22 Μαϊου 2012 #1 G gianic Μηνύματα 5 Reaction score 0 Πωλειται 2 μηνων σχεδον αχρησιμοποιητη. Εχει παιξει 4 ταινιες και καθολου καναλια μιας και δεν μπηκε ποτε καλωδιο κεραιας. Ειναι σαν καινουρια και σε υπεραριστη κατασταση. Πωλειται λογω του οτι δεν την ανοιγω σχεδον ποτε. Τιμή 500€ Τηλεφωνο 697 7288810
Πωλειται 2 μηνων σχεδον αχρησιμοποιητη. Εχει παιξει 4 ταινιες και καθολου καναλια μιας και δεν μπηκε ποτε καλωδιο κεραιας. Ειναι σαν καινουρια και σε υπεραριστη κατασταση. Πωλειται λογω του οτι δεν την ανοιγω σχεδον ποτε. Τιμή 500€ Τηλεφωνο 697 7288810
22 Μαϊου 2012 #2 G gianic Μηνύματα 5 Reaction score 0 Επειδη μου εχουν στειλει πολλα παιδια (μεσα σε λιγα λεπτα μολις!) Να συμπληρωσω οτι δεν υπαρχει το κουτι της μιας και δεν ειχα χωρο να το κρατησω (μεγεθος) Ολα τα χαρτια της μαζι με την αποδειξη αγορας και φυσικα την εγγυηση ειναι κομπλε! Η τιμή είναι συζητήσιμη.
Επειδη μου εχουν στειλει πολλα παιδια (μεσα σε λιγα λεπτα μολις!) Να συμπληρωσω οτι δεν υπαρχει το κουτι της μιας και δεν ειχα χωρο να το κρατησω (μεγεθος) Ολα τα χαρτια της μαζι με την αποδειξη αγορας και φυσικα την εγγυηση ειναι κομπλε! Η τιμή είναι συζητήσιμη.
1 Ιουνίου 2012 #4 chrysag_4_3time Μηνύματα 569 Reaction score 207 Απάντηση: Re: Πωλέιται Lg 50pv350 (50" Full HD Plasma) gianic said: Νέα τιμή 480€ Click to expand... Σε παρακαλώ στείλε μου μήνυμα για να συννενοηθούμε με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ
Απάντηση: Re: Πωλέιται Lg 50pv350 (50" Full HD Plasma) gianic said: Νέα τιμή 480€ Click to expand... Σε παρακαλώ στείλε μου μήνυμα για να συννενοηθούμε με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ
1 Ιουνίου 2012 #5 chrysag_4_3time Μηνύματα 569 Reaction score 207 Απάντηση: Re: Πωλέιται Lg 50pv350 (50" Full HD Plasma) gianic said: Νέα τιμή 480€ Click to expand... Με ενδιαφέρει. Σε παρακαλώ στείλε μου μήνυμα για να συνεννοηθούμε. Σε ευχαριστώ Μάνος
Απάντηση: Re: Πωλέιται Lg 50pv350 (50" Full HD Plasma) gianic said: Νέα τιμή 480€ Click to expand... Με ενδιαφέρει. Σε παρακαλώ στείλε μου μήνυμα για να συνεννοηθούμε. Σε ευχαριστώ Μάνος
2 Ιουνίου 2012 #6 G gianic Μηνύματα 5 Reaction score 0 Eπωληθη. Καλοριζικη στο νεο κατοχο. Παρακαλω να κλειδωθει και να διαγραφει το post.