Πωλειται Harry Potter HOGWARTS CASTLE Blu-Ray Συλλογη

Reaction score
20
Πολειται το Harry Potter 1-6 Hogwarts Castle French Blu-ray Collection. Το Καστρο ειναι σε τελεια κατασταση, οπως και τα 6 Blu-ray, τα οποια λειτουργουν οπως θα επρεπε, δεν εχουν γρατσουνιες και αυτο λογο του οτι δεν τα εχω δει ποτε. Μια εκπλικτικη Limited Edition, που οι καλοι συλλεκτες ξερουν την αξια της. Αυτη τη στιγμη στο ebay φευγει ανετα σε τιμες πανω απο 350 Ευρω. Δεν θελω να μπλεκομαι με ebay για κατι τοσο ακριβο και πολιτημο απο αποψη συλλεκτικης αξιας, γιαυτο το λογο η τιμη που ζιταω ειναι 250 Ευρω + τα μεταφορικα που δεν ξερω ποσο ακριβως θα ειναι, αλλα λογικα 20-30 Ευρω. Θα πρεπει να μου πειτε για που το θελετε να τσεκαρω με το ACS. Επισης, ειναι δυνατον και το local pick up στη Θεσσαλονικη.

Τιμη - 250 Ευρω
Μεταφ - 20-30 Ευρω (γινεται επισης παραλαβει στην Θεσσαλονικη χρς χρεωση)

Η τιμη αυτη ειναι χαμιλοτερη σε ολο τον κοσμο, ειδικα απο το Μετροπολις που μεχρι σιμερα το εχουν σε εκδ DVD στα 345 Ευρω !!!!

Επισης, και τα 6 Blu-ray εχουν Slipcovers, και αυτα σε τελεια κατασταση !!!

Reaction score
20
Re: Πολειται Harry Potter HOGWARTS CASTLE Blu-Ray Συλλογη

τελευταια τιμη πριν το βαλω στο ebay - 220 ευρω + 30 ευρω μεταφρικα

Reaction score
89
επειδη ειμαι στους τυχερους που το εχουν μιλαμε το καστρο ειναι ολα τα λεφτα!!! Τρομερη λεπτομερεια και φυσικα στο συρταρι υπαρχει και εξτρα χωρος για τα δυο τελευταια εργα.

Μη θεωρηθει τιποτα διαφημιση και τετοια παιδες απλα το συγκεκριμενο ειναι απτα αγαπημενα κομματια που εχω στη συλλογη!!! Και φυσικα το γυναικειο ματι δε προκειται να βγαλει κιχχχ μιας και ειναι μαγνητης απο μονο του!!

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Πωλειται Harry Potter HOGWARTS CASTLE Blu-Ray Συλλογη

38 μηκος
37 υψος
31 πλατος
+
6 κιλα βαρος για οσους ενδιαφερονται

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Πωλειται Harry Potter HOGWARTS CASTLE Blu-Ray Συλλογη

Μιας και ειδα τις τιμες στα ΕΛΤΑ, Νεα προσφορα - 230 Ευρω μαζι με τα μεταφορικα και την αντικαταβολη στα ΕΛΤΑ (εαν ειστε στη Θεσσαλονικη και θα κανετε την παραλαβη - 210 Ευρω). Μαζι δωρο ενα συλλεκτικο Steelbook DVD σε αριστη κατασταση, και ενα συλλεκτικο αντικειμενο που εχει σχεση με Χαρι Ποττερ (αριθμημενο). Αυτη ειναι τελικη τιμη, πιο κατω δεν γινετε να παω...

Reaction score
0
Απάντηση: Πωλειται Harry Potter HOGWARTS CASTLE Blu-Ray Συλλογη

Πολειται το Harry Potter 1-6 Hogwarts Castle French Blu-ray Collection. Το Καστρο ειναι σε τελεια κατασταση, οπως και τα 6 Blu-ray, τα οποια λειτουργουν οπως θα επρεπε, δεν εχουν γρατσουνιες και αυτο λογο του οτι δεν τα εχω δει ποτε. Μια εκπλικτικη Limited Edition, που οι καλοι συλλεκτες ξερουν την αξια της. Αυτη τη στιγμη στο ebay φευγει ανετα σε τιμες πανω απο 350 Ευρω. Δεν θελω να μπλεκομαι με ebay για κατι τοσο ακριβο και πολιτημο απο αποψη συλλεκτικης αξιας, γιαυτο το λογο η τιμη που ζιταω ειναι 250 Ευρω + τα μεταφορικα που δεν ξερω ποσο ακριβως θα ειναι, αλλα λογικα 20-30 Ευρω. Θα πρεπει να μου πειτε για που το θελετε να τσεκαρω με το ACS. Επισης, ειναι δυνατον και το local pick up στη Θεσσαλονικη.

Τιμη - 250 Ευρω
Μεταφ - 20-30 Ευρω (γινεται επισης παραλαβει στην Θεσσαλονικη χρς χρεωση)

Η τιμη αυτη ειναι χαμιλοτερη σε ολο τον κοσμο, ειδικα απο το Μετροπολις που μεχρι σιμερα το εχουν σε εκδ DVD στα 345 Ευρω !!!!

Επισης, και τα 6 Blu-ray εχουν Slipcovers, και αυτα σε τελεια κατασταση !!!

Έχει πουληθεί ?
Αν όχι, τι θα έλεγες για 120 ευρώ χωρίς τα Bluray ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss