Πωλείται Bitmore colortab 7''

Reaction score
436
Πωλείται κλειστό ολοκαίνουριο με τη ζελατίνα του Bitmore colortab 7'' στην τιμή των 45ευρώ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ. Παράδοση εντός Νομού Αττικής χέρι χέρι.

Η συγκεκριμένη ταμπλέτα είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΑΘΙΚΤΗ. Απλά περιήλθε στα χέρια μου από προσφορά πακέτου με σταθερή τηλεφωνία. Να σημειωθεί ότι πλήρωσα και 13 ευρώ μεταφορικά. Παρόλα αυτά η τιμή χώμα ακόμα και σε σύγκριση με τη φθηνότερη στο Skroutz. (Μην ξεχνάτε και τα μεταφορικά.)
20171024_222336.jpg

Reaction score
27.242
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΧΕ 40-45 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΤΟ ΔΕ YOU.GR ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΔΙΝΕ 29,90 ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ.

Reaction score
436
Δεν διαφωνώ και δεν το λέω εριστικά. Τα 29 ευρώ βέβαια δεν μου λένε τίποτα. Και έναν Krell 80a έχω και τον πήρα πάρα πολύ φθηνά σε τέλεια κατάσταση, γιατί μου τον έδωσε φίλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι η τιμή του είναι χαμηλή.
Όσον αφορά το Skroutz δεν διαφωνούμε. Οι τιμές ξεκινούν από 42 χωρίς μεταφορικά και φτάνουν 70. Και αυτό δεν λέει τίποτα. Το tablet δεν είναι μεταχειρισμένο. Με δεδομένο και τα ταχυδρομικά που πλήρωσα (που είναι δική μου επιβάρυνση) δεν έχω σκοπό να το δώσω 20 ευρώ για να επαληθεύσουμε τα 29 που κάποιος κάποια στιγμή τα λάνσαρε, ούτε να το βάλω αρχική 30 για να πουληθεί 15. Ας το κρατήσω...Τι να κάνω. Ας μην πουληθεί.

Επίσης τέτοιες κουβέντες που καταλαβαίνω ότι είναι καλοπροαίρετες (και για τον υποψήφιο αγοραστή αλλά και για τον επίδοξο φιλόδοξο πωλητή- ο υποφαινόμενος ) καλό είναι όμως να γίνονται με προσωπικά μηνύματα, όχι για να μην χαλάσει η πώληση (Σιγά τα αβγά!) αλλά για να μην αρχίσουμε ένα παιχνίδι εντυπώσεων με πράγματα που γνωρίζουμε με ένα κουμπί. Τέλος να πω ότι επειδή ο φίλος παρενέβη δημοσίως, ήταν σωστό να γράψω όχι με προσωπικό μήνυμα.

Τον ευχαριστώ πάντως! Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να εκφραζόμαστε ελεύθερα.

Υ.Γ: Αν κάποιος θέλει ανταλλαγή με καλώδια ηχείων, ανταλλαγή συν διαφορά από εμένα για κανένα Nad ολοκληρωμένο, phono stage κ.λ.π ευχαρίστως να συζητηθεί. Προτιμότερο...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp