- Reaction score
- 1
Αν θα μπορουσε να απαντηθεί με λογια θα μου ηταν πολύ χρησιμο...:107:
Εννοείς το πόσο ζυγίζει η κεφαλή ή το πόσο πρέπει να είναι το βάρος ανάγνωσης?Oλα καλα ως εδω , αλλα τα γρ της κεφαλής πως τα βρισκουμε. Πχ για την STANTON MK. 5 που εχω εγω;;
Μμμμ; Μπαίνουν αρχεία flash σε bb code;Λοιπόν επί της ευκαιρίας... ο τρισκατάρατος ο Ημίθεος, είχε γράψει ένα πολύ ωραίο άρθρο στο πάλαι ποτέ avforum, συνολικά για ρύθμιση πικάπ. Αναρωτιέμαι εάν το έχει σώσει πουθενά ή θα χρειαστεί να πάμε στα "κασαρισμένα" μπας και το πετύχουμε.
Κώστα; :118:
...
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια !!!Συνοδεύεται από προτράκτορά (εργαλείο για τη παραπάνω ρύθμιση) το πικάπ που αγόρασες?
Διαβασε εδω,http://92.48.74.202/vb/showthread.php?t=68954Γειά στην παρέα και απο μένα.
Καινούριος στο forum και το έχω ρίξει στο διάβασμα...
επειδή είμαι κι'εγώ κάτοχος ενός ΜΚ ΙΙ 1200 απο φίλο και δεν κατέχω τα περί ρυθμίσεων εχω να ρωτήσω τα εξής:
οι ρυθμίσεις που αναφέρονται εδώ (κεφαλή, βραχίονας, antiskating) είναι αυτές όλες κι όλες που χρειάζεται το πικάπ ή χρειάζονται και άλλες, πιο "ψαγμένες";
χρειάζονται και ειδικά εργαλεία για τις ρυθμίσεις ή αρκεί μόνο να ξέρεις το βάρος της κεφαλής;
και επειδή αρχίζουν να μαζεύονται πολλές ερωτήσεις και φοβάμαι οτι ρωτώντας θα γεννιούνται και άλλες.... μήπως υπάρχει κάπου κάποιος αναλυτικός οδηγός για το ΜΚ ΙΙ γιατί manual και τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν και ακόμα δεν έχω βρεί τίποτα χάχνοντας.
ευχαριστώ όλους προκαταβολικά και χαίρομαι που σας βρήκα.
Προτρακτορα,http://www.vandenhul.com/p_IG02.aspxΕυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια !!!
Όχι δυστυχώς δεν συνοδεύεται από προτράκτορα , έχω κατεβάσει από το ιντερνετ κάποιους. Ρώτησα σε κάποια μαγαζιά στο κέντρο για Test record (αν δεν κάνω λάθος στη μια τους πλευρά έχουν προτράκτορά) και ζυγό βάρους ανάγνωσης κεφαλής αλά δεν είχαν. Αν δεν βρω μαγαζί στην Αθήνα , θα πάρω από το ιντερνετ ότι μπορώ ,προτιμώ μαγαζί για να μου εξηγήσουν τον τρόπο που θα τα χρησιμοποιήσω.