6 Ιανουαρίου 2010 #1 Y yiankap Μηνύματα 104 Reaction score 4 Πωλούνται οι παρακάτω συλλογές : α. Όλες οι ταινίες του James Bond μέχρι και το Quantum of Solace. Tιμή 40 €. β. Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος (12 DVD): World at War. Tιμή 20 € β. Α΄ παγκόσμιος πόλεμος (6 DVD) : World War 1 in Colour. Tιμή 20 €.
Πωλούνται οι παρακάτω συλλογές : α. Όλες οι ταινίες του James Bond μέχρι και το Quantum of Solace. Tιμή 40 €. β. Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος (12 DVD): World at War. Tιμή 20 € β. Α΄ παγκόσμιος πόλεμος (6 DVD) : World War 1 in Colour. Tιμή 20 €.
6 Ιανουαρίου 2010 #2 M marios Μηνύματα 611 Reaction score 927 Απάντηση: Πωλούνται συλλογές DVD. Με ενδιαφερει. Στειλε μου ενα τηλεφωνο
6 Νοεμβρίου 2010 #4 G GEOPAPAM Μηνύματα 1 Reaction score 0 Απάντηση: Πωλούνται συλλογές DVD. Eνδιαφερομαι για το β. Πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου? Το mail μου ειναι [email protected] Περιμενω νεοτερα. Ευχαριστω πολυ!
Απάντηση: Πωλούνται συλλογές DVD. Eνδιαφερομαι για το β. Πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου? Το mail μου ειναι [email protected] Περιμενω νεοτερα. Ευχαριστω πολυ!