Πωλείται SKY DIGITAL ΗD Δεκτης με ενεργή κάρτα.

Reaction score
0
Πωλείται sky Digital HD δεκτης τελευταιας γενείας με ενεργή σύνδεση sky.

Με την συγκεκριμενη συνδρομη, μπορείτε να έχετε access στις υπηρεσίες του sky.com και επίσης να κάνετε αλλαγές στην συνδρομή σας (πακέτα κλπ online)

Επίσης παράχεται δωρεάν εφόσον θέλετε και πιάτο 1.4 αλλά θα πρέπει να το απεγκαταστήσετε με δικό σας κόστος.

τιμή 400 ευρώ

επικοινωνείστε με το: [email protected]

Reaction score
0
Απάντηση: Πωλείται SKY DIGITAL ΗD Δεκτης με ενεργή κάρτα.

καλησπερα
μπορεις να μου πεις αν η συνδρομη σου δειχνει BBC 1, BBC 2 , ITV , Channel 4
επισης , τι γινεται με την τηλεφωνικη συνδεση που εχει ο αποκωδικοποιητης, ειναι συνδεδεμενη με το sky ;
ευχαριστω

Reaction score
0

Συγνώμη για την παρέμβαση. Η συνδρομή του φυσικά και ισχυει για τα BBC εσύ όμως δεν θα μπορείς να τα πιάσεις εκτός αν το πιάτο σου είναι κοντά στο 4μετρο.....
Δέκτες του sky εκτος UK δεν είναι συνδεδεμενοι με τηλεφωνική γραμμή. Οπότε αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.

Reaction score
0

Kozadin , εννοεις οτι για αλλα καναλια , ας πουμε καποιο skymovies η skysports, μπορω να τα βλεπω εχοντας νορμαλ πιατο (το δικο μου ειναι περιπου 1.7 μετρο) , ενω για αυτα που ρωτησα (BBC - ITV) χρειαζομαι 4-μετρο ; πως εξηγειται αυτο;
Επισης , σχετικα με την τηλεφωνικη γραμμη, γνωριζω πως αυτη ειναι interactive με τις υπηρεσιες του SKY, και αρα καποιες ενεργειες δεν θα ειναι εφικτες. Αν δεν εχει αλλαξει κατι απο την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με το θεμα (πριν 3 χρονια), οι συνδρομες του SKY ειναι μονο για εντος UK , και αρα η συνδεση απο Ελλαδα γινεται ουσιαστικα χωρις τη γνωση του SKY. Mαλιστα χρειαζοταν και διευθυνση εντος UK για να μπορεσεις αρχικα να παρεις την καρτα..
Επισης ενα αλλο θεμα που εγειρεται, ειναι το πως θα πληρωνεται η συνδρομη, μια που ο αρχικος συνδρομητης εχει δωσει καποια πιστωτικη του η αριθμο λογαριασμου για κατ ευθειαν χρεωση...

Reaction score
68

Kozadin , εννοεις οτι για αλλα καναλια , ας πουμε καποιο skymovies η skysports, μπορω να τα βλεπω εχοντας νορμαλ πιατο (το δικο μου ειναι περιπου 1.7 μετρο) , ενω για αυτα που ρωτησα (BBC - ITV) χρειαζομαι 4-μετρο ; πως εξηγειται αυτο;
Επειδή τα κανάλια ανήκουν μεν στην ίδια τροχιακή θέση αλλά λαμβάνονται από διαφορετικό δορυφόρο (astra 2D, 1N) που είναι ιδιαίτερα δύσκολης λήψης.

Reaction score
0

Χμ,.. δεν το ηξερα οτι το SKY χρησιμοποιει 2 δορυφορους γι αξεχωριστα καναλια.. Παντως δεν συμβαινει το ιδιο στους συνδρομητες στην ΜΒρετανια, οι οποιοι με πιατα μεγεθους του δικου μας ΝΟVΑ , βλεπουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (αρα κατ εσενα βλεπουν και τους 2 δορυφορους). ..οποτε μου λες οτι η τροχιακη θεση του "δευτερου" δορυφορου του SKY δεν βολευει τη ληψη απο Έλλαδα, ενω η πρωτη ειναι οκ ;

Reaction score
68

Η λήψη astra 2D και 1N είναι πολύ δύσκολη στη χώρα μας. Στη Βρετανία, όπου και απευθύνεται επίσημα το πακέτο, η λήψη τους είναι πανεύκολη.

Reaction score
0

Η τηλεφωνική σύνδεση είναι απαραίτητη μόνο για τις interactive υπηρεσίες που κατά την γνώμη μου δεν σου είναι και απαραίτητες πχ τα PPV sky box office.
Ο sky φυσικά και δίνει συνδρομές μόνο εντός UK. Αν θες να πάρεις συνδρομή στην Ελλάδα είτε χρησιμοποιείς στοιχεία γνωστού στο UK είτε απευθύνεσαι στο πολύ καλό http://www.skysatinternational.com/. Οι συγκεκριμένοι είναι επαγγελματίες, δεν σε κλέβουν και έχεις απόλυτο έλεγχο της συνδρομής σου.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop