Πρόταση για ηχεία

Reaction score
14
Καλημέρα παίδες.

Επιτέλους -και με την ευκαιρία των εορτών- λέω να πάρω ηχειάκια της προκοπής για το γραφείο μου.
Αυτά θα συνδεθούν πάνω σε laptop.
Θέλω κάτι σε 2.1 που να παίζει "όμορφα", να μην καταλαμβάνει χώρο στο γραφείο (τραπέζι) και να είναι καλαίσθητο.
Υπάρχει καμμιά ιδέα;
Ή να πάω να πάρω τα πρώτα της creative που θα βρω μπροστά μου;

Budget: 100euro + - (και λιγότερα δεν με χαλάει)

Reaction score
3
Δεν θα συνιστούσα να πάρεις ηχεία 2.1, αν δεν πρόκειται να τα μεταφέρεις.
Το γιατί θα το καταλάβεις όταν θα βάλεις να δεις κάποιο βίντεο. Εκεί τα 5.1, για μένα χρειάζονται.
Αν πάλι θες οπωσδήποτε 2.1, τότε πάρε κάποια επώνυμα, νομίζω έχουν λιγότερο από 100€. Τα ανώνυμα δεν έχουν την ίδια ποιότητα, μόνο λιγότερα χρήματα. Εγώ πάντως από τα Creative είμαι πολύ ευχαριστημένος, κάποια παλιότερα που είχα τα χάρισα. Ήταν καλά, αλλά άμα τα συγκρίνεις ακουστικά με κάποια επώνυμα, έχει διαφορά όπως το βίντεο των 576 με αυτό των 1080 ! ! !

Reaction score
14
Κωνσταντίνε δεν με ενδιαφέρει καθόλου το video στο γραφείο μου.
Απλά θέλω να ακούω την μουσικούλα μου όμορφα και ωραία.
Εννοείται το ότι πάω για "επώνυμα" ηχεία.
Το ερώτημα είναι ποιά;
Creative, Logitech, Altec Lansing...κάτι άλλο;
Και γιατί;
Το κριτήριο μου έχει μείνει αρκετά πίσω ....στα πρώτα "κυβάκια" με sub της creative.... για αυτό και ρωτάω.

Reaction score
1
Με ενδιαφέρει και μένα το θέμα!

Περνάω 12+ ώρες στον υπολογιστή και είναι, τελικά, το μόνο μέρος που μπορώ να ακούσω μουσική.

Έφερα έναν T-AMP από Ιταλία μπας και και φτιάξω κανά συστηματάκι της προκοπής, πήρα και ένα τροφοδοτικό, αλλά κόλλησα στα ηχεία. Αγόρασα ένα ζευγάρι ηχεία, κατόπιν ένα ζευγάρι μεγάφωνα, δε μου κάθησαν και τελικά λέω να αφήσω τις μ@λ@κίες και να πάρω ένα σετάκι PC speakers της προκοπής.

Πήγα στο MediaMarkt της περιοχής μου (Περιστέρι) το οποίο έχει ποικιλία και μπορείς να τα ακούσεις. Δε μου έκανε κλικ, κανένα...

Μα δεν υπάρχει μια λύση audiophile για PC;

Reaction score
14
Κανείς;

Άντε γιατί θα περάσουν οι γιορτές και θα περάσω άλλον ένα χρόνο με τα οικτρά μου Τeac. :p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.252
Απάντηση: Πρόταση για ηχεία

Σε αυτές τις τιμές θα πρότεινα "Altec Lansing" .
Έχουν δώσει περισσότερη έμφαση στον ήχο κι όχι στο look. Όχι ότι δεν είναι και όμορφα, το αντίθετο. Απλά δεν τραβάνε τον πιτσιρικά που θα στραφεί στις πιο gadget υλοποιήσεις.
Κοίτα στο site της εταιρείας ποιό σου αρέσει και μετά δες αν υπάρχουν στο Πλαίσιο. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλά μοντέλα και δεν έρχονται όλα στη χώρα μας.
Εγώ θα διάλεγα αυτό :
http://tinyurl.com/yxzjux
αλλά πάει στα 129€ ...

Εγώ έχω αλλάξει τρία 2+1 συστήματα τα τελευταία χρόνια και είναι όλα Altec Lansing. Έχω κάνει και mix down σε 2-3 κομμάτια που κυκλοφόρησαν στο εμπόριο με τα Altec Lansing σε ρόλο monitor. Εντάξει, δεν είναι Tannoy αλλά σε αυτήν την τιμή είναι αξιοπρεπέστατα.

Reaction score
0
Έχετε ακούσει τα Altec Lansing VS4121 (με την αστεία εμφάνιση) ?
Άν όχι κάντε το και θα με θυμηθείτε !
Εγώ όταν τα άκουσα σε ένα φίλο έμεινα μ.....ς.!
Προσοχή τα ακριβότερα μοντέλα ΔΕΝ έχουν καλύτερο ήχο.
Προσωπικά μόνο αυτά με εντυπωσίασαν.
Ελπίζω να βοήθησα.

Reaction score
4
Logitech Z3 στο γνωστο πολυκαταστημα στην Κηφισσιας .65 euros AΠΙΣΤΕΥΤΑ για τα λεφτα τους τοσο σε φινιρισμα(ξυλο-αλουμινιο) οσο και σε ηχο...ειναι σε προσφορα και το αντιστοιχο μαυρο(ειναι και λιγοτερο ομορφο για μενα) εχει παντου λιγο ως πολυ πανω απο 100.

Reaction score
7.350
Αυτα ειναι μαλλον τα πιο "πραγματικα" απο τα πλαστικα ηχεια

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=14299

Αλλη επιλογη ενα tivoli model two στελνωντας σημα απο τη καρτα ηχου στην εισοδο mix in ή στην aux.
Oσο για τον t-amp για τετοια χρηση (σε μικρο σχετικα χωρο) ταιριαζει και με ηχεια μεσης ευαισθησιας αρκει να μην εχουν κρατημενες υψηλες.
Υπαρχει και αυτο
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=32598
Απλα δεν ξερω κατα ποσο η καρτα ηχου ενος κοινου laptop μπορει να τα αξιοποιησει (ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)

Reaction score
0
Ποιότητα/Απόδοση/Τιμή -> Altec Lancing
Τα υπόλοιπα είναι λίγα μπροστά τους (από απόδοση όχι από εμφάνιση...!).
Εκτός κι αν ξεφύγεις σε τιμή πάνω από τα 200 - εκεί μπορείς να βρεις καλά ηχεία.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.663
Members
38.728