Πρόταση ολοκληρωμένου ενισχυτή για Proac Response D Two

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μου προτείνετε, κυρίως όσοι υπήρξατε ή εξακολουθείτε να είστε κάτοχοι των ηχείων Proac Response D Two, ολοκληρωμένους ενισχυτές λυχνίας με τους οποίους ευχαριστηθήκατε πολύωρες και προπάντων ξεκούραστες ακροάσεις.
Το εύρος τιμών που με ενδιαφέρει είναι μεταξυ 1.500-2.000 euro (σε μεταχειρισμένα μηχανήματα).

Από καλώδια έχω μείνει ευχαριστημένος από τα Kimber Kable Classic PBJ Interconnect RCA...

Ευχαριστώ.

Specs D Two
Nominal Impedance:8 ohms
Recommended Amplifiers: 30 to 150 watts
Frequency Response: 30hz to 30Khz
Sensitivity: 88.5db linear for 1 watt at 1 metre
Bass Driver: New 6 1/2" (165mm)

Reaction score
208
Πρώην κάτοχος των d15
Όσο τα είχα έπαιζαν με εξαιρετική επιτυχία με έναν ενισχυτή της ιαπωνικής triode με el34 τον trv

Βέβαια ψάξε βρες τον τώρα
Τους ταίριαζε η λάμπα αλλά το ήθελαν και το γκάζι τους
Δεν ξέρω εάν θα ήταν λύση προ λάμπα και τελικός τρανζίστορ για γκάζι

Ανάλογα τα ακούσματα το χώρο και τις εντάσεις βέβαια μπορεί να καλυφθείς και από ολοκληρωμένο
Καλή επιτυχία στην επιλογή σου

Reaction score
1.973
Leben CS600!!! Ότι καλύτερο για τα D2. Αλλά δεν θα τον βρεις στα 2k. Το μικρό του αδερφάκι (CS300) ίσως…

Reaction score
208
Όντως οι leben πολύ αξιόλογοι...επίσης υπάρχει και εδώ σε αγγελία σετ προ τελικού sugden που ενώ είναι τρανζίστορ λένε ότι έχει χροιές λαμπάτου.
Θα προσπαθούσα να τα ακούσω

Reaction score
0
Πρώην κάτοχος των d15
Όσο τα είχα έπαιζαν με εξαιρετική επιτυχία με έναν ενισχυτή της ιαπωνικής triode με el34 τον trv

Βέβαια ψάξε βρες τον τώρα
Τους ταίριαζε η λάμπα αλλά το ήθελαν και το γκάζι τους
Δεν ξέρω εάν θα ήταν λύση προ λάμπα και τελικός τρανζίστορ για γκάζι

Ανάλογα τα ακούσματα το χώρο και τις εντάσεις βέβαια μπορεί να καλυφθείς και από ολοκληρωμένο
Καλή επιτυχία στην επιλογή σου
Χαμηλές εντάσεις ως επί το πλείστον, σε μικρό και οριοθετημένο χώρο. Για το γκάζι όπως γράφεις έχω κάποιους ενδοιασμούς σε σχέση με τη λάμπα που προτιμώ γενικότερα....

Reaction score
0
Leben CS600!!! Ότι καλύτερο για τα D2. Αλλά δεν θα τον βρεις στα 2k. Το μικρό του αδερφάκι (CS300) ίσως…
Το έχω checkάρει αρκετές φορές το συγκεκριμένο μηχάνημα στις αναζητήσεις μου στο διαδίκτυο. Το είχα ακούσει σε κάποιο μαγαζί παλαιότερα ως demo. Ποιοτικό μηχάνημα και εμφανισιακά κερδίζει σημαντικούς πόντους...
Θεωρείς ότι τα 12w του CS300 επαρκούν;

Reaction score
5.901
Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μου προτείνετε, κυρίως όσοι υπήρξατε ή εξακολουθείτε να είστε κάτοχοι των ηχείων Proac Response D Two, ολοκληρωμένους ενισχυτές λυχνίας με τους οποίους ευχαριστηθήκατε πολύωρες και προπάντων ξεκούραστες ακροάσεις.
Το εύρος τιμών που με ενδιαφέρει είναι μεταξυ 1.500-2.000 euro (σε μεταχειρισμένα μηχανήματα).

Από καλώδια έχω μείνει ευχαριστημένος από τα Kimber Kable Classic PBJ Interconnect RCA...

Ευχαριστώ.

Specs D Two
Nominal Impedance:8 ohms
Recommended Amplifiers: 30 to 150 watts
Frequency Response: 30hz to 30Khz
Sensitivity: 88.5db linear for 1 watt at 1 metre
Bass Driver: New 6 1/2" (165mm)
https://www.kosmasaudiovideo.gr/Hxo...Integrated-Amplifiers-Tsakiridis-Aeolos-Ultra
https://www.audio-markt.de/en/market/octave-v-50-mk-2-1147958258
https://www.audio-markt.de/market/jadis-orchestra-reference-3447681452

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv