Πρόστιμα για κατοικίδια ζώα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.086
Η μόνη λύση (που φυσικά δεν γίνεται με τίποτα) είναι να υπάρχει έλεγχος στα γαμωφερυμποτ.
Δηλαδή να υπάρχει μια υπηρεσία που να τσεκάρει τα σκυλία αν έχουν τσιπ ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας.
Η "μία υπηρεσία" είναι η αστυνομία. ;)
Κυνηγήστε το να γίνει.
Κάνα υπουργό δε ξέρετε; Ενα τηλέφωνο δουλειά είναι! Δις ιζ γκρις! :p

Reaction score
596
Η "μία υπηρεσία" είναι η αστυνομία. ;)
Κυνηγήστε το να γίνει.
Κάνα υπουργό δε ξέρετε; Ενα τηλέφωνο δουλειά είναι! Δις ιζ γκρις! :p
Εδώ η αστυνομία δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τους κλέφτες που έχουν ρημάξει όλα τα σπίτια από 2φορες!
Με τα τσιπάκια θα ασχοληθεί?
Αστυνομία ζώων θέλει, με τα πρόστιμα που θα έριχνε θα έβαζε λεφτά στην τσέπη μέχρι και ο Τσιπρας :)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693
Aγρια σκυλιά θα κατασπάραζαν ηλικιωμένο στη Θεσσαλονίκη

http://kafefrappe.gr/?p=505863&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Άντε πείτε μου εδώ τώρα τι γίνεται, ποιός φταίει, ποιός πληρώνει και ποιός είναι ο "αρμόδιος" να επέμβει;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.584
Aγρια σκυλιά θα κατασπάραζαν ηλικιωμένο στη Θεσσαλονίκη

http://kafefrappe.gr/?p=505863&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Άντε πείτε μου εδώ τώρα τι γίνεται, ποιός φταίει, ποιός πληρώνει και ποιός είναι ο "αρμόδιος" να επέμβει;
Τώρα το είδα αυτό.

Δεν μπορώ να συγχωρήσω την ύπαρξη τέτοιας τερατώδους άγνοιας στους φιλόζωους που κατά το άρθρο ταΐζουν αυτό το πλήθος σκύλων, ότι τα τελευταία εύκολα σχηματίζουν αγέλη.
"Αν πάρεις δέκα σκυλιά και πας και τ' αφήσεις σ' έναν αγριότοπο, σε μια ερημιά απ' όπου δεν περνάει ψυχή ζώσα, τα σκυλιά αυτά μέσα σε λίγες εβδομάδες θα ξαναγίνουν λύκοι..." γράφει η Ζυράννα Ζατέλη.
Οπωσδήποτε υπάρχουν βαρύτατες ποινικές και αστικές ευθύνες στους εκτρέφοντες μια τέτοια αγέλη, όπως και στον Δήμο εφόσον γνωρίζει και αδρανεί.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693
Εγώ πάντως κάποια στιγμή που έπαιρνα την υπηρεσία του δήμου για τα αδέσποτα, δεν το σήκωνε κανένας.
Πήρα πολλές φορές και δεν είδα καμιά ανταπόκριση.
Η αστυνομία μου είπε ότι επεμβαίνουν μόνο αν γίνει επίθεση αδέσποτου σε άνθρωπο.
Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια υπηρεσία στον δήμο και αν λειτουργεί.
Ο δήμαρχός μας ο μπουτάρης έχει άλλα πιο σοβαρά να ασχοληθεί.
Κανένα δρόμο να ονομάσει κεμάλ ατατούρκ, κανένα μουσείο τούρκικου πολιτισμού, ποιός να ασχοληθεί με τα σκυλιά.

Reaction score
1.815
Έχω κυρίως αδυναμία στα μεγάλα σκυλιά.
Το ίδιο και τα παιδιά μου.
Δυστυχώς σε ένα διαμέρισμα είναι δύσκολο να φιλοξενήσουμε σκύλο .
Θα ήθελα πολύ να έχω μια μονοκατοικία με αυλή να μπορεί το ζώο να έχει επαφή και στο φυσικό του περιβάλλον και όχι να είναι κλεισμένο σε τέσσερεις τοίχους.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προχωράμε σε απόκτηση σκύλου - αν και έχω τεράστια πίεση από τα πιτσιρίκια μου (εις τριπλούν αυτό...) :party:

Last edited:

Reaction score
1.815
Παράλληλα, πρέπει να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου το ζώο να μην εισέρχεται σε κοινόχρηστους χώρους ή χώρους άλλων ιδιοκτησιών.
Κώστα το θέμα που αντιμετωπίζουμε στη γειτονιά έχει γίνει πλέον κανόνας!
Και εξηγώ...
Μπροστά από την πολυκατοικία υπάρχει πλατεία που έχει γίνει πλέον ουρητήριο σκύλων!!!!
Η κάθε καρα...(να μην πω) παίρνει το αυτοκίνητό της(!!!) και φέρνει το σκυλάκι ή το σκύλαρό της να κάνει τη βόλτα του και να αφοδεύσει το μεσημεριανό ή βραδυνό άμπακα που του έδωσε!

Υπάρχουν παιδιά στην πλατεία που παίζουν - τρέχουν - κυλιούνται.
Το ερώτημα είναι το εξής:
Πως μπορεί να σταματήσει η απαράδεκτη ανθρώπινη ανοχή όλων εις βάρος των παιδιών και όφελος του κάθε ιδιοκτήτη τετράποδου?

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.584
Έχω κυρίως αδυναμία στα μεγάλα σκυλιά.
Το ίδιο και τα παιδιά μου.
Δυστυχώς σε ένα διαμέρισμα είναι δύσκολο να φιλοξενήσουμε σκύλο .
Θα ήθελα πολύ να έχω μια μονοκατοικία με αυλή να μπορεί το ζώο να έχει επαφή και στο φυσικό του περιβάλλον και όχι να είναι κλεισμένο σε τέσσερεις τοίχους.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προχωράμε σε απόκτηση σκύλου - αν και έχω τεράστια πίεση από τα πιτσιρίκια μου (εις τριπλούν αυτό...) :party:
Πάρτε ένα μικρό τότε. Κοκονάκι. Γκαραντί. Το καλύτερο παιδί! Και ελληνάκι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster