Πωλείται ενισχυτής YAMAHA DSP-A1

Reaction score
0
Πωλείται ενισχυτής YAMAHA DSP-A1 (AV Amplifier)
Λειτουργικά και οπτικά είναι σε άριστη κατάσταση. Έχει παίξει λίγες ώρες και είναι ένας από τους κορυφαίους ενισχυτές της YAMAHA.
Πόλη: Ιωάννινα
Τιμή: 400 ευρώ ( συζητήσιμη )
Επικοινωνία: Προτίμηση στο κινητό 6974063434. Κος Θωμάς
Ευχαριστώ το avsite για τη φιλοξενία.

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155
Απάντηση: Πωλείται ενισχυτής YAMAHA DSP-A1

αδερφε ενδιαφερεται φιλος εκτος φορουμ...ανεβασε κ καμια φωτο να τη δει
σε ευχαριστω

Reaction score
0

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το θηρίο της Yamaha το πήρε ο Αποστόλης. Εξαιρετικό μηχάνημα. Μπράβο τυχερέ Αποστόλη. Να το χαρείς με υγεία. Ευχαριστώ ακόμα μια φορά το AVsite για τη φιλοξενία. Καλές γιορτές.

Reaction score
0

TO Θηριο ειναι αψογο απο καθε αποψη και σαν να βγηκε αποτο κουτι του για πρωτη φορα
Ευχαριστω ακομη μια φορα το φιλο και μαεστρο θωμα
Αποστολος

Reaction score
67

Αυτές είναι έξυπνες αγορές....Μπράβο στον πωλητή αλλά και στον τυχερό αγοραστή!!! Φαντάζομαι το μηχάνημα είναι made in JAPAN....Δε ξέρω αν έχετε υπόψη τα καινούρια μοντελάκια της YAMAHA ;; Φρού φρού και αρώματα με φούλ κανάλια και format ήχου με iphonoευκολίες και από εμφάνιση, και κυρίως ποιότητα κατασκευής YAMAPA... Τέτοια μηχανάκια όπως ο Α1 αλλά και αντίστοιχα άλλων εταιριών της εποχής καμία εταιρία από τις γνωστές δε πρόκυται να ξαναβγάλει. Θυσία των ποιοτικών υλικών με ανακυκλωμένα όλα στο βωμό του Hi Tech Marketing :)

Reaction score
67

Αυτές είναι έξυπνες αγορές....Μπράβο στον πωλητή αλλά και στον τυχερό αγοραστή!!! Φαντάζομαι το μηχάνημα είναι made in JAPAN....Δε ξέρω αν έχετε υπόψη τα καινούρια μοντελάκια της YAMAHA ;; Φρού φρού και αρώματα με φούλ κανάλια και format ήχου με iphonoευκολίες και από εμφάνιση, και κυρίως ποιότητα κατασκευής YAMAPA... Τέτοια μηχανάκια όπως ο Α1 αλλά και αντίστοιχα άλλων εταιριών της εποχής καμία εταιρία από τις γνωστές δε πρόκυται να ξαναβγάλει. Θυσία των ποιοτικών υλικών με ανακυκλωμένα όλα στο βωμό του Hi Tech Marketing :(

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155

πολυ σωστα τα ειπατε .........φοβερο εργαλειο.οι καινουργιοι yamaha σερνονται απο ρευματα.....

Reaction score
0

Θα σινφονισο και εγω ρε παιδια εχω τις ιδιας εποχης τον rxv2095 17-18 κιλα!! με μολις 100w/ch αλλα τι watt!!! να των πουλησω? αραγε τι παραπανω δινουν τα νεα hd φορμα?

Reaction score
118

Να και δυο φώτος του ενισχυτή.
http://usa.yamaha.com/local/products/images/2739/12001/2739_1.jpg

http://www.avdb.eu/audiovideo/103/Yamaha_DSP_A1/

Να ενημερώσω πως έχω το καταπληκτικό ασύρματο φωτιζόμενο κοντρόλ των φωτογραφιών ολοκαίνουργιο. Σε μια πολύ χαμηλή τιμή θα το δώσω σε όποιον θελήσει να το αποκτήσει.

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155

μην τον δωσεις..........να παρεις 300 κ μετα θα κλαις.......τα νεα φορματ δεν λενε κατι παραπανω,με dolby digital & dts τη βγαζεις

Reaction score
67

Εμένα βρε παιδιά μου λέει κάποιος αν δώσω το θηριάκι μου τι θα μπορέσω να αγοράσω και να μη κλάψω..... Πραγματικά οι εταιρίες τα έχουν κάνει τα μηχανήματα τους να μη πω πώς!!! ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ. Για μερικές συνδεσμολογίες παραπάνω και κάποια extra (intern,ipod,usb,idakia) η ηχητική ποιότητα και η ποιότητα κατασκευής πάει περίπατο !! Δεν είμαι κολλημένος αλλά βλέπω και κρίνω και πάνω απ 'όλα ακούω. Καλές γιορτές σε όλους και καλή Χρονιά . Δείτε και το δικό μου καμάρι όπως το αγόρασα την πρώτη μέρα.
http://www.avland.co.uk/denon/avca1xv/avca1xv.htm

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155

αυτα ειναι ακομα μηχανηματαρες.........................................................................

Reaction score
7.089

τρομερο εργαλειο αυτος ο denon,παντα τον ζηλευα......φανταζομαι θα παιζει αριστα και σαν απλος δικαναλος για τα σωθικα του χαιεντιζουν.Αληθεια ποιο ταλαιπωρο ραφι τον σηκωνει?

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Εμένα βρε παιδιά μου λέει κάποιος αν δώσω το θηριάκι μου τι θα μπορέσω να αγοράσω και να μη κλάψω..... Πραγματικά οι εταιρίες τα έχουν κάνει τα μηχανήματα τους να μη πω πώς!!! ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ. Για μερικές συνδεσμολογίες παραπάνω και κάποια extra (intern,ipod,usb,idakia) η ηχητική ποιότητα και η ποιότητα κατασκευής πάει περίπατο !! Δεν είμαι κολλημένος αλλά βλέπω και κρίνω και πάνω απ 'όλα ακούω. Καλές γιορτές σε όλους και καλή Χρονιά . Δείτε και το δικό μου καμάρι όπως το αγόρασα την πρώτη μέρα.
http://www.avland.co.uk/denon/avca1xv/avca1xv.htm
Αυτο και αν ειναι μηχανημα!!:111:

Reaction score
0

Να δειτε που σε λιγο θα ανοιξουμε και θεμα για τα παλια καλα μας εργαλεια! καλη χρονια σε ολους!!

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155

σαν το παλιο καλο κρασι......
καλη χρονια

Reaction score
67

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε... Πραγματικά η αγγελία για τον εξαιρετικό YAMAHA A1 ήταν η αφορμή για να ανοίξουμε κουβέντα για τα παλιά καλά μηχανήματα !! Ευχαριστώ τους φίλους για τα κολακευτικά λόγια σχετικά με τον δικό μου DENON A1XV και πραγματικά μιας και έχω ακούσει πολλά μηχανάκια AV μικρής και μεγάλης κατηγορίας, ENA πράγμα έχω να πω .......το βάρος του ενισχυτή 45 KG αντιστοιχεί και σε ηχητική ποιότητα !! (Στο πάτωμα ο ενισχυτής μιας και χρειάζομαι γερό ράκ , και αν χρειαστεί να μετακινηθεί φωνάζω την παρέα μου και ευτυχώς είναι καλά παιδιά και έμπιστα αλλιώς δε τον ξαναέβλεπα) Όταν πρωτοαγόρασα τον ενισχυτή τον άκουγα σε 2ch για αρκετό καιρό μιας και με ικανοποιούσε με το παραπάνω, όταν ολοκλήρωσα την συνδεσμολογία των ηχείων μου με 7.1 απλά έπαθα ΣΟΚ... Το μηχάνημα εσωκλείει πολύ ποιοτικά - δυνατά στάδια 10 στον αριθμό αλλά και εξαιρετικά DAC. Στο μέλλον σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω ένα καθαρά AV προενισχυτή με όλα τα καινούρια καλούδια και να τον συνδέσω αναλογικά στο EXT IN του Denon και φυσικά σε λειτουργία Pure Direct. Πιστεύω να μη με απογοητεύσει το αποτέλεσμα ;) Θα ήθελα ο φίλος μας που αγόρασε τον A1 να μας πει εντυπώσεις από το μηχάνημα του αν και φαντάζομαι τα καλύτερα :) Happy New Year

Reaction score
0

Kαλημερα παιδια,ειμαι ο τυχερος αγοραστης του yamaha a1 και πραγματικα η κουβεντα που ξεκινησατε ειναι ακρωσ απολαυστικη.Ο ενισχυτης ειναι αριστος τοσο στην ακροαση home theater οσο και ως δικαναλος.Προσωπικα τον χρησιμοποιω περισσοτερο ως δικαναλο για ακροαση βινυλιων συνδεδεμενο με τα b&w 603 s4 το pick up της technics 1200 mk2(gold limitted edition).Eιμαι σιγουροσ οτι ο ηχος θα μπορουσε να βελτιωθει ποικιλοτροπως με την προσθηκη προενισχυτων ,τελικων η και εγω δεν ξερω τι.Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει ριχνωντας καποια καλη ιδεα τι αλλο θα μπορουσα να προσθεσω στο συστημα για να ακουγονται πιο ευαρεστα τα βινυλια?Ευχαριστω και καλη χρονια με ΥΓΕΙΑ σε ολους τους φιλους αυτου του υπεροχου site

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss