Πωλείται CREEK OBH-14 pre/dac 24/48

M

man

Guest
Πρόκειται για το διάσημο "μικρό" αλλά θαυματουργό ντακάκι της CREEK, φονέα γιγάντων πολλών ακριβότερων dacs παγκοσμίως εδώ και αρκετά χρόνια.
Είναι καινούριο, αγορασμένο απο την αντιπροσωπεία της CREEK, έχει παίξει ελάχιστες ώρες και πωλείται μόνο γιατί -λόγω αλλαγής της μορφή του συστήματος σε balanced- παραμένει ανενεργό και αποθηκευμένο.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί και κατευθείαν ως προενισχυτής (εξαιρετικά διάφανος και λεπτομερής) καθώς διαθέτει δικό του volume ή και μόνον ως μετατροπέας, όπου δίνει μοναδικά αποτελέσματα. Είναι θαυματουργό για μικρομεσαία συστήματα καθώς και για όσους παίζουν με pc-κάρτα ήχου ως πηγή.
Στο διαδίκτυο αναζητείται συχνά από τους diyers, που το μοντιφιάζουν αγρίως με μεγάλα τροφοδοτικά και όπως διαβάζω παίζει εκπληκτικά!
Η τιμή του στην αγορά μεταχειρισμένου παίζει ανάμεσα σε 220 με 250 ευρώ. Το συγκεκριμένο δίνεται στα 200 ευρώ.
ΔΩΡΟ μαζί του το τροφοδοτικό της CREEK obh, το special edition και το μεγαλύτερο απο τα δυο τροφοδοτικά που παρέχει η εταιρία για αυτά τα μοντέλα.
Επικοινωνείτε όπως θέλετε, εδώ ή με pm.

Reaction score
2
Απάντηση: Πωλείται CREEK OBH-14 pre/dac 24/96

24/48 ειναι και οχι 96....νομιζω..........

M

man

Guest
Re: Πωλείται CREEK OBH-14 pre/dac 24/96

Αγαπητέ Μάνο σ' ευχαριστώ για την παρατήρηση κι ευτυχώς που με διόρθωσες γρήγορα για να μην φαίνεται ότι σκοπίμως αναφέρω 96!
Ναι, όντως είναι 24/48. Αλλά λέγε λέγε τελευταία περί υψηλής ανάλυσης και 24/96 usb κι 24/96 συνδέσεις κι 24/96 αρχεία ε, την έκανα τη παραδρομή λόγω κεκτημένης ταχύτητας!
Ζητώ ταπεινά συγνώμη αλλά έτσι κι αλλιώς όσοι είναι στο χώρο και γνωρίζουν, το ξέρουν το μηχανάκι και ξέρουν και τί θα αγοράσουν οπότε δεν είναι θέμα νομίζω.
Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως να αλλάξω τον τίτλο της αγγελίας με κάποιο edit (γίνεται?) για να φαίνεται το σωστό 24/48.
Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να το αλλάξει ή να μου πεί πώς να το κάνω εγώ αν γίνεται. Ευχαριστώ.
Ήθελα από την αρχή να σας ανέβαζα εδώ και το manual της συσκευής -δυό σελιδουλες είναι- όπου φαίνονται καθαρά όλα τα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα upload αρχείου εδώ και δεν γίνεται.
Μπορείτε όμως εύκολα να το κατεβάσετε τσάκα τσάκα από το λίνκ αυτό της ίδιας της CREEK: http://www.creekaudio.com/products/old.php κάτω κάτω στη σελίδα δεξιά υπάρχει το ΟΒΗ-14.
Και πάλι σας ευχαριστώ.

Reaction score
2
Απάντηση: Πωλείται CREEK OBH-14 pre/dac 24/96

Ενταξει,δεν εγινε και τιποτα κακο...Ασε γιατι και εγω χαρικα μολις ειδα το 24/96.....

M

man

Guest

Δέν είδα βοήθεια από πουθενά οπότε ο τίτλος μένει ως έχει.

Σε ενημέρωση της αγγελίας:

Νέα τιμή για το CREEKάκι, 190 ευρώ.

Και σε συνδυασμό με το καλώδιο RESON της DNM από την αγγελία εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64921 που είναι το τελευταίο που έμεινε, όλα μαζί 210 ευρώ!

Κερδίζετε 20 ευρώ ακόμη κάτω κι από τις αρχικές μειωμένες τιμές.

M

man

Guest

Νέα τιμή πακέτου για το CREEK + συν το special τροφοδοτικό του OBH + συν τα καλώδια ηχείων της DNM RESON από την παραπάνω αγγελία http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64921, ΣΥΝΟΛΟ 200 ευράκια.

Να είστε καλά όλοι και καλό φθινόπωρο.

Reaction score
0
Απάντηση: Πωλείται CREEK OBH-14 pre/dac 24/48

τα DNM δίνονται χωρια? Aν ναι τα θέλω

M

man

Guest
Αγαπητέ fotAN ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, προς το παρόν κατά προτεραιότητα δίνονται πακέτο. Έχεις pm.

M

man

Guest
Αγαπητέ nikosxeng,
σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την προσφορά σου.
Έχεις pm.

M

man

Guest
Καλήσπέρα σε όλους. Να ενημερώσω την αγγελία λέγοντας πως το DAC/PRE OBH-14 της CREEK (μαζί με το σπέσιαλ τροφοδοτικό του ΟΒΗ-2) δίνεται πλέον και εκτός πακέτου των καλωδίων.
Τιμή 150 ευρώ.

M

man

Guest
Αγαπητέ φίλε niklev, περίμενα άμεση απάντησή σου για το CREEK.
Σου έχω στείλει pm.

M

man

Guest
Το CREEKάκι πουλήθηκε.
Ευχαριστώ τον Σταύρο για την συνεργασία και του εύχομαι καλές ακροάσεις.
Ευχαριστώ και το φόρουμ για την φιλοξενία αυτής της αγγελίας.
Το thread μπορεί να κλείσει.
Καλή συνέχεια σε όλους.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster