Πωλείται φακός Canon 15-85mm 3.5-5.6

Reaction score
20
Πωλείται Canon 15-85mm 3.5-5.6 αγορασμένος προ διετίας περίπου. Τον τελευταίο χρόνο κάθεται μαζι με την 550D μου ως backup (έχω πλήρες σετ σωμα+φακοί full frame που χρησιμοποιώ).
Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, δεν έχει πέσει ποτε είτε έχει έρθει σε επαφή με νερο κτλ. Γενικά είναι πολύ προσεγμένος και λειτουργεί άψογα.

Μαζι δίνονται φίλτρα: UV, Polarizer, ND 4, ND 8, και παρασολειγ.

Τιμή 430€

Δεκτός κάθε έλεγχος (κερνάω και τον καφέ)

Reaction score
448
Απάντηση: Πωλείται φακός Canon 15-85mm 3.5-5.6

Ε που να βρασω...Δυο μηνες ψαχνω αυτον το φακο, τον ηθελα για τελος Σεπτεμβρη, και δε τον εβρισκα πουθενα κατω απο 500ε..και μολις πριν 2 μερες πηρα εναν tamron 28-300 εξ αναγκης... και σημερα τσακ να μια καλη ευκαιρια... την τυχη μου μεσα..
Σου ευχομαι να ναι καλοπουλητος φιλε.. ΑΝ δεν τον δωσεις μεχρι μεσα Οκτωβρη θα τον παρω..

Reaction score
20

Όποτε θέλεις έλα απο δω να τον δεις φίλε.

Ευχαριστώ

(Πότε δεν με έκαιγε να τον πουλήσω και τον κράταγα σετ με την 550 για backup, μετα απο τόσο καιρό έχει επικρατήσει η άλλη άποψη μέσα μου, τον λυπάμαι να τον βλέπω να κάθεται. Ένα χρόνο τώρα δεν τον χρειάστηκα + οτι με την γκάμα των L καλύπτομαι και στην 550D). Η τιμή που τον δίνω είναι στο παραπάνω σκεπτικό. Όποιος τον χρειάζεται να τον πάρει να τον δουλέψει και να τον ευχαριστηθεί όπως εγω)

Reaction score
20

Ο φακός πουλήθηκε (εκτός avsite.gr)

Ευχαριστώ πολύ το avsite που δίνει την δυνατότητα να αναρτηθούν αγγελίες από μέλη με ελάχιστα ποστ, όπως εγώ.

Ευχαριστώ και πάλι :444:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Λέγαμε να το κάνουμε αλλιώς.
Να έχει δικαίωμα να βάλει κάποιος αγγελία μόνο αν το ποσοστό των μηνυμάτων του είναι τουλάχιστον το 1/3 της ηλικίας του, επί τον αριθμό που έρχεται στο μυαλό του συντονιστή μείον την τρέχουσα ημερομηνία, επί την τετραγωνική ρίζα του μήνα και όλο ύψωση σε δύναμη επί 3, συν διάμετρο επί διαδρομή, διά τα κιλά του μέλους, συν το νούμερο παπούτσι του επί 1,823938756.
Μόλις κάναμε τον 1ο υπολογισμό μετανιώσαμε.

Κι έτσι τα αφήσαμε ελεύθερα. :137: :137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef