Πωλειται λαμπατος προενισχυτης-ιδιοκατασκευη-αντιγραφή,του Audio Research SP6.

Reaction score
3
Εχω εναν προενισχυτη-ιδιοκατασκευη-αντιγραφή του Audio Reasearch SP6,λαμπατο,με 83ECC,που αποτελειται απο δυο κομματια-κουτιά.Το τροφοδοτικο,και το τμημα Audio.
Απο τη στιγμη που δεν τον χρησιμοποιω,ειναι κριμα να μαζευει σκονη,αν και τον εχω τυλιγμενο για να μην...
Αν καποιος ενδιαφερεται,ας στειλει καποιο πμ.
Θοδωρος.

Reaction score
5.893
Απάντηση: Πωλειται λαμπατος προενισχυτης-ιδιοκατασκευη-αντιγραφή,του Audio Research

Πρεπει να βαλεις τιμη φιλε μου.

Reaction score
3
Απάντηση: Πωλειται λαμπατος προενισχυτης-ιδιοκατασκευη-αντιγραφή,του Audio Research

OK. Eνα 300άρι.

Reaction score
918

Για βάλε καμιά φωτό......

Reaction score
250

Εχω εναν προενισχυτη-ιδιοκατασκευη-αντιγραφή του Audio Reasearch SP6,λαμπατο,με 83ECC,που αποτελειται απο δυο κομματια-κουτιά.Το τροφοδοτικο,και το τμημα Audio.
Απο τη στιγμη που δεν τον χρησιμοποιω,ειναι κριμα να μαζευει σκονη,αν και τον εχω τυλιγμενο για να μην...
Θοδωρος.
To audio τμήμα του έχει ξύλινη πρόσοψη ή αλουμινίου ;

Reaction score
0
Θοδωρος.
Έχει περάσει καιρός, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν τελικά πουλήθηκε... θα με ενδιέφερε
Επίσης θα με ενδιέφερε να μάθω αν κάνεις μόνος σου ιδιοκατασκευές λαμπάτων προενισχυτών... ίσως έχω να προτείνω κάτι καλό...

Reaction score
3
Χαιρετω και χρονια πολλα.
Δεν απαντησα αμεσως,γιατι ειχα προβλημα με το password που εχω στο σαιτ,και δεν μπορουσα να το αλλαξω.
Ευτυχως,ο υπευθυνος καταφερε να βρει την αιτια,και ετσι μπορω και γραφω.
Ο προενισυτης,δεν πουληθηκε,και ουτε καν ασχοληθηκα με αυτο,μιας και ειχα προβληματα με την ασθενεια της μητερας μου,που με απασχολουσε φουλ ταιμ.
Τωρα,μας αφησε χρονους,και μπορω να κοιταξω καποιες εκκρεμοτητες που εχω.
Οσον αφορα στις κατασκευες,οχι,δεν τον εφτιαξα εγω,αλλα ενας παλιος φιλος,με τον οποιο εχουμε χαθει,αλλα μπορω να σου δωσω ονομα και δ/νση αμα θες να δεις τι κανει τωρα,και αν συνεχιζει τις κατασκευες.
Εχει τελειωσει το ΕΜΠ,στους ηλεκτρονικους μηχανικους,και το κατεχει το σπορ.
Ο δικος μου προενισχυτης,ειναι υλοποιημενος σε δυο κομματια,το ενα η τροφοδοσια,και το αλλο,το audio,και οι λαμπες που εχει,ειναι οι 83ECC,και οχι οι ECC83,που σημαινει οτι ειναι καλυτερες.Εχουν καποια χρυσα,ή επιχρυσα,δεν το κατεχω ακριβως, τμηματα.
Εχω βαλει τα κουτια μεσα σε πλαστικες σακκουλες,για να μη μαζευουν σκονη,και κααθονται.
Εχω επισης και αλλη μια κατασκευη,ενος προ-προενισχυτου,με λαμπιτσες νουβιστορ,αλλα αυτος,εχει καποιο προβλημα θορυβου,που προεκυψε απο κακη τροποποιηση του,απο άσχετο ατομο,και πρεπει να τακτοποιηθει πρωτα το προβλημα αυτο,και μετα βλεπουμε τι θα κανω και μ'αυτον.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS