Πωλούνται focal dome

Reaction score
8
Πωλείται 3αδα focal dome και το sub dome μαζί με δύο βάσεις για τα ηχεία.τιμή 900E

Reaction score
8
Μαύρα.περιοχή Μοσχάτο.Μοντέλο είναι αυτά που αναφέρω.Αν εννοείς έτος είναι του 10 νομίζω.

Reaction score
8
Δοκιμασα τελικα τον ενισχυτη μου με τα ηχεια που ηθελα (ενεργα b&w) και δε ξερω κατα ποσο θα με καλυψουν στις ταινιες χωρις τη χρηση sub.Ετσι λοιπον επειδη ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα focalακια θα τα κρατησω.Διαθεσιμο προς πωληση μονο το focal sub.Tιμη 300Ε

Reaction score
3.499
Απάντηση: Πωλούνται focal dome

Κράτα και το sw δεν θα βρεις άλλο να συνεργάζεται και τόσο καλά με τα dome (αν δεν ειναι το αδερφάκι τους):wink:

Reaction score
8
Η αληθεια ειναι οτι παιζουν εξαιρετικα ολα μαζι.Και στη μουσικη παρα πολυ καλα.Απλα ο χωρος μου εδω και λιγο καιρο ειναι 26τ.μ καθαρα που βρισκεται το h.c και οπως καταλαβαινεις πεφτει μικρο για το χωρο.

Reaction score
3.499

Reaction score
8
Πωλείται 3αδα focal dome και το sub dome μαζί με δύο βάσεις για τα ηχεία.τιμή 900E
Up!

Μειωση τιμης 860Ε.

Οποιος ενδιαφερεται μπορει να γινει και ακροαση.Επικοινωνια στο 6941617230

Reaction score
8
Για να κανω πιο ευκολη τη πωληση θα προσθεσω και τα υπολοιπα 2 dome κι'αυτα με τις βασεις τους.Αρα πλεον πωλουνται 5αδα.Απλα αυτα τα 2 δεν μετακινουνται πανω κατω.Λειτουργικα ομως δεν εχουν κανενα προβλημα.προσφορες μεσω pm.Ευχαριστω

Reaction score
8
Τελικη τιμη για ολο το συστημα 5.1 800Ε.Να πω οτι τα dome 5.1 εχουν καινουρια 1600Ε και οι βασεις τους 230Ε ανα σετ.Ευχαριστω

Reaction score
8
Μου στελνουν πολλα μελη του forum προσφορες για ανταλλαγη + διαφορα αν υπαρχει.Να πω οτι δεν με ενδιαφερει ανταλλαγη γιατι ηδη εχω καταληξει αλλου.Ευχαριστω.

Reaction score
225
Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Για να βοηθήσω σε πιθανή πώληση, να πω ότι ενδιαφέρομαι για 2 - ίσως και 3 dome με τις βάσεις τους. Έτσι απομένουν 2.1 ή 3.1 που πιθανώς να ενδιαφέρεται κάποιος.

Ευχαριστώ.

Reaction score
8
Εφυγαν τα 2dome με τις βασεις τους.Εχουν μεινει 2 με βασεις που εχουν προβλημα στο μπρος πισω και οχι λειτουργικο.επισης εμεινε ενα το οποιο ειναι αψεγαδιαστο+το sub.Υπαρχει περιπτωση τα 2 με τις βασεις να
τα κρατησω σαν surround μαζι και το sub.Αν τα δωσω τελικα η τιμες εχουν ως εξης:
2 dome+ βασεις 300Ε
1 dome 140E
Sub 280E
Καλοακουστα Αλκη!!

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133