Γεια σας,
"Κληρονόμησα" πρόσφατα κάποια μηχανήματα και θα ήθελα να τα πουλήσω. Δεν έχω ιδέα τι θεωρείται λογική τιμή για όλα αυτά, ξέρω όμως ότι ο ιδιοκτήτης τους τους είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Εκείνος δεν είναι μαζί μας πια και εγώ δεν έχω ούτε τον χώρο, ούτε και τις γνώσεις για να το θέσω καν σε λειτουργία. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν καλύτερα να πάνε σε κάποιον που ξέρει να τα χειριστεί και να τα εκτιμήσει αντί να μαζεύουν σκόνη ή να πάνε σε παλιατζή.
Σας τα παραθέτω λοιπόν:
LUXMAN - GRAPHIC FREQUENCY EQUALIZER G-111
PHILIPS - INTERGRATED STEREO AMPLIFIER FA567/00R
TECHNICS - CD PLAYER - SL-P177A
SANKYO - STEREO CASSETTE SECK - STD-1700
2 ΗΧΕΙΑ ROISTER (δεν βρήκα να αναγράφεται μοντέλο και λοιπά στοιχεία)
Παρακαλώ, ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για αυτά αν θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε σχετικά με την αξία τους.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
"Κληρονόμησα" πρόσφατα κάποια μηχανήματα και θα ήθελα να τα πουλήσω. Δεν έχω ιδέα τι θεωρείται λογική τιμή για όλα αυτά, ξέρω όμως ότι ο ιδιοκτήτης τους τους είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Εκείνος δεν είναι μαζί μας πια και εγώ δεν έχω ούτε τον χώρο, ούτε και τις γνώσεις για να το θέσω καν σε λειτουργία. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν καλύτερα να πάνε σε κάποιον που ξέρει να τα χειριστεί και να τα εκτιμήσει αντί να μαζεύουν σκόνη ή να πάνε σε παλιατζή.
Σας τα παραθέτω λοιπόν:
LUXMAN - GRAPHIC FREQUENCY EQUALIZER G-111
PHILIPS - INTERGRATED STEREO AMPLIFIER FA567/00R
TECHNICS - CD PLAYER - SL-P177A
SANKYO - STEREO CASSETTE SECK - STD-1700
2 ΗΧΕΙΑ ROISTER (δεν βρήκα να αναγράφεται μοντέλο και λοιπά στοιχεία)
Παρακαλώ, ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για αυτά αν θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε σχετικά με την αξία τους.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων