Παιδια καλη χρονια, μολις παρελαβα τον νεο Onkyo 876 ασημι απο schlauershoppen και τον εβγαλα στο κλαρι. Δεν τον εχω βγαλει ακομη απο το κουτι. Τιμη 900ευρω. Ειμαι Ηρακλειο Κρητης.
Ας μην ειμαστε καχυποπτοι μπορει κατι να του εχει συμβει και να μην μπορει η να μην εχει προσβαση στο ιντερνετ αλλωστε δεν νομιζω να βαζει καποιος αγγελια και να μην τον ενδιαφερει να πουλησει!
Παιδια sorry για την καθυστερηση αλλα τα pm πραγματικα δεν τα ειδα γιατι περιμενα να ειδοποιηθω αυτοματα με mail (νομιζα). Παροτι δεν γραφω, παρακολουθω πολυ καιρο το forum. Ειμαι ακομη στην διαδικασια του μαθαινω οποτε δεν εχω πολλα να πω.
Τον ενισχυτη τον πουλαω για ενα πολυ "χαζο" λογο. Πανω στον ενθουσιασμο για την αγορα ενος τοσο καλου μηχανηματος σε τετοια τιμη δεν υπολογισα το κοστος των ηχειων τετοιου επιπεδου και του player. Οποτε προκειμενου να μεινω με τον ενισχυτη στην κουτα και να τον βλεπω στη γωνια του σπιτιου για κανα χρονο (το λιγοτερο) ακομα, ειπα να τον πουλησω και στο μελλον θα κανω πιο προσεκτικα βηματα.
Δεν υπαρχει κανενας πονηρος λογος παντως. Το τηλεφωνο αν θελετε καμια περισοτερο αμεση πληροφορια ειναι:
Δημητρης 6937823662