Πωλείται Playstation 3

Reaction score
11
Πωλείται το Playstation 3 - 60GB version, αναβαθμισμένο με δίσκο 250GB και με πολλά extra. Διαβάστε παρακάτω.

Θεωρώ όμως απαραίτητο να σημειώσω πρώτα τα πλεονεκτήματα της έκδοσης των 60GB σε σχέση με οποιαδήποτε μεταγενέστερη έκδοση της κονσόλας, τα οποία περιλαμβάνουν (για όσους δεν γνωρίζουν):

4 θύρες USB, Multimedia Card Reader, αναπαραγωγή Super Audio CD και συμβατότητα με games του Playstation 2.

Μαζί με την κονσόλα δίνονται: Δυο original χειρηστήρια, η κάμερα Playstation EYE, τα παιχνίδια:

Eye of Judgment με πέντε deck από 30 κάρτες έκαστο (150 κάρτες)
Soul Calibur IV
Ratchet & Clank Tools of Destruction
Dead Space

και επίσης τα Blu-ray με ελληνικά subs:
Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer
Hellboy
Layer Cake

Άπαντα σε άριστη κατάσταση στα κουτιά τους με τιμή 350 ευρώ. Χέρι με χέρι εντός Αθήνας.

Ενδεικτικά σημειώνω πως το Playstation 3 στα 80GB με ένα παιχνίδι και ένα επιπλέον χειρηστήριο από τρίτο κατασκευαστή (όχι Sony original δηλαδή) κοστίζει καινούριο στην αγορά 400 ευρώ.

Αναμένω το ενδιαφέρον σας και εύχομαι σε όλους καλές γιορτές! :107:

Reaction score
2.558
Επειδή αυτό το μύνημα δεν χαλάει την αγγελία αλλά μάλλον προσθέτει πληροφορία:
Έχω το PS3-40 GB. Επειδή δεν ήξερα ότι το PS3-60 GB έχει αναπαραγωγή Super Audio CD, αυτό πώς γίνεται; έχει 5 αναλογικές εξόδους;

Reaction score
11
Επειδή αυτό το μύνημα δεν χαλάει την αγγελία αλλά μάλλον προσθέτει πληροφορία:
Έχω το PS3-40 GB. Επειδή δεν ήξερα ότι το PS3-60 GB έχει αναπαραγωγή Super Audio CD, αυτό πώς γίνεται; έχει 5 αναλογικές εξόδους;

Καλημέρα! Λοιπόν όχι, καμμία σχέση με αναλογική πολυκάναλη έξοδο. Το PS3-60GB αποκωδικοποιεί εσωτερικά το DSD (είτε stereo είτε multichannel) και το εξάγει ως PCM στο HDMI. Το κλασσικό δηλαδή DSD to PCM conversion που συναντάμε και σε άλλες περιπτώσεις. Το σίγουρο είναι πως κάνει εξαιρετική δουλειά από ηχητικής άποψης, σε αντίθεση π.χ. με το DTS-HD σε PCM στο PS3 γενικότερα, όπου αποτελλεί μια... συμπιεσμένη απογοήτευση με μικρή ηχητική εικόνα (σε σύγκριση με την απευθείας αποκωδικοποίηση του DTS-HD στο εσωτερικό κατάλληλου ενισχυτή A/V, σε συνδιασμό με BD player ικανό για High Bitrate Audio out). Και επανέρχομαι στο PS3-60GB για να σημειώσω χαρακτηριστικά πως εισάγοντας ένα δισκάκι SACD, στο μενού του εμφανίζει ανεξάρτητες επιλογές για το αν θέλουμε να αναπαράγουμε την πολυκάναλη, τη στερεοφωνική ή την συμβατική CD περιοχή του δίσκου. Αυτά! :107:

P.S. Το "χαρισματικό και σπάνιο πια" :109: - :107: PS3 μου με όλα αυτά που δίνω, νομίζω ότι το "σκοτώνω" καλά σε αυτά τα λεφτά, αλλά δεν μπορώ να πω πως βλέπω το προσδοκώμενο ενδιαφέρον... Άντε βρε παιδιά (και κύριοι/κυρίες φυσικά), it's Santa time for everyone! :114:

Reaction score
11.789
Είναι αλήθεια ότι η τιμή είναι χαμηλή για όλα αυτά. Αν δεν είχα ήδη PS3-60GB θα το έπαιρνα.

Reaction score
2.558
Δυστυχώς ο ενισχυτής μου δεν έχει είσοδο HDMI και έτσι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω...

Reaction score
11
Καλησπέρα σας! Λοιπόν το ενδιαφέρον έναντι της αγγελίας αυξήθηκε κατακόρυφα και οφείλω να σας ευχαριστήσω μεν, αλλά και να σας γνωστοποιήσω ότι ο αγοραστής έχει βρεθεί, ώστε να μην μπαίνετε στον κόπο να μου στέλνετε PM, αλλά και να μην είναι και ανάγκη να σας απαντώ ξεχωριστά. Από την άλλη, η πώληση του PS3 μου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και άρα μέχρι τότε δεν ξέρω μήπως τύχει και αλλάξει κάτι, αν και μάλλον είναι απίθανο. Τη Δευτέρα λοιπόν θας σας αναγγείλω αν η πώληση έγινε, διαφορετικά, θα επανέλθω φυσικά! Στο μεταξύ, επειδή βλέπω πως κάποιοι έχετε και ερωτήσεις τεχνικής φύσεως, θα είναι χαρά μου να σας απαντήσω σε ότι γνωρίζω.

Ευχαριστώ και πάλι! :123:

Reaction score
11
Η πώληση έγινε σήμερα! :123: Σας ευχαριστώ όλους για το ζωηρό -ομολογουμένως- ενδιαφέρον σας και εύχομαι ότι καλύτερο για το Νέο Έτος! Να είστε όλοι καλά!!! :107:

Reaction score
2.558
....
Και επανέρχομαι στο PS3-60GB για να σημειώσω χαρακτηριστικά πως εισάγοντας ένα δισκάκι SACD, στο μενού του εμφανίζει ανεξάρτητες επιλογές για το αν θέλουμε να αναπαράγουμε την πολυκάναλη, τη στερεοφωνική ή την συμβατική CD περιοχή του δίσκου. Αυτά! :107:

... :114:
Πράγμα που δεν βλέπω να κάνει το δικό μου 40GB. Bάζω το SACD αλλά βλέπει μόνο το CD. Δηλ. μόνο το 60 GB το κάνει΄ή κάνω λάθος;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp