Πωλείται Samsung Plasma PS50A457 50" σε άριστη κατάσταση

Reaction score
0
Πωλείται η τηλεόραση τεχνολογίας plasma 10ης γενιάς (αν θυμάμαι καλά) Samsung PS50A457 50" ιντσών (χαρακτηριστικά) αγορασμένη από το Πλαίσιο στις 3/10/2009. Η μεταφορά έγινε από εμένα για να αποκλείσω το ενδεχόμενο να μου παραδοθεί σε "κομμάτια".

Η χρήση της ήταν μόνο για ταινίες μέσω του HTPC που σημαίνει ότι έχει maximum 300 ώρες. Δηλαδή μόλις έχει αρχίσει να "στρώνει" και αυτό φαίνεται...! Και πραγματικά για τα χρήματα της δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Όποιος θέλει έρχεται και του κάνω μία επίδειξη για τις δυνατότητές της.

Με λίγα λόγια είναι α-ψε-γά-δια-στη και θέλω να την πουλήσω για να πάω σε προβολέα. Δυστυχώς για την τσέπη μου και ευτυχώς για αυτό που θέλω να κάνω το μέγεθος μετράει καθότι ξεκίνησα από Sony 32" --> Samsung 42" --> Samsung 50" και τώρα θέλω κάτι πολύ μεγαλύτερο μιας και δεν αξίζει να κινηθώ στις 60άρες λόγω budget...

Κούτες, χαρτιά,manual, τηλεχειριστήριο, προστατευτικά μεταφοράς, όλα υπάρχουν!

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες και video (τα σπασίματα είναι από την camera) με HD Clip: Classic Cars

Τιμή 650€

Reaction score
0
Απάντηση: Πωλείται Samsung Plasma PS50A457 50" σε άριστη κατάσταση

Μερικές φωτογραφίες με την άριστη εξωτερική της κατάσταση:

Reaction score
0

Προς το παρόν είναι κρατημένη. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.

Reaction score
0

Λουκετάάάάς ;;; :p Ευχαριστώ Σπύρο για την άψογη συναλλαγή και για τους δικέφαλους που κάναμε!!!

Reaction score
0

Αστα αυτα ακομα πιασμενος ειμαι. Σε ευχαριστω πολυ για την φανταστικη TV.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης