Πως να δικτυωσω το NMT?

Reaction score
0
:108:Παιδες καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.Ειμαι πολυ νεος οπως καταλαβαινετε στον χωρο,αλλα πολυ ορεξατος να μαθω. Πηρα πριν λιγες μερες το nmt HDX 1000, για να μπορω να απολαυσω και εγω τις αρκετες hd ταινιες που εχω κατεβασει και εχω στο pc μεσω δικτυου,αλλα προς το παρον τις μεταφερω στον εξωτερικο. Νομιζα πως η εγκατασταση θα ηταν το ιδιο ευκολη με την ρυθμιση που εχω κανει στο κινητο μου, αλλα δυστυχως επεσα πολυ εξω.Θα ημουν υποχρεος αν καποιος παλιος μου δωσει τα φωτα του.

Reaction score
0
Φιλε Κωστα σ'ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις,ομως αυτη ειναι η διαδικασια που ειχα κανει εξ'αρχης και τους φακελου με τα mkv αρχεια δεν τα βλεπει καν,σε αντιθεσημε τα υπολοιπα(dvd,avi,mp3)που εμφανιζονται κανονικα.Τι κανω λαθος?

Reaction score
0
το μηχανακι ειναι πολυ καλο. Εχω ακριβως το ιδιο. Με το που το πηρα βεβαια εβαλα το νεο firmware απο την http://www.hdx1080.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=51&Itemid=136

σε δευτερο χρονο στα settings ή εγκατασταση στα ελληνικα, εβαλα τις απαραιτητες ρυθμισεις για HD στην επιλογη εικονα-ηχος

τριτο βημα ηταν το LAN με το pc απου το ειδε σχεδον αυτοματα αν θυμαμαι καλα.
Με αυτα τα δεδομενα μου ειδε με τη μια τα mkv ειτε 720 ειτε 1080p

αν τα εχεις κανει ολα αυτα ξαναπες μας

Reaction score
0
Οντως ειναι πολυ καλο και με τρομερη εικονα.Εκανα ολες τις ενεργειες αλλα mkv πουθενα! Δοκιμασα και ενα e-great 31b ενος φιλου τα ιδια, μου ερχεται να σπασω τον υπολογιστη! Τωρα θα μου πεις τι φταιει το pc αν εγω ειμαι ασχετος αλλα...:141::141::141:

Reaction score
19
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς... Η συσκευή δουλεύει κανονικά στο δίκτυο με όλα τα άλλα αρχεία εκτός από τα mkv?

Reaction score
164
Κατέβασε το myiHome, δουλεύει μια χαρά, με το Popcorn τουλάχιστον, και γι' αυτό υποθέτω και με όλα τα ΝΜΤ.

Reaction score
0
To εγκατεστησα,ρυθμισα τα paths,αλλα το nmt δεν τον βλεπει.Μηπως να βαλω ip και mac χειροκινητα?

Reaction score
0
Κατέβασε το myiHome, δουλεύει μια χαρά, με το Popcorn τουλάχιστον, και γι' αυτό υποθέτω και με όλα τα ΝΜΤ.
Eκανα μια επαναφορα γιατι τα ειχα κανει ολα ανω κατω,εγκατεστησα το myihome και δουλευει τελεια!Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :114::114::114:.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas