Πρόταση Αγοράς Pioneer 921 vs Onkyo 609 vs Yamaha 671

Reaction score
0
Είμαι μεταξύ αυτών των τριών - κινούνται και οι τρείς περίπου στα χρήματα που σκέφτομαι να διαθέσω (~450€) με μόνη διαφορά ότι ο onkyo κοστίζει τόσο απο Γερμανία.

Με ενδιαφέρουν πάρα πολύ και το 3D λόγω της LW4500, και οι διαδικτυακές ικανότητες (σύνδεση στο οικιακό δίκτυο και το E-trayz όπως επίσης και streaming μέσω internet) και εννοείται και οι 4+ hdmi σε συνδυασμό με stand-by passthrought ώστε να μήν χρειάζεται να είναι ο ενισχυτής συνέχεια ανοικτός για να ακούω ήχο απο την tv.
Το τελευταίο είμαι σίγουρος ότι το κάνει ο yamaha, έτσι κι έτσι για τον pioneer και καθόλου σίγουρος για τον onkyo.

Ο ενισχυτής θα οδηγάει για την ώρα 2 μπροστινά αμερικάνικα KLH 83A στα 8Ωμ και 1 κεντρικό audio spectrum στα 6Ωμ χωρίς κάποια δυνατότητα για πρόσφατη αναβάθμιση πέραν της αγοράς 2 μονάδων για πίσω, κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον (Γ.Παπ. επιτρέψαντως!)

Η χρήση θα είναι ώς επι το πλείστον ταινίες απο μέρους μου και ιντερνετικό ράδιο απο την μεριά της συζύγου.

Τίς γνώμες σας....

Reaction score
1.458
Απάντηση: Πρόταση Αγοράς Pioneer 921 vs Onkyo 609 vs Yamaha 671

Δες και τον Denon AVR-1912 έχει όλα όσα θες και 6 εισόδους hdmi.Περίπου 550 ευρώ είναι η τιμή του.Εγώ τον πήρα πρόσφατα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Reaction score
433

Με 470 ο 671 κάνει όσα ζητάς, χώρις "ναι αλλα" και πάντα όχι οπότε έχει τις καλές του! Και υπάρχει και μαγαζί να τον ψωνισεις απο θες/κη ώστε να γλιτωσεις μεταφορικά και θέματα εγγυήσεων.

Reaction score
0

πέρασα απο το μαγαζί στην θεσσαλονίκη και μου είπαν τιμή 485...
τώρα θέλω να πάρω στο νάκα να ρωτήσω αν καλύπτουν ευρωπαική εγγύηση ώστε αν είναι να τον πάρω τελικά, αν είναι να τον πάρω απο Γερμανία που τον βρήκα 410 με τα μεταφορικά....

Reaction score
433

πέρασα απο το μαγαζί στην θεσσαλονίκη και μου είπαν τιμή 485...
τώρα θέλω να πάρω στο νάκα να ρωτήσω αν καλύπτουν ευρωπαική εγγύηση ώστε αν είναι να τον πάρω τελικά, αν είναι να τον πάρω απο Γερμανία που τον βρήκα 410 με τα μεταφορικά....
Για παρε να δουμε τι θα σου απαντήσουν !!! Πάντως η ονκυο δεν τους καλυποτυν ουτε για πλακα. Και εδω νομιζω αρνητικη θα ειναι η απάντηση.

Που βρήκες τον 671 410 με τα μεταφορικά? Εγω το πιο φτηνο που βρισκω που στελνει ελλαδα ειναι 439 + μεταφορικά (κανα 50αρι).

Reaction score
0

στο idealo.de άλλα τελικά βολεύτηκα απο Ελλάντα με τελική τιμή 428 με αντικαταβολή και δώρο τα μεταφορκά.
αύριο που θα έχω τα λεφτά στο πορτοφόλι τον παραγγέλνω!

Reaction score
433

στο idealo.de άλλα τελικά βολεύτηκα απο Ελλάντα με τελική τιμή 428 με αντικαταβολή και δώρο τα μεταφορκά.
αύριο που θα έχω τα λεφτά στο πορτοφόλι τον παραγγέλνω!
Ωραιος ! και τουλαχιστον ενα μικρο μερος - κερδος εμπορα και εισαγωγεα- θα μεινουν εδω και οχι στην μερκελοχωρα!!

Απο που τοσο καλη τιμη?

Reaction score
0

δεν το έχω και μυστικό....
στο apothema.gr ενώ η τιμή ήταν μεγαλύτερη απο άλλα e-shop (479€), είχε μία επιλογή για ειδική τιμή στα μετρητά εφόσον γινόσουν μέλος, χωρίς καμία υποχρέωση. Μόλις γράφτηκα και επέλεξα εκείνη την επιλογή, μου έβγαλε στο συγκεκριμένο 51€ έκπτωση και 0 μεταφορικά για αστικά κέντρα (Αθήνα-Θεσ/νικη)οπότε 479-51=428€ - άρχοντας ο Στράτος και με ελληνική εγγύηση!
Τώρα περιμένουμε.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Kαλοάκουστος Στράτο!!

Reaction score
0

ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!
να ναι καλά οι άνθρωποι, ταχύτατοι λέμε!!!
Δευτέρα βράδυ η παραγγελία - Τρίτη πρωί επεξεργασία και παραγγελία απο προμηθευτή, Τετάρτη μεσημέρι παραλαβή απο προμηθευτή και αποστολή με acs και Πέμπτη στις 9 το πρωί στα χεράκια του Στρατή.....μόνο να βρώ χρόνο αύριο που δουλεύω πρωί-απόγευμα να τον συνδέσω!!!χαμός θα γίνει λέμε!!!
Άντε να μου ρθει και το prodigy να ολοκληρωθεί το 3D πλήρως!!!!

Reaction score
0

τιποτα νεωτερο εχουμε για να κανουμε και εμεις παραγγελια??

Reaction score
0

προσωπικά τον έχω κατευχαριστηθεί!
Να πώ μόνο ότι ξαναζωντάνεψαν τα ηχεία μου μετά απο 14 χρόνια!
άρχισα να ακούω συχνότητες που δεν ήξερα ότι υπήρχαν!!!!
Μιά χαρά ενισχυτής και κάνει ακριβώς ότι λέει! Επίσης μιά χαρά και η εφαρμογή της yamaha για android - τώρα περιμένω και τα υπόλοιπα ηχεία (4 surround και ακόμα 1 sub) για να ολοκληρωθεί το 7,1 και θέλω να δώ αν μπορώ να εκμεταλευτώ και τις 2 εξόδους της zone B σαν presence πάνω απο τα κύρια για να το κάνω 9,2!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp