Πωλείται τελικός ενισχυτής Rotel RB-991

Status
Not open for further replies.
Reaction score
248
Καλημέρα!

Πωλείται ο τελικός ενισχυτής του τίτλου, Rotel RB-991.

Τεχνικές πληροφορίες για τον ενισχυτή στο παρακάτω link:

Rotel RB-991 Manual

Ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου μηχανήματος:

Μην με ρωτάτε προηγούμενους ιδιοκτήτες κλπ. ήρθε στην κατοχή μου προ 7 ετίας από ανταλλαγή. Τον πήγα στην East Electronics για έλεγχο, και εγκατάσταση πλακετας για remote start καθώς επίσης και αντικατάσταση του καλωδίου τροφοδοσίας με Supra Lorad μαζί και με το αντίστοιχο φις σούκο.

Εκ'τοτε έχει αναλάβει χρέη να οδηγεί τo LF των CM10 που έχω σε bi-amp μαζί με έναν RB-1080 που οδηγούσε τα ίδια ηχεία αλλά το HF.

Επειδή οι καιροί αλλάζουν και πλέον έχω μετακομίσει στο εξωτερικό, είμαι σε φάση όπου πουλάω εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιών πλέον.

Μαζί με τον τελικό θα δωθούν δώρο ένα ζευγάρι 2 Χ 3m Chord Carnival SilverScreen εργοστασιακά τερματισμένα με banana plugs & ένα ζευγάρι Interconnects Chord Crimson Vee3.

Ένα έτοιμο plug & play set δηλαδή για κάποιον που θέλει πολύ ισχύ :)

Η τελική τιμή για όλα τα παραπάνω είναι 450 Ευρώ.

Επειδή όπως αναφέρω και παραπάνω βρίσκομαι πλέον μόνιμα στο εξωτερικό και κατά καιρούς & μόνο στην Ελλάδα, θα παρακαλούσα "αποφασισμένους" ενδιαφερόμενους.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία της αγγελίας!

/Γιώργος

Reaction score
248
Καλημέρα και πάλι.

Παρακαλώ να κλείσει, επωλήθη στον αγαπητό Άγγελο τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συναλλαγή και εύχομαι να τον ευχαριστηθεί στο έπακρο!

/Γιώργος

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός