Πως θα γίνει το ΤαρατσοTheater Καλύτερο ? Help needed

Reaction score
384
Απάντηση: Πως θα γίνει το ΤαρατσοTheater Καλύτερο ? Help needed

Ωραια κατασταση...
Ποτε να ερθω για καφε? :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576

Μια χαρά σε βρίσκω!! :444:

Για την εικόνα, δεν μπορώ να κρίνω από screenshots, και ειδικά από κινητό. Επειδή δεν ξέρω τον προβολέα σου, έχει στα μενού του κάποιες προρυθμισμένες θέσεις, όπως cinema, dynamic κλπ?

Con

Reaction score
0

Εννοείται ότι ο καφές σερβίρεται anytime ;).

Ο προβολές έχει 3 προρυθμισμένες θέσεις (dynamic, cinema, standard) και άλλες 3 για user custom. Τώρα τον έχω στο Cinema. Βασικά αυτό που παρατήρησα τώρα είναι ότι στην απόσταση που έχω τον προβολέα απο την οθόνη μετα βίας καλύπτω το πλάτος της οθόνης έχοντας το zoom του φακού στο max. Μάλλον έπρεπε να τον πάω πιο πίσω ε ?

Αύριο θα βγάλω καμιά φοτο με μηχανή της προκοπής να φανεί και καλυτερα.

Έχω κι άλλες απορίες αλλά πρέπει να πάω soubitos στο Ελ. Βενιζελος να πάρω το έτερον ήμισυ που γυρίζει απο ταξίδι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας γκαιζ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576

Αν είναι εφικτό, μετακίνησέ τον πιο πίσω. Τώρα κερδίζεις σε φωτεινότητα, χάνεις όμως σε ευκρίνεια φακού. Μικρή σημασία έχουν όμως όλα αυτά. Το βασικό είναι να ευχαριστιέσαι τον χώρο σου, και απ' ό,τι φαίνεται το κάνεις και με το παραπάνω.

Αυτή η αίσθηση του θερινού σινεμά δεν υποκαθιστάται από ευκρίνειες και ηχητικές τελειότητες. Και, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, όταν έχω την απόλαυση του να βλέπω ταινία σε θερινό σινεμά, με παγωμένη μπυρίτσα και πατατάκια (ή ακόμα καλύτερα πίτσα στην περίπτωσή σου), δεν νοιάζομαι για ήχους, εφέ, τελειότητες.

Reaction score
1.187

Και μερικές το βράδυ.. ( Οι foto είναι απο το κινητό).
Πάρα πολύ ωραίο το θερινό σου home cinema!!!

Con

Reaction score
0

Ο σκοπός είχε επιτευχθεί προτού γράψω στο forum. Το νυχτολούλουδο μαζί με τα ανθισμένα αυτή την εποχή εσπεριδοειδή κάνουν όλη τη δουλειά και για τον ήχο και για την εικόνα. (ποιητικό ?)

Βεβαία, όπως είπα και στο αρχικό Post το μικρόβιο το έχω οπότε θέλω να μάθω και πράγματα σχετικά με την εικόνα και τον ήχο.

Μην ξεχνιόμαστε έχουμε και indoors χώρους που θέλουν φτιάξιμο οπότε κάθε πληροφορία χρήσιμη θα είναι!!

Αιλλ μπι μπακ

Reaction score
198

εγω στη θεση σου θα κρατουσα τα λεφτα μου.. λογο του οτι μου ερεσει η ολη φαση που εχεις και σε εξωτερικο χωρο ειναι περιτος ο ηχος (προσωπικη μου αποψη)...
και θα επαιρνα ενα barbeque μια καταψυξη μπυρες και θα συνεχιζα να απολαμβανω το χωρο μου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis