Πωλείται "συλλεκτικό" στυλό BIC που έχει "σφίξει" / "γυρίσει" εκατοντάδες κασέτες!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.738
Πωλείται συλλεκτικό στυλό BIC που έχει "σφίξει" και "γυρίσει" εκατοντάδες κασέτες της προσωπικής μου συλλογής, την δεκαετία του 80!

Διαφανές, χρώματος μπλε.

Το μελάνι είναι ξεραμένο.

Το αυθεντικό καπάκι το 'χε μασουλήσει ένας μπέμπης (που τώρα είναι ολόκληρος μαντράχαλος και ακούει από άιφον!), οπότε το δίνω με ένα καινούργιο.

Τιμή: Μόνο 100 ευρώ, όχι παζάρια.

Ανταλλαγή μόνο με "ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ" της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, σε καλή κατάσταση.

:) :)

Attachments

Reaction score
11.813
Για πες, γιατί έχω κι εγώ ένα στυλό που μου έχει βγάλει χιλιάδες ευρώ, άμα είναι να το βάλω για πούλημα.

Reaction score
3.491
Μάλλον χλευάζει με ιδιαίτερο τρόπο μια αγγελία για κασσέτες πιο κάτω σε τιμή ευκαιρίας.
[DOUBLEPOST=1559650876][/DOUBLEPOST]Εγώ χαρίζω τον bic που υπέγραψα στην εκκλησία όταν παντρεύτηκα την πρώην.
Γουρικος...

Reaction score
1.294
Στο FB οι ίδιες κασέτες έχουν ήδη 60 € .....
Μήπως οι επιδοξοι αγοραστές του Στυλό να περιμένουν μια γενναία πτώση ???

Reaction score
14.362
Πωλείται συλλεκτικό στυλό BIC που έχει "σφίξει" και "γυρίσει" εκατοντάδες κασέτες της προσωπικής μου συλλογής, την δεκαετία του 80!

Διαφανές, χρώματος μπλε.

Το μελάνι είναι ξεραμένο.

Το αυθεντικό καπάκι το 'χε μασουλήσει ένας μπέμπης (που τώρα είναι ολόκληρος μαντράχαλος και ακούει από άιφον!), οπότε το δίνω με ένα καινούργιο.

Τιμή: Μόνο 100 ευρώ, όχι παζάρια.

Ανταλλαγή μόνο με "ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ" της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, σε καλή κατάσταση.

:) :)
Δέχεσαι ανταλλαγή με φωτεινό παντογνώστη (δεκαετίας '70) ο οποίος έχει κάψει λαμπάκι λόγω του ότι τον τερματίσαμε από πολύ νωρίς τα "σαϊνια" δίνοντας εύστοχες απαντήσεις σε χρόνο DT?:roflmao:

:lolsign:

0a59d39070060c6b5c234dad7352282c.jpg

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.335
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g