Πως αλλαζει ο χωρος....

Reaction score
384
Ριξτε μια ματια στις φωτογραφιες για να δειτε ποσο "εργοταξιο" ειναι ο χωρος ενος dedicated δωματιου, οσο κατασκευαζεται.:happy_5:
Στο τελος βεβαια, αλλαζει!:crazy_3:

Attachments

Reaction score
384
Εγω θα κανω την ηχητικη ρυθμιση, το υπολοιπο ειναι δουλεια αλλου.
Ειμαι στην Αμερικη αυτη τη στιγμη, και μου δειχνουν πως ρυθμιζονται τα συστηματα με 4 σαμπ και πολλαπλα περιφερειακα.
Αυτοι οι Αμερικανοι ειναι ετη φωτος μπροστα σε κατι τετοια, και ομολογω πως με εχουν βοηθησει πολυ τα τελευταια 2 χρονια!:cool_4:

Reaction score
10
Εγω θα κανω την ηχητικη ρυθμιση, το υπολοιπο ειναι δουλεια αλλου.
Ειμαι στην Αμερικη αυτη τη στιγμη, και μου δειχνουν πως ρυθμιζονται τα συστηματα με 4 σαμπ και πολλαπλα περιφερειακα.
Αυτοι οι Αμερικανοι ειναι ετη φωτος μπροστα σε κατι τετοια, και ομολογω πως με εχουν βοηθησει πολυ τα τελευταια 2 χρονια!:cool_4:
Αυτος ο μπαρμπα-Λουκας μας εχει τρελλανει....μεχρι χτες ηθελε 2 sub...και τωρα λεει το THX θελει 4....:crazy_1:.
Θελω να δω φωτο, οχι του home cinema , αλλα της συζυγου τη στιγμη που ανοιγει η πορτα και μπαινει ο ...αχαιρευτος...με 4 τραπεζακια για το σαλονι...
Οχι παντοφλα...οχι το βατραχοπεδιλο του Τσαρουχα...ουτε μαδερι απο οικοδομη δε φτανει...
Να λοιπον ενα νεο προιον που θα σχεδιασω και θα κατασκευασω εν καιρω...
the waf helmet....ειδικο κρανος για την ασφαλεια μας :cool_4:

Reaction score
384
Ειναι γεγονος οτι με 4 σαμπ, στρατηγικα τοποθετημενα, η ρυθμιση του χαμηλου ειναι πιο ευκολη σε ενα χωρο.

Ολα αυτα γινονται ωστε η ρυθμιση να ειναι πιο αποτελεσματικη. Κανανε εξομειωση δωματιου με 5000 σαμπ:crazy_3: , και αρχισανε να τα μειωνουνε, με αποτελεσμα τα 4 να δωσουνε το ιδανικοτερο και ομαλοτερο χαμηλο.

Δε λες καλα που δεν ηρθε ως αποτελεσμα οτι χρειαζομαστε 2356 subs ?wall_1

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος