Πωλείται Ενισχυτής, Ηχεία κ.α.

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
Γεια σας,

"Κληρονόμησα" πρόσφατα κάποια μηχανήματα και θα ήθελα να τα πουλήσω. Δεν έχω ιδέα τι θεωρείται λογική τιμή για όλα αυτά, ξέρω όμως ότι ο ιδιοκτήτης τους τους είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Εκείνος δεν είναι μαζί μας πια και εγώ δεν έχω ούτε τον χώρο, ούτε και τις γνώσεις για να το θέσω καν σε λειτουργία. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν καλύτερα να πάνε σε κάποιον που ξέρει να τα χειριστεί και να τα εκτιμήσει αντί να μαζεύουν σκόνη ή να πάνε σε παλιατζή.

Σας τα παραθέτω λοιπόν:

LUXMAN - GRAPHIC FREQUENCY EQUALIZER G-111
PHILIPS - INTERGRATED STEREO AMPLIFIER FA567/00R
TECHNICS - CD PLAYER - SL-P177A
SANKYO - STEREO CASSETTE SECK - STD-1700
2 ΗΧΕΙΑ ROISTER (δεν βρήκα να αναγράφεται μοντέλο και λοιπά στοιχεία)

Παρακαλώ, ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για αυτά αν θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε σχετικά με την αξία τους.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :smile:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.654
Απάντηση: Πωλείται Ενισχυτής, Ηχεία κ.α.

Πρέπει να βάλεις κάποιες τιμές έστω και ενδεικτικές.

Reaction score
3

Η ανάρτησή μου έχει δύο σκοπούς. Ο ένας είναι να αποκτήσω κάποια έστω ιδέα για το αν και τι αξίζουν αυτά τα μηχανήματα και η δεύτερη είναι αν είναι εφικτό να τα πουλήσω κιόλας. Κατανοώ ότι θα ήταν πιο εύκολο να βάλω τιμές, αλλά πραγματικά πιο ανίδεη πεθαίνεις...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.654

Τότε θα πρέπει να σε βοηθήσουμε λίγο.

Κανένας γνώστης των συγκεκριμένων βρε παιδιά;

Reaction score
96

κατα την γνωμη μου ,αν καποιος θελει να μαθει μια τιμη για ενα μηχανημα ,θα μπορουσε να βαλει σε αναζητηση στο google ,το μοντελο του μηχανηματος ,κι απο κει και περα ισως να μπορεσει να δει καποιες ενδεικτικες τιμες για το μηχανημα του

Reaction score
3

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα τα φωτογραφήσω και θα ανεβάσω τις φωτογραφίες :thumbsup:

Reaction score
855

Δυστυχώς, η μεγάλη ηλικία (κατά μέσο όρο 30 έτη) των μηχανημάτων και το γεγονός ότι δεν πρόκειται για κορυφαία μοντέλα της εποχής τους, δεν θα σας επιτρέψει να τα πωλήσετε πέραν των συνολικά 150 ευρώ περίπου (αναφέρομαι στα ηλεκτρονικά, για τα ηχεία πρέπει να μάθουμε μοντέλο, αλλά κατ' αναλογία μην περιμένετε πολλά πράγματα) ...
Μήπως να τα διατηρήσετε και εφόσον κάποιος σαν εξηγήσει την (πολύ απλή) λειτουργία τους, που και που να παίζετε και ένα δισκάκι στην μνήμη του ανθρώπου που έφυγε ....

Reaction score
11

θα μπορουσα να δωσω 150 ευρω για ολο το πακετο εαν σας ενδιαφερει παρακαλω επικοινωνηστε στο τηλ 6985563890 κ.Γιαννης σας ευχαριστω περιμενω νεα σας

Reaction score
3

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, την προθυμία και τον χρόνο σας.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα απλά να τα ξεφορτωθώ αν και εγώ δεν είχα χώρο για να τα κρατήσω. Δυστυχώς όταν φεύγει ένας άνθρωπος μένουν πίσω τόσα πολλά πράγματα που κάπου πρέπει να μπει ένα όριο και να γίνει ένας διαχωρισμός. Το σκέφτηκα, το έψαξα και τελικά βρέθηκε ένας φίλος του που και τον χώρο και την θέληση έχει να τα πάρει, να τα χρησιμοποιήσει και να τα χαρεί.
Τα χρήματα θα έπιαναν τόπο καθώς τα έξοδα που προέκυψαν από όλη αυτή την ιστορία είναι πάρα πολλά, αλλά προτιμώ να πάνε κάπου πιο "οικεία". Με αυτόν τον τρόπο ίσως να μπορεί και ο γιος μας όταν μεγαλώσει να ακούσει κανένα cd στο παλιό ηχοσύστημα του μπαμπά του.
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σπατάλησα τον χρόνο σας.

Reaction score
3.093

Εύχομαι τα καλύτερα!!

Reaction score
58

Ο φίλος Δημοκηδής έδειξε ουσιατικά τον δρόμο της ανθρωπιάς, με την ελπίδα ότι δεν την έχουμε χάσει παρ΄ όλη την ανέχεια της εποχής που ζούμε.
Μπράβο και σε εσένα που παρ΄ όλες τις ανάγκες διάλεξες τον δύσκολο δρόμο και δεν υπέκυψες στα κοράκια και τις ΄προσφορές΄ τους.
Και αυτή, η ανθρωπιά, είναι η καλύτερη αντίσταση σε αυτά που ζούμε, το πιό ηχηρό χαστούκι σε αυτούς που τα επέβαλαν και η πιό άξια κληρονομιά για τους απογόνους...

Συγγνώμη και από τους διαχειριστές για το εκτός αγοραπωλησίας σχόλιο.

Reaction score
7.882

Και σε μένα χτύπησε πάρα πολύ άσχημα η "προσφορά"... Πιστεύω πως το post του Δημοκηδή πρέπει να ψηφιστεί ως "το σχόλιο του μήνα"! Κατά τα άλλα, τα συλλυπητήρια μου στην κοπέλλα και την οικογένεια.

Reaction score
2

καλα μη κανετε και τον ανθρωπο να νιωσει ασχημα που εκανε μια προσφορα, σε αγγελια βρισκομαστε. Τα περι ανθρωπιας ειναι περιττα πιστευω... δε μου φαινεται να πηγε να εκμεταλλευτεί καμια κατασταση και να τα αρπαξει για ενα κομματι ψωμι .. χαλαρωστε με τις δηθενιες.

Reaction score
7.882

Χαχαχαχα, σήμερα έχει 8 ο μήνας κι ο "πονόψυχος" ήδη έχει 3 αγγελίες που πουλάει κι άλλες 3 που αγοράζει ή ανταλλάσσει.

Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera