Πως παει το θεμα με τα πετρελαιοκινητα αυτοκινητα

Reaction score
264
Ξερουμε αν τελικα θα επιτρεψουνε και ποτε,τα αυτοκινητα που εχουνε για καυσιμο το πετρελαιο να κυκλοφορουνε σε ολη την ΕλλΑΔΑ?

Reaction score
1
Μα επιτρεπονται ;-)
Το θεμα ειναι οτι το diesel ειναι πλεον ακριβοτερο απο την βενζινη,για αποσβεση του κοστους λοιπον θα πρεπει καποιος να ειναι σιγουρος οτι κανει πολλα χλμ

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Πως παει το θεμα με τα πετρελαιοκινητα αυτοκινητα

Μα επιτρεπονται ;-)
Το θεμα ειναι οτι το diesel ειναι πλεον ακριβοτερο απο την βενζινη,για αποσβεση του κοστους λοιπον θα πρεπει καποιος να ειναι σιγουρος οτι κανει πολλα χλμ
Αθηνα κυκλοφορανε η' πεφτει χαρατσι απο την τροχαια αν σε πιασουνε?Οσο για χλμ εγω κανω με το τσουβαλι, οποτε δεν με χαλαει ενα 2.0 tdi με καμια 150 αλογα.Για παραπανω δεν λεει,γιατι θα αρχισει να ελαφρωνει η τσεπη μου εκει που εφθασε η τιμη των καυσιμων:101:

Reaction score
1
Η τροχαια δεν κανει απολυτως τιποτα...αλλωστε δεν επιτρεπεται και να κανει συμφωνα με τους νομους της ΕΕ,ο σχετικος παρανοϊκος ελληνικος νομος ειναι επι της ουσίας ανενεργός.

Reaction score
2.585
Η τροχαια δεν κανει απολυτως τιποτα...αλλωστε δεν επιτρεπεται και να κανει συμφωνα με τους νομους της ΕΕ,ο σχετικος παρανοϊκος ελληνικος νομος ειναι επι της ουσίας ανενεργός.
Δηλαδή;;;
(απ΄όσα ξέρω και καταλαβαίνω η ΕΕ δεν βγάζει νόμους. Μια κοινοτική οδηγία ισχύει μόνο αν ενσωματωθεί στο εθνικό δίκαιο μιας χώρας)

Reaction score
1
Απάντηση: Πως παει το θεμα με τα πετρελαιοκινητα αυτοκινητα

Δλδ υπάρχει τετελεσμένο στο ευρωπαικό δικαστήριο ... ένα τέτοιο ψάχνω να βρω , αλλά όλοι λένε ότι έχουν , αλλά δεν το έχουν ...

VG

Reaction score
0
Δεν υπαρχει ακριβως τετελεσμενο,απλα τετοιου ειδους παρανοϊκες απαγορευσεις (διανοητικα καθυστερημενων οπως ο Σουφλιας) δεν ειναι συμφωνες με το ευρωπαϊκο δικαιο.Αν θελεις να εισαι 100% νομιμος το ξεχνας προς το παρον.Αν θελεις diesel αυτοκινητο,κανεις αυτο που κανουν οι ενδιαφερομενοι,το αγοραζεις και κυκλοφορεις ανενοχλητος,οπως κανουν (επισημα και με τον εφυιή και δικαιο ελληνικο νομο μαζι τους) στην χωρα μας ολοι οι ξενοι: Αλβανοι,Πολωνοι,Γερμανοι κ.ο.κ.

Reaction score
1

Δεν θα τον έλεγα καθυστερημένο τον Σουφλιά , δικαίως ανησυχεί για τις αυξήσεις στην Αττική που έχουν ξεπεράσει τα όρια κατά πολλές φορές ... Από την άλλη δεν υπάρχουν λύσεις σε αδιέξοδα , και ημίμετρα σαν αυτά περιορίζουν τα νούμερα ... έλα όμως που δεν μπορείς να πετάς στάχτη στα μούτρα διεθνών οργανισμών ( εκεί τα σκατώσαν ομαδικώς )

Reaction score
0
Απο ενα πουλακι ειχα ακουσει οτι δε γραφουν κανεναν πλεον,γιατι φοβουνται τις προσφυγες στην Ε.Ε.Μαλιστα αυτο γινεται απο τοτες που τολμησαν να γραψουν τη γυναικα γνωστου μεγαλοδικηγορου με επακολουθο την επιβολη προστιμου γυρω στα 100.000€ ως αποζημιωση.Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι φοβουνται ολους εμας που δεν ειμαστε μεγαλοδικηγοροι,αλλα δεν το ρισκαρουν κιολας-ε,δεν λεει να οργανωνουν τοσα σχεδια για να μας τα παιρνουν και να τα δινουν ετσι τζαμπα(αυτο το λεω εγω,οχι το πουλακι)

Reaction score
0
Ε και μην ακουω τωρα για υπουργους με "οικολογικη" συνειδηση.Εκτος αν ειμαστε στην ενοτητα "Αν δεν λιώσετε από τα γέλια με αυτό...",οποτε παω πασο.

Reaction score
264

Αυτο που με καιει εμενα ειναι, σε περιπτωση που πεσω σε μπλοκο και μου πουνε οτι ειμαι παρανομος, θα εχει η αστυνομια ενα χαρτι στα χερια της να με κολησει στον τοιχο η' θα τους πω να πανε να ............πιουνε κανεναν καφε και να με αφησουνε υσηχο?Δεν με παιρνει και για πολλα-πολλα (λογω επαγκελματος) να τρεχω σε δικαστηρια και αυτοφορα.

VG

Reaction score
0
Αν ο Σουφλιας οντως ανησυχει για τους ρυπους του diesel, και οχι για τις επενδυσεις που θα αναγκαστουν να κανουν ΕΛΠΕ και Μοτορ Οιλ,τοτε δεν εχει παρα να κυνηγησει τα ταξι με ντιζελοκινητηρες του 60 (χωρις υπερβολη) τα σχολικα της συμφορας (με αυτοδιδακτους αλλοδαπους οδηγους-συντηρητες) και τα ΔΧ-κινητες βομβες,οχι να απαγορευει τα συγχρονα diesel αυτοκινητα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Re: Πως παει το θεμα με τα πετρελαιοκινητα αυτοκινητα

Αυτο που με καιει εμενα ειναι, σε περιπτωση που πεσω σε μπλοκο και μου πουνε οτι ειμαι παρανομος, θα εχει η αστυνομια ενα χαρτι στα χερια της να με κολησει στον τοιχο η' θα τους πω να πανε να ............πιουνε κανεναν καφε και να με αφησουνε υσηχο?Δεν με παιρνει και για πολλα-πολλα (λογω επαγκελματος) να τρεχω σε δικαστηρια και αυτοφορα.
Αυτή είναι η ουσιαστική ερώτηση... για πολλά πράγματα λέμε "απαγορεύεται" ή "επιτρέπεται", αλλά αν πρόκειται για κάτι αμφισβητούμενο η μόνη λύση είναι το επίσημο χαρτί στο χέρι- νούμερα, ημερομηνίες και σφραγίδες.

Ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να απαντήσει είναι ένας δικηγόρος.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πως παει το θεμα με τα πετρελαιοκινητα αυτοκινητα

Αυτή είναι η ουσιαστική ερώτηση... για πολλά πράγματα λέμε "απαγορεύεται" ή "επιτρέπεται", αλλά αν πρόκειται για κάτι αμφισβητούμενο η μόνη λύση είναι το επίσημο χαρτί στο χέρι- νούμερα, ημερομηνίες και σφραγίδες.

Ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να απαντήσει είναι ένας δικηγόρος.
Θα παρω αργοτερα ενα φιλο μου μπατσουλι που ειναι στην Αθηνα και θα των ρωτησω.Αν δεν ξερει να μου πει με συγουρια τι συμβαινει με το θεμα αυτο,θα φαει πολυ κραξιμο:142::142:

Reaction score
1.772
δηλαδη εγω που ειμαι κρητικος και επιτρεπεται εδω δεν μπορω να ερθω για διακοπες με αυτοκινητο μου στην αθηνα;

Reaction score
264

δηλαδη εγω που ειμαι κρητικος και επιτρεπεται εδω δεν μπορω να ερθω για διακοπες με αυτοκινητο μου στην αθηνα;
OXI

VG

Reaction score
0
Εσυ οχι,ο Αλβανος και ο Πολωνος ναι.
(Στην πραξη βεβαια και εσυ πας οπου θες)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Ειναι ο καταλληλος χωρος να κανω μια ερωτηση για τα διοδια;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Λενε οτι οι ξενοι που μπαινουν στην εθνικη Πατρα-Αθηνα, αρνουνται να πληρωσουν διοδια γιατι δεν καλυπτει τις ασφαλεις συνθηκες κυκλοφοριας, συμφωνα με τις απαιτησεις της Ε.Ε. Μηπως ξερει κανεις τη σχετικη διαταξη-οδηγια της Ε.Ε.; Οχι τιποτα αλο αλλα θελω να κανω θεμα για τη διαδρομη διοδιων απο Τεμπη εως Λεπτοκαρυα που ο δρομος ειναι σκοτωστρα. Αν θες να πας απο Λαρισα - Λεπτοκαρυα- Λαρισα κλπ πληρωνεις 2Χ1,30 + 2Χ2,20= 7,00€ για μια επικινδυνη διαδρομη 40 περ. χλμ!!! Βεβαια, θα μου πειτε μετα τα διοδια Λεπτοκαρυα ειναι η νεα Ε.Ο. - ενταξει, ας βαλουν διοδια εκει μονο. Στο κομματι Τεμπη- Λεπτοκαρυα τι πληρωνουμε; τον δρομο του '60 με τα χαλια του και τα μποτιλιαρισματα των 2 ωρων;
Λοιπον, ξερει κανεις;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.891
Members
38.627
Νεότερο μέλος