Πως μπορούμε να παραμετροποιήσουμε τις ακουστικές εντυπώσεις μας?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αγαπητοί Φίλοι,

Τελευταία γίνονται προσπάθειες από 3 μέλη μας να μπει σε μιά φόρμουλα το πως μπορούμε να αξιολογήσουμε ένα σύστημα σαν τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.

- Τι πρέπει να προσέχουμε?
- Ποιά κλίμακα να χρησιμοποιούμε?
- Να είναι περισσότερο τεχνική ή περισσότερο συναισθηματική & απλούστερη η αξιολόγηση?

Επισυνάπτεται ένα αρχείο σε EXCEL το οποίο έχει 2 διαμορφωμένα σχέδια (γραμμένα από αρκετά πεπειραμένα μέλη), το Α και το Β.

Πιστεύουμε θα ήταν σκόπιμο όχι μόνον τα μέλη αλλά η ευρύτερη audio κοινότητα να έχει λόγο και να βοηθήσει, διαλέγοντας ποιό θα ήταν πιό αποδοτικό και χρήσιμο για τον εκάστοτε ιδιοκτήτη ενός audio συστήματος.

Αν δεν σας κάνει κόπο, επισκεφτείτε το Forum του A.C.A. @ http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=1530 και ΨΗΦΙΣΤΕ στο POLL που έχει ANOIXTEI - ευπρόσδεκτες και οι όποιες σκέψεις σας βεβαίως - βεβαίως...
(Για να δείτε το συνημμένο excel και να ψηφίσετε, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ LOG-IN)

Το A.C.A. φιλοδοξεί να εφαρμόσει κάποιο σχέδιο αξιολόγησης και αργότερα να το μεταφράσει στα Αγγλικά και για διεθνή χρήση.

Θα επιλέξει επίσης και κάποια δισκογραφία που θα γίνεται χρήση για αυτή την εκτίμηση.

Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας!

Reaction score
0
Νίκο Τσαρουχά, πώς το βλέπεις τώρα το post του κυρίου Σκαλούμπακα?
Μήπως είμαι μόνο εγώ "ο τρελός" που βλέπω ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να αυξήσει τα views και κυρίως να προσθέσει και άλλα άτομα στα μέλη του "δικού του" forum?
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε συ hear, άφησε σε παρακαλώ εμένα να ανησυχώ και μην μπλέκεσαι εκεί που δεν πρέπει.

Τελευταία φορά που ασχολούμαι, βάλε ένα τέλος σε παρακαλώ.

Reaction score
0
Όπου γράφει και ο "Τραμπάκουλας". Γιατί? Θα με διαγράψεις από το site, Νίκο μου? Αν γίνει αυτό, μάλλον θα πρέπει να γίνει και για άλλους.
Α, και κάτι άλλο : επιμένεις να μην απαντάς στο ερώτημά μου για το πού αποσκοπούν τα περισσότερα posts του "Tramp" με τα "δήθεν" links. Ή μήπως κάνω λάθος?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εσύ επιμένεις να ασχολείσαι με ένα και μοναδικό θέμα στο AVSite και αυτό δεν αφορά στο AVSite και στην θεματολογία του. Αν συνεχίσεις πολύ απλά δεν θα είσαι για πολύ καιρό μαζί μας. Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, τέλος. Δεν έχω ούτε όρεξη, ούτε χρόνο να ασχολούμαι.

Θα λάβεις και το ανάλογο infraction...

Reaction score
0
Να δω πόση όρεξη θα έχετε να διαβάζετε τα "μαργαριτάρια" του "Μπάκα". Είμαι πολύ περίεργος. Εκτός αν τον "σέβεστε" λόγω "Προεδρίας" και δεν του κάνετε καμία σύσταση. Κρίμα!:happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δηλαδή προτείνεις να μην διαβάζουμε αυτόν και να διαβάζουμε τις δικές σου σοφίες μόνον?...

Τελευταία ευκαιρία... την επόμενη φορά χαιρετάς.

Reaction score
0
Σας χαιρετάω και από τώρα, αν θέλετε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κατάλαβα πολύ καλά τι "παίζεται".:happy_4::mad_2:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είσαι γάτος που αποκάλυψες επιτέλους την συνωμοσία.
Άντε στο καλό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos