Πωλείται η συυλογή μου από dvd...

Reaction score
1
Πωλείται η συλλογή μου από dvd. Περιλαμβάνει περίπου 550 ταινίες, βαριέμαι κιόλας να κάτσω να τα μετρήσω! :137:

Σε αυτήν περιλαμβάνονται σχεδόν τα «Άπαντα» της αφρόκρεμας των dvd που κυκλοφόρησαν στη χώρα μας την τετραετία 2004-2007, αλλά και αρκετές ταινίες από προηγούμενες χρονιές. Περιλαμβάνονται τα πάντα, δηλαδή blockbusters, περιπέτειες, αστυνομικά, επιστημονικής φαντασίας, κοινωνικά, τρόμου, θρίλερ κτλ. Όλες ανεξαιρέτως οι ταινίες περιλαμβάνουν ελληνικούς υπότιτλους, εκτός από μια μικρή συλλογή από ταινίες και κλιπάκια σε υψηλή ευκρίνεια, που δίνεται ως δώρο.

Όλες ανεξαιρέτως οι ταινίες είναι στο original κινηματογραφικό κάδρο στο οποίο προβλήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες, δηλαδή 1,78 - 1,85 – 2,35:1 κτλ. Δεν υπάρχει ούτε μία ταινία σε κάδρο 4:3! Ένα σημαντικό μέρος της συλλογής, γύρω στο 10%, είναι σε dual layer δισκάκια των 8,5GB, ενώ στη μεγάλη πλειοψηφία, η ταινία είναι κομμένη σε δύο δισκάκια, με τα έξτρα να περιλαμβάνονται στο δεύτερο δισκάκι.

Ερωτήσεις για την κατάσταση της συλλογής, θεωρούνται περιττές! :126: Ένα μικρό μέρος της συλλογής, γύρω στο 5%, δεν έχει παίξει ποτέ, τα δισκάκια είναι εντελώς παρθένα, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία, γύρω στο 90% έχουν παίξει μονάχα μια φορά. Όλες ανεξαιρέτως οι ταινίες είναι σε θήκες, με έγχρωμα τυπωμένα εξώφυλλα, ενώ στη μεγάλη πλειοψηφία είναι τυπωμένα και τα δισκάκια.

Η συλλογή πωλείται ΜΟΝΟ ολόκληρη και όχι τμηματικά, ενώ η τιμή που αναλογεί στη κάθε ταινία, είναι μικρότερη ακόμα και από την τιμή ενοικίασης από video club!

Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm, δεν πρόκειται να δώσω καμία πληροφορία εδώ. :137:

Reaction score
19
Δηλαδή το Van Helsing δεν πωλείται ως συλλεκτικό και κυρίως να βγει σε δημοπρασία; :142:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Πωλείται η συυλογή μου από dvd...

παναγιωτη ρίξε και ενα pm εδώ...

Reaction score
1
Απάντηση: Πωλείται η συυλογή μου από dvd...

Συγγνώμη παιδιά, δεν παρακολουθούσα το θέμα, απλώς έλεγχα τα pm μου, μια και περίμενα ότι όποιος θα ενδιαφερόταν θα μου έστελνε pm!

Τέλος πάντων, η συλλογή πουλήθηκε παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός