Πωλείται VANTAGE HD 8000TS Twin PVR

Reaction score
0
Ο γνωστός combo δέκτης Vantage 8000ts σε άριστη κατάσταση.Αγορασμένος αντί 580 ευρώ από την ελληνική αντιπροσωπεία.
Πλήρως συμβατός με ελεύθερη κάρτα Nova, καθώς και με τα ψηφιακά της Digea.
Δέχεται και εσωτερικό σκληρό δίσκο για τις εγγραφές προγραμμάτων.Με 2 usb 2.0 θύρες,ethernet,component,hdmi,scart κλπ
Δεκτός κάθε έλεγχος.
Τιμή 200 ευρώ
Αποστολή επί αντικαταβολή

Reaction score
1.458
Είχα για αρκετά χρόνια και τον Vantage 8000,όσο και τον 7000 με home card sharing με νόμιμη συνδρομή στη Nova.

Θυμάμαι Παρασκευή βράδυ προς 2.00-2.30 Σαββάτου βλέπαμε ταινία και οι 2 στο σαλόνι από novacinema και κόπηκε η εικόνα.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Nova μάταια όμως κανείς δε σήκωνε το τηλέφωνο.

Αναγκάστηκα ν'αλλάξω τις συνήθειες μου και να σηκωθώ γύρω στις 8.30 το πρωινό του Σαββάτου,μου απάντησαν αμέσως λέγοντας ότι έχω card splitter και μου κόβουν την πρόσβαση στο δεύτερο δέκτη.
Μετά από κάποιο διάστημα έπρεπε να πάρω το δικό τους δέκτη για να έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες τους.Δεν έπαιζε δέκτης του εμπορίου με τη nova.Γνωρίζω ότι πλέον δεν υπάρχει νόμιμη κάρτα nova που να παίζει με εξωτερικό δέκτη 3ου κατασκευαστή.

Υπάρχει ειδικό λογισμικό που μπάινει στον Vantage 8000 και παίζει με νόμιμη κάρτα nova?
Αν είναι τον θέλω εγώ τον δέκτη,που είναι εξαιρετικός σε όλα τα υπόλοιπα!

Last edited:

Reaction score
0
Οχι φιλε δεν υπαρχει ειδικό λογισμικό που μπάινει στον Vantage 8000 για nova δυστυχως.Παντως σαν μηχανημα ειναι αριστο .

Reaction score
1.458
Οχι φιλε δεν υπαρχει ειδικό λογισμικό που μπάινει στον Vantage 8000 για nova δυστυχως.Παντως σαν μηχανημα ειναι αριστο .
Στο οποίο δεν διαφωνώ καθόλου,άριστο μηχάνημα με εξαιρετική εικόνα!Κανένα πρόβλημα με τα ψηφιακά κανάλια και ιδιαίτερα εύκολος στη χρήση δέκτης,άλλωστε είχα 2 Vantage αρκετά χρόνια στο σπίτι,γνωρίζω την εταιρία πάρα πολύ καλά.

Δυστυχώς δεν παίζει nova πλέον μιας και απαιτεί ΜΟΝΟ δικό της δέκτη και με πάντρεμα της κάρτας,η Nova!

Και δεν παίζει ούτε ote tv με νόμιμη συνδρομή (εδώ δεν το έπαιζε και ποτέ άλλωστε).

Γι αυτό και η ένσταση!;)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.440
Members
38.454
Νεότερο μέλος
Xatzisjim