Πρώτες Βοήθειες!! LG LH9000

Reaction score
0
Καλημέρα στο forum

Νομίζω ότι πρέπει να έχω πρόβλημα με τα ηχεία της τηλεόρασης γιατί παρατήρησα κάτι που εδώ και 2 μήνες δεν το είχα ακούσει. Λέω νομίζω, γιατί θα ήθελα επιβεβαίωση από συμφορουμίτες που έχουν στην κατοχή τους σειρά LH9000. Το θέμα είναι πως όταν το volume είναι από 1-5 o ήχος ακούγεται παραμορφωμένος. Ειδικά εάν έχω ένα κανάλι στο 1 και πλησιάζω την τηλεόραση ακούγεται ένα μόνιμό βράσιμο στα ηχεία και γενικότερα ο ήχος Pickάρει. Εάν συνδεθεί μία εξωτερική πηγή (πχ sat) και έχεις χαμηλά την πηγή στο volume τότε στην χαμηλή στάθμη της τηλεόρασης (1-5) το πρόβλημα ειναι πιο έντονο. Όταν αυξηθεί ή ένταση δεν ακούγεται παραμόρφωση όυτε pickαρει. Τώρα πώς είναι δυνατόν να καήκαν τα ηχεία?? ενώ άντε να την έχω πάει 5-6 φορές έως 50 volume.

Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί από μία δικιά του εάν πολύ χαμηλά είναι πεντακάθαρος ο ήχος και αν έχω πρόβλημα θα βρώ άκρη με την εγγύηση άραγε?

Ευχαριστω

Reaction score
8
Απάντηση: Πρώτες Βοήθειες!! LG LH9000

Αστοχία υλικού ίσως.
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι παράξενο στο ήχο και πίστεψέ με έχω πολύ "ευαίσθητο" αυτί.
Παρ'όλα αυτά θα ελέγξω σημερα τον ήχο στη δικιά μου και θα σου πω.

JL_

Reaction score
19
Αλγόριθμοι ψηφιακού volume που χρησιμοποιούν "άτσαλα" το dithering, ενδέχεται να προκαλέσουν αυτό το φαινόμενο. Αν το παρατηρήσουν και άλλοι κάτοχοι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...

Reaction score
0

Θα περιμένω και άλλες απόψεις. Κάλεσα το service σχετικά με το θέμα και δεν είχαν πρόβλημα να με επισκεπτούν για έλεγχο. Αν το παρατηρήσουν και άλλοι τότε δεν θα τους καλέσω να έρθουν.

είναι ενοχλητικό όμως για το βράδυ διότι έχω χαμηλά και fuzzάρει σαν να πιάνει θόρυβο ραδιοφώνου ή σαν Modem πστν την ώρα που συνδέεται στο internet.

ευχαριστώ

Reaction score
0

Στην δικιά μου πάντως ο ήχος ακούγεται πεντακάθαρα και στο 1 να τον έχω, είτε τηλεόραση βλέπω είτε απο το media box.
Αφού είναι μέσα στην εγγύηση η τηλεόρασή σου, κάλεσε το service.

Reaction score
0

Μάλλον θα καλέσω το σέρβις να έρθει, ευχαριστώ

Reaction score
8

Ελεγξα πάλι τη δική μου και παίζει εξραιτεικά,ακόμη και στην πιο χαμηλή στάθμη και από οποιαδήποτε πηγή.

Προχώρα για το σερβις.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef