Πως μπορω να κανω δικο μου δικτυο μεσω ιντερνετ με το σπιτι μου?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Μπορω να κανω δικτυο μεσω ιντερνετ για να παιζω online παιχνιδια με το σπιτι μου? Δηλαδη κατι σαν lan αλλα μονο για 2 υπολογιστες, χωρις να μπαινω σε ιστιοτοπους με αλλους παιχτες...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Απάντηση: Πως μπορω να κανω δικο μου δικτυο μεσω ιντερνετ με το σπιτι μου?

Το κατεβασα το προγραμμα αλλα δεν μπορω να παιξω... Τι χρειαζεται να κανω? Προσπαθω να δημιουργησω ενα server αλλα δεν γινεται... Τα παιχνιδια ειναι Call of duty 2 kai rise of empires 1 ...

Reaction score
4

Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, να σημειώσω ότι το software που σου πρότεινε ο Πέτρος, αφορά στο πως θα δημιουργήσεις ένα ιδεατό δίκτυο μεταξύ μερικών υπολογιστών χρησιμοποιόντας ως μέσο σύνδεσης του internet και όχι ένα τοπικό LAN.

Τώρα μετά απο αυτό, θα χρειαστείς λογικά και κάποιο λογισμικό το οποίο θα "στήσεις" σε κάποιο PC και θα είναι ο server του παιχνιδιού. Δεν γνωρίζω πως υλοποιούν κάτι τέτοιο αυτά τα παιχνίδια, μπορεί να έχουν την δυνατότητα ενσωματωμένη, μπορεί και όχι...

Απο την άλλη βέβαια, μπορεί ήδη να τα έχεις δοκιμάσει όλα αυτά και απλά να λέω πράγματα που ήδη ξέρεις, αλλά τουλάχιστον για την πληρότητα του thread καλό θα ήταν να υπάρχουν.

Μετά απο μια πρόχειρη αναζήτηση στο net βρήκα αυτό...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Ευχαριστω Νικο! Το κατεβασα, αλλα καποιο προβλημα δειχνει να εχει... Παντως, ειναι πολυ ευκολο προγραμμα. Κατι τετοιο ακριβως ζηταω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.088
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Emmanouel graecorum