Πωλειται IPHONE 3G 16GB

Reaction score
0
IPHONE 3G 16GB ασπρο με επιφανιακες ψιλογρατζουνιτσες πισω και λιγες στην οθονη που φαινονται μονο στο φως και μονο αν η οθονη δεν δουλευει,που εννοειται δεν επηρεαζουν το touch! .δινεται μαζι με φοβερο mirror screen protector που κανει την οθονη επιφανεια καθρεπτη και οι οποιες γρατζουνιτσες εχει εξαφανιζονται και ταυτοχρονα δινει τρομερο στυλ αξιας 10 euro! και διαφανη σκληρη στυλατη θηκη απο ειδικο ανθεκτικο υλικο αξιας 15 euro! και περασμενο navigation αξιας 100 euro. τιμη 330 euro. email: [email protected] ή αν ειναι αναγκη pm..αλλα καλυτερα email.

Reaction score
2
Απάντηση: Πωλειται IPHONE 3G 16GB

καποια αληθινή φώτο του κινητού;;; το δίνεις αυτό και ψάχνεις αλλο ίδιο;;; είδα μια άλλη αγγελία σου. οπότε αυτό δεν το θεωρείς τόσο καλό να το κρατήσεις;

L

LLLEFTERIS

Guest

καποια αληθινή φώτο του κινητού;;; το δίνεις αυτό και ψάχνεις αλλο ίδιο;;; είδα μια άλλη αγγελία σου. οπότε αυτό δεν το θεωρείς τόσο καλό να το κρατήσεις;

Αλλο το 3G που δινει και αλλο το 3GS που ψαχνει!

Reaction score
0

αγαπητε FISHERMANDSL πολυ απλα θελω να πουλησω αυτο που εχω και να αγορασω ενα 3gs ή στη χειροτερη ενα ολοκαινουργιο 3g. και οσο για φωτο,οποιος πραγματικα ενδιαφερεται και φωτογραφιες και βιντεο και βιντεο κληση και συναντιομαστε και το βλεπει και απο κοντα.ευχαριστω τον φιλο LLLEFTERIS.'' ευχαριστω

Reaction score
2

Καλησπέρα και συγνώμη...δεν προσπαθώ να χαλάσω καμιά αγγελία και παραδέχομαι οτι είμουν απρόσεκτος. Και οι 2 τίτλοι ζήτησης και πώλησης είναι σχεδόν ίδιοι. Επίσης στο μήνυμα ζήτησης αναφέρεις: "ζητειται iphone 16gb 3gs i 3g . ακουω προσφορες μεσω pm ή email καλυτερα. [email protected]" Βαλέ μια φώτο πάντως εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι.

Reaction score
0

στειλε email θελεις να μιλησουμε περαιτερω για το iphone.

Reaction score
2

Και πάλι συγνώμη...jim77 αυτή είναι η πρόταση μου.http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=77922
Με τη μόνη διαφορά οτι με την κακή εμπειρία οτι το Ν78 που είχα πάρει τελευταία φορά είχε καμένα pixel και ευτυχώς μου το άλλαξαν τελικά με συμβούλεψαν και το άνοιξα το Ε52 προσεκτικότατα το έβαλα στο ρεύμα και το άνοιξα να δω αν συμβαίνει το ίδιο ή αν λείπει κάτι.Αν το είχα κλειστό μέχρι να βρω άτομο να ενδιαφερθεί και είχε πρόβλημα δεν θα μου το άλλαζαν. Περιμένω την απάντηση σου.

Reaction score
0

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.431
Members
38.695