- Μηνύματα
- 2.886
- Reaction score
- 264
Ξερουμε αν τελικα θα επιτρεψουνε και ποτε,τα αυτοκινητα που εχουνε για καυσιμο το πετρελαιο να κυκλοφορουνε σε ολη την ΕλλΑΔΑ?
Αθηνα κυκλοφορανε η' πεφτει χαρατσι απο την τροχαια αν σε πιασουνε?Οσο για χλμ εγω κανω με το τσουβαλι, οποτε δεν με χαλαει ενα 2.0 tdi με καμια 150 αλογα.Για παραπανω δεν λεει,γιατι θα αρχισει να ελαφρωνει η τσεπη μου εκει που εφθασε η τιμη των καυσιμων:101:Μα επιτρεπονται ;-)
Το θεμα ειναι οτι το diesel ειναι πλεον ακριβοτερο απο την βενζινη,για αποσβεση του κοστους λοιπον θα πρεπει καποιος να ειναι σιγουρος οτι κανει πολλα χλμ
Δηλαδή;;;Η τροχαια δεν κανει απολυτως τιποτα...αλλωστε δεν επιτρεπεται και να κανει συμφωνα με τους νομους της ΕΕ,ο σχετικος παρανοϊκος ελληνικος νομος ειναι επι της ουσίας ανενεργός.
Αυτή είναι η ουσιαστική ερώτηση... για πολλά πράγματα λέμε "απαγορεύεται" ή "επιτρέπεται", αλλά αν πρόκειται για κάτι αμφισβητούμενο η μόνη λύση είναι το επίσημο χαρτί στο χέρι- νούμερα, ημερομηνίες και σφραγίδες.Αυτο που με καιει εμενα ειναι, σε περιπτωση που πεσω σε μπλοκο και μου πουνε οτι ειμαι παρανομος, θα εχει η αστυνομια ενα χαρτι στα χερια της να με κολησει στον τοιχο η' θα τους πω να πανε να ............πιουνε κανεναν καφε και να με αφησουνε υσηχο?Δεν με παιρνει και για πολλα-πολλα (λογω επαγκελματος) να τρεχω σε δικαστηρια και αυτοφορα.
Θα παρω αργοτερα ενα φιλο μου μπατσουλι που ειναι στην Αθηνα και θα των ρωτησω.Αν δεν ξερει να μου πει με συγουρια τι συμβαινει με το θεμα αυτο,θα φαει πολυ κραξιμο:142::142:Αυτή είναι η ουσιαστική ερώτηση... για πολλά πράγματα λέμε "απαγορεύεται" ή "επιτρέπεται", αλλά αν πρόκειται για κάτι αμφισβητούμενο η μόνη λύση είναι το επίσημο χαρτί στο χέρι- νούμερα, ημερομηνίες και σφραγίδες.
Ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να απαντήσει είναι ένας δικηγόρος.
OXIδηλαδη εγω που ειμαι κρητικος και επιτρεπεται εδω δεν μπορω να ερθω για διακοπες με αυτοκινητο μου στην αθηνα;
Αυτα τα πληρωνουμε ολοι μας:142::142::142::142:Ειναι ο καταλληλος χωρος να κανω μια ερωτηση για τα διοδια;