Πωλείται Pioneer VSX-820-K

Reaction score
2
Καλησπέρα,
πωλείται ο εν λόγω ενισχυτής μαύρου χρώματος. Είναι δεύτερο χέρι κ είναι άριστος εμφανισιακά και λειτουργικά, δεν έχει κανένα πρόβλημα και έχει παίξει μόνο στερεοφωνικά. Υπάρχουν κουτιά manual μικρόφωνο και όλα τα παρελκόμενα. Έχει αρκετά γκάζια για όποιον δεν τον ξέρει.
Αγοράστηκε από αυτήν την αγγελία:
http://www.avsite.gr/vb/showthread....1%ED%F4%E9%F0%F1%EF%F3%F9%F0%E5%DF%E1%F2-!-!-!

Η τιμή του είναι στα 200 ευρώ και μπορεί να σταλεί με ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα με 10 ευρώ έξοδα αποστολής. Περισσότερες πληροφορίες με pm.

Reaction score
2
Απάντηση: Πωλείται Pioneer VSX-820-K

Στα 190E.
Ο ενισχυτής είναι καινούριος, δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο.

Reaction score
2

Επειδή με ρωτάνε αρκετοί, δεν πουλάω τον ενισχυτή επειδή δεν με ικανοποιεί απλώς τα σχέδια για home cinema αναβάλλονται για τα επόμενα(τουλάχιστον) 2-3 χρόνια. Αύριο θα ανέβουν και φωτό.

Reaction score
2.557
Μια ερώτηση για το HDMI repeater που έχει: Με σβυστό τον ενισχυτή περνάει το σήμα HDMI;
Ευχαριστώ.

Reaction score
2

Δεν γνωρίζω, δεν έχω δοκιμάσει καθόλου το HDMI και δεν έχω κανένα πρόχειρο τώρα, μόνο το USB χρησιμοποιούσα.

Reaction score
33

Eχει εξοδο για τελικο για τα μπροστινα ηχεια(front)?

Reaction score
433

Eχει εξοδο για τελικο για τα μπροστινα ηχεια(front)?
Όχι βρε παιδια! Ούτε ο 1020 που είναι 2 μοντέλα πάνω δεν έχει! Απο τον 2020 και πάνω

Reaction score
33

Κριμα,αλλιως θα στον αρπαζα χωρις δευτερη κουβεντα.

Reaction score
2

Επιτέλους μετά από μια μικρή(αλλά επώδυνη για την τσέπη μου) περιπέτεια ξαναπήρα στα χέρια μου τον ενισχυτή. Θα απαντήσω στα pm με την σειρά που ήρθαν σ' αυτό το διάστημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός