Πωλείται καλώδιο HDMI Wireworld Silver Starlight 6 (1 μέτρο)

Reaction score
42
Wireworld silver starlight 6 HDMI.JPG
Wireworld silver starlight 6 HDMI !.JPG

The Silver Starlight 6 is a High Speed HDMI® Cable and fully supports Data rate >10.2Gbps- covering 1080p, HD4K, Deep Colour, Audio Return Channel (ARC) and all 3D formats.

http://www.wireworldcable.com/products/96.html

Αγορά ενός έτους (380e) και μήκος 1 μέτρο. - - Πωλείται στα 180e . Είναι η κορυφαία ασημένια hi-end / 3D σειρά της Wireworld και από τα πιο ακριβά και αξιόπιστα hdmi που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά !

Last edited:

Reaction score
248
UP στα 170e - θα δεκτώ ανταλλαγές με interconnects ή καλώδια ηχείων !
Καλησπέρα.
Υπάρχουν δύο ζεύγη Kimber Hero 1m, το ένα σίγουρα σφραγισμένο, δεν θυμάμαι αν και το άλλο είναι σφραγισμένο ή ανοιχτό.
Εάν υπάρχει ενδιαφέρον, μιλάμε με π.μ.

Θανάσης

Reaction score
42
Παρακαλώ να κλείσει και ευχαριστώ το φίλο Θανάση ! Θα του ζητήσω να μοιραστεί και να μας πει τις εντυπώσεις του για το Silver Starlight HDMI καλώδιο δηλαδή για το αν είδε και άκουσε διαφορές σε εικόνα και ήχο.. Το ζητάω λόγο του ότι έχω 2 ίδια καινούργια καλώδια made in Usa με τα κουτιά τους μήκους 2 μέτρων τα οποία θα διαθέσω προς πώληση σε τυχόν ενδιαφερόμενους συμφορουμήτες εντός εβδομάδος.. Ευχαριστώ το site για τη φιλοξενία και παράλληλα να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους !

Reaction score
248
Καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε.
Ευχαριστώ το φίλο Μάνο για την επικοινωνία και την άψογη ανταλλαγή.
Το καλώδιο έκανε πραγματικά διαφορά.
Την πρώτη στιγμή που τοποθετήθηκε φάνηκε η πληροφορία στα χαμηλά με ωραίο μπάσο.
Σιγά σιγά το καλώδιο έστρωσε κι άφησε τα μεσαία και τα ψηλά ν΄ αναδειχθούν. Λεπτομέρεια, χρησιμοποιείται και για ήχο, όχι μόνο για εικόνα.
Έδωσε και στην εικόνα μία σημαντική ώθηση.
Εξαιρετικό.

Reaction score
118
Με συγχωρείτε, όταν "στρώνει" ενα καλώδιο hdmi περνάνε περισσότερες η και καλύτερες μεσαίες και υψηλές ηχητικές συχνότητες; Νομίζω πως υπερχειλίζει η υπερβολή η και η φαντασία στις απόψεις. Καλές εορτές και συγγνώμη εαν ως μη ειδικός διατύπωσα την ένστασή μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas