Πως γίνεται ? ( αν γίνεται )

Reaction score
140
Λοιπόν τι θέλω να κάνω
Παίρνω ένα blurayπχ SONYOPTIARCBLURAYBR-5100Sτο βαζω στο pcκαι με το anydvdκανω extractτου blurayειτε σε isoειτε σε m2ts στον σκληρο
Υπάρχει κανένα ΝΜΤ που να μπορεί να παίξει σωστά είτε isoείτε m2tsμε υπότιτλους κανονικά ( menuδεν με ενδιαφέρουν )
Φαντάζομαι υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωταω αλλα πώς να το ψαξω σε τοσα ποστ,

Reaction score
2
Λοιπόν τι θέλω να κάνω
Παίρνω ένα blurayπχ SONYOPTIARCBLURAYBR-5100Sτο βαζω στο pcκαι με το anydvdκανω extractτου blurayειτε σε isoειτε σε m2ts στον σκληρο
Υπάρχει κανένα ΝΜΤ που να μπορεί να παίξει σωστά είτε isoείτε m2tsμε υπότιτλους κανονικά ( menuδεν με ενδιαφέρουν )
Φαντάζομαι υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωταω αλλα πώς να το ψαξω σε τοσα ποστ,
Αν ενδιαφέρεσαι για να βλέπεις το αρχείο .m2ts με εξωτερικούς υπότιτλους, το κάνουν όλα τα ΝΜΤ (Popcornhour,Egreat,Raidsonic, HDX .....).

Αν ενδιαφέρεσαι για ολόκληρο το Bluray με τη δομή του, θα πας σε DUNE ή στο καινούριο popcornhour.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.069
Απάντηση: Πως γίνεται ? ( αν γίνεται )

το egreat παίζει κανονικότατα την ταινία (εκτός των άλλων - πχ των m2ts αρχείων) και από ολόκληρο το Bluray με τη δομή του, αρκεί να πας στο directory "stream" και να επιλέξεις προς αναπαραγωγή το αρχείο της ταινίας, και φυσικά ότι υπότιτλο θες το συνδυάζει με ένα αρχείο srt με ονομασία ίδια με το αρχείο της ταινίας.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Πως γίνεται ? ( αν γίνεται )

το egreat παίζει κανονικότατα την ταινία (εκτός των άλλων - πχ των m2ts αρχείων) και από ολόκληρο το Bluray με τη δομή του, αρκεί να πας στο directory "stream" και να επιλέξεις προς αναπαραγωγή το αρχείο της ταινίας, και φυσικά ότι υπότιτλο θες το συνδυάζει με ένα αρχείο srt με ονομασία ίδια με το αρχείο της ταινίας.
Ε ναι εντάξει έτσι το ήξερα ( ενδεχομένως το κάνει αυτό και το wd που έχω )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis