χειρότερο γνωστό "εστιατόριο" στην Αθήνα.
Στο ask4food (site κριτικής εστιατορίων Αττικής από τους πελάτες) έχει το χειρότερο βαθμό.
Κάποιοι όμως, :rolleyes: μου τον είχαν για πολύ καλό μαγαζί και το πρότειναν ανεπιφύλακτα.
Ονόματα δεν λέω, αλλά προφανώς δεν έχουν ούτε γούστο στο φαγητό ούτε μεράκι και προφανώς χρήζουν μιας βόλτας - επίσκεψης από τα μέρη μας για να εκτιμήσουν σωστά το καλό φαγητό.

Reaction score
1.458
Βρε Μιχάλη στον Μπαϊρακτάρη πήγες και έφαγες?Οτι χειρότερο υπάρχει στην Αθήνα.
Την επόμενη φορά που θα κατέβεις να βρεθούμε και θα σε κάνουμε ν'αλλάξεις γνώμη για τα εστιατόρια της Αθήνας.:)

Στο μεταξύ...καλές μάσες την Παρασκευή να έχετε!;)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Στη Θεσσαλονίκη , όπου κι αν μ έχουν πάει οι ΕΒΒΕδες , ήταν τέλεια.
Τα καλύτερα όμως ήταν στο μαγαζί του Μιχάλη ...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.527
Μιχάλη θα κάνουμε blind test του χρόνου στη γιορτή του avsite στη Θεσσαλονίκη 8-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.003
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos