Πωλούνται • B&W Matrix 803 Series 2 • Μαύρου χρώματος σε άριστη κατάσταση!

Reaction score
8.905
Ήρθε ο καιρός να αποχωριστώ τα ηχεία μου, και όπως λέει ο τίτλος είναι τα B&W Matrix 803 Series 2, η τιμή πώλησης είναι στα 950 ευρώ! Είμαι ο πρώτος ιδιοκτήτης και τα είχα αγοράσει καινούργια! Επίσης είναι Μαύρου χρώματος, σε άριστη κατάσταση αισθητικά και λειτουργικά! Κουτιά δεν υπάρχουν.

Technical highlights... εδώ σε pdf!

Περιοχή μου είναι η Ν. Σμύρνη και προτιμώ από Αθήνα ώστε να γίνει και η επαλήθευση των λεγομένων μου & έλεγχος αυτοπροσώπως από τον αγοραστή.

Για έξτρα πληροφορίες και ότι άλλο θέλετε στείλτε μου pm, τα μηνύματα θα τα ελέγχω καθημερινά. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με το τηλέφωνο 6932431247. Ευχαριστώ, Βασίλης.

Reaction score
8.905
Απάντηση: Πωλούνται • B&W Matrix 803 Series 2 • Μαύρου χρώματος σε άριστη κατάσταση!

...της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά... :biggrin:

Reaction score
8.905
Απάντηση: Πωλούνται • B&W Matrix 803 Series 2 • Μαύρου χρώματος σε άριστη κατάσταση!

Επειδή το λίνκ δεν λειτουργεί πάντα... εδώ οι πληροφορίες!

Reaction score
8.905

Επιπλέον θα δώσω (σαν δώρο) και ένα B&W LCR 60 S3 κεντρικό ηχείο μαύρου χρώματος!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839

[Μάρκου] Θέλω να τα δοκιμάσω, αλλά ποιος τους ακούει μετά αν μου αρέσουν! [Μάρκου]

:biggrin:

Reaction score
29.654

Εχεις λυσάξει εσυ.

Reaction score
1.815

Κι εγώ!:tongue:
Δε λες στο Βασίλη να τα πάρεις για ακρόαση?
Λίγες φορές βγαίνουν αυτά...
Πιάσε την ευκαιρία σου επιτέλους!

Εεε?
Εεεεε??
Εεεεεεε??

Φανταστικέ πιλότε?:biggrin:

Reaction score
8.905

Να κάνω μια χρηματική πτώση στα 900 ευρώ & το κεντρικό σαν δώρο ισχύει!

Επίσης από ανταλλαγές με ενδιαφέρει o προενισχυτής Jeff Rowland Capri!

Για έξτρα πληροφορίες και ότι άλλο θέλετε στείλτε μου pm, τα μηνύματα θα τα ελέγχω καθημερινά. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με το τηλέφωνο 6932431247. Ευχαριστώ, Βασίλης.

Reaction score
1.815

Ο αντικαταστάτης της σειράς, είναι σήμερα... αυτό?:eek:
ή αυτό??

Reaction score
8.905

Ευχαριστώ για την φιλοξενία, Τα Ηχεία Πουλήθηκαν!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Τί έρχεται?

Reaction score
8.905

Αντώνη έχω ήδη τα 802 στημένα... τα λεφτά θα πάνε στα ενισχυτικά που πήρα! :biggrin:

Μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω... ηταν τζάμι... ψιλόστενοχωρήθηκα! :cry:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Αντώνη έχω ήδη τα 802 στημένα... τα λεφτά θα πάνε στα ενισχυτικά που πήρα! :biggrin:

Μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω... ηταν τζάμι... ψιλόστενοχωρήθηκα! :cry:

Καλοάκουστα τα καινούργια σου παιχνίδια το λεπόν!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.953
Members
38.522