Πωλείται SONY BRAVIA VPL-HW15 video projector

Reaction score
0
Πωλείται ο video projector SONY BRAVIA VPL-HW15, ολοκαίνουριος, με τη συσκευασία του!! Είναι κερδισμένος σε διαγωνισμό και δε μου χρειάζεται άμεσα..

Τεχνικά χαρακτηριστικά:Full HD 1080p, up to 60,000:1 contrast ratio, BRAVIA Engine 2, Advanced Iris 3, 1.6x zoom lens, x.v.Color technology
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:
http://store.sony.com/p/VPL-HW15/en/p/VPLHW15

Τιμή: 1800

50557-sony-bravia-sxrd-1080p-home-theater-projector2.jpg 50557-sony-bravia-sxrd-1080p-home-theater-projector3.jpg 50557-sony-bravia-sxrd-1080p-home-theater-projector4.jpg 50557-sony-bravia-sxrd-1080p-home-theater-projector5.jpg

Reaction score
638
Μαλλον θα πρεπει να δεις ξανα το θεμα της τιμης .
Δεν ξερω εαν ασχολεισαι με το αθλημα βλεπω οτι εισαι νεος στο site και ισως να μην γνωριζεις οτι προκειται για μοντελο που κυκλοφορεισαι πριν απο τρια χρονια .
1550 ηταν η τιμη που ειχε τοτε στον Κωτσοβολο και δεν ειναι απο τα φθηνοτερα μαγαζια
Τον δικο μου πριν απο κανα μηνα τον εδωσα 850 με 150 ωρες λειτουργειας .
Ηταν αγορασμενος τον Δεκεμβριο . Τον ειχα δυο μηνες σε αγγελια με αρχικη τιμη τα 1000 Ευρω .
Αριστο το προβολι που πουλας αλλα λεφτα δεν υπαρχουν .

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πωλείται SONY BRAVIA VPL-HW15 video projector

Καλησπέρα φίλε μου...Γνωρίζω ότι πρόκειται για μοντέλο 2ετίας-3ετίας, όπως επίσης και την τιμή στην οποία πωλείται σε κατάστημα εδώ στη Θεσσαλονίκη η οποία είναι λίγο πάνω απ'τα 2000 Ευρώ.
Τώρα αν σκέφτεις ότι είναι ολοκαίνουριος, σφραγισμένος στο κουτί του, χώρις πραγματικά ούτε 1' προβολής, δεν ξέρω κατά πόσο μια τιμή κοντά στα 1500 είναι τόσο υψηλή, αναλογιζόμενος και την τωρινή τιμή στην οποία τον βρήκα να πωλείται. Παρόλα αυτά, ευχαρίστως να συζητούσα και προτάσεις κάτω από 1500, αλλά προς στιγμήν πίστευω πως κάπου εκέι κυμαίνεται η αξία του.

Reaction score
0
Απάντηση: Πωλείται SONY BRAVIA VPL-HW15 video projector

Πωλήθηκε. Παρακαλώ να κλείσει

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ