Πως βλέπετε Καλύτερη Εικόνα?

Reaction score
5
Με πια σύνδεση παίρνεται την καλύτερη ποιότητα εικόνας στην τηλεόραση και πια στον προβολέα?

Όχι θεωρητικά αλλά πρακτικά :wink:

Στην δική μου τηλεόραση  αισθητά καλύτερη εικόνα παίρνω από S-video σε σχέση με cvs, και σχεδόν καθόλου διαφορά από S-video σε RGB.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Πως Παίρνεται Καλύτερη Εικόνα?

Απο αναλογικες component

Απο ψηφιακες-και μαλιστα με δραματικες διαφορες σε ορισμενες περιπτωσεις-HDMI/DVI

Reaction score
7

Εγω παίρνω την καλύτερη ποιότητα εικόνας στον προβολέα με συνδεση αλλου DVDp απο αυτο που εχω :!: :lol:

Δεν εχω δει διαφορα μεταξυ S-video και χρωμοδιαφορων.
Προτιμω ομως τις χρωμοδιαφορες για τον προβολεα.

Αισθητη διαφορα με εναλλαγη σε 3 συνδεσεις (composite, s-video, component) εχω δει σε Plasma TV που απο το ενα σημα στο αλλο η διαφορα ηταν εμφανεστατη και μαλιστα απο ενα DVDp οχι και τοσο καλο.

Reaction score
49

Αυτή τη στιγμή έχω απ' την πηγή (PHILIPS 963SA) και τις τρεις συνδέσεις συνδεδεμένες με τον βιντεοπροβολέα (INFOCUS 5700): composite, S-VHS, Component!

Προσπερνάω κατ' ευθείαν την composite ως την χειρότερη με διαφορά (είναι αυτό που εγώ λέω "λύση έκτακτης ανάγκης")
Χρώματα ξεπλυμένα, ευκρίνεια χαμηλή και το μαύρο μάλλον προς γκρίζο μου μοιάζει!

Πάμε στην S-VHS με σαφή βελτίωση σε κάθε μια παράμετρο, και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό που κατά περίπτωση ξεπερνά το 20%

Component: αποκάλυψη!!!! Ευκρίνεια πολύ καλή! Χρώματα επιτέλους...."στα ίσια τους" με αληθινή απόχρωση δέρματος, σωστή χρωματική παλλέτα και πολύ-πολύ καλύτερο ΜΑΥΡΟ!! Ευκρίνεια εντυπωσιακή και γενικά υπάρχει ομοιγένεια και "δέσιμο" στην εικόνα σε ολόκληρη την εικόνα!

DVI δεν έχω, απ' την μία γιατί δεν έχει το 963 και απ' την άλλη δεν έτυχε ακόμα να δω σε κάποιο μηχάνημα για να συγκρίνω!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis