Πως σας φαίνεται αυτό το DACακι?

Reaction score
10
Δεν θα πω ποιο είναι, ούτε θα βρείτε photo στο net, θα ήθελα την άποψή σας βάση σχεδίασης:

Reaction score
20
Απάντηση: Πως σας φαίνεται αυτό το DACακι?

πρώτη φωτό, κάτω δεξιά, πρέπει να καλύψεις το... αρχαίο μουσικό όργανο που φαίνεται... το ίδιο δεύτερη φωτό κάτω αριστερά...

φαίνεται σαν σούπερ μίρορ ίματζ ντούαλ μόνο σχεδίαση -ατ δε λιστ, τα λατρεύω κάτι τέτοια, χάρμα οφθαλμών!

Reaction score
10
Εντάξει αυτό ήταν το λιγότερο, Orpheus είναι και είσαι πολύ παρατηρητικός φίλε μου, ομολογώ ότι μου ξέφυγε!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Δεν θα πω ποιο είναι, ούτε θα βρείτε photo στο net, θα ήθελα την άποψή σας βάση σχεδίασης:

φαίνεται από την πλακέτα ποιο είναι...

Reaction score
20

Πριν 3-4 μέρες διάβαζα στην ιστοσελίδα του για το dac και πραγματικά μου άρεσαν τόσο πολύ αυτά που γράφει και η φιλοσοφία τους που διάβασα και όλα τα υπόλοιπα προΐόντα που έχουν...

Μη με ρωτήσεις τι θυμάμαι, τίποτα, μόνο το σήμα και το όνομα της εταιρείας θυμόμουν...

Αλλά, θερμή παράκληση, σε παρακαλώ να μας μεταφέρεις τις ακουστικές εντυπώσεις σου γιατί δεν έχουμε όλοι την τύχη που έχεις...

Reaction score
10
Αγαπητέ φίλε, η orpheus είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες. οι συγκεκριμένες πλακέτες είναι από το μεγάλο τους μοντέλο το Heritage, δυστυχώς δεν είχα την τύχη να το ακούσω.

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Πως σας φαίνεται αυτό το DACακι?

Αγαπητέ φίλε, η orpheus είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες. οι συγκεκριμένες πλακέτες είναι από το μεγάλο τους μοντέλο το Heritage, δυστυχώς δεν είχα την τύχη να το ακούσω.
ασε, καλυτερα που δε το ακουσες προσφατα....

αν και το εχεις ακουσει και το ξεχνας...

το ειχε ο Sirius για πηγη οταν ειχε κατεβει στην εκθεση τελευταια φορα πριν απο καποια χρονια με Wavac, Sovereign και Hyperion...

Reaction score
3.980

[
QUOTE=gpol;1128533]ασε, καλυτερα που δε το ακουσες προσφατα....

το ειχε ο Sirius για πηγη οταν ειχε κατεβει στην εκθεση τελευταια φορα πριν απο καποια χρονια με Wavac, Sovereign και Hyperion...
[/QUOTE]

2008

Reaction score
15.548

Μα καλα.....χρειαζονται ολα αυτα για να ακουσεις και μαλιστα σε σε πλακετα c485 :111::112:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Πως σας φαίνεται αυτό το DACακι?

ασε, καλυτερα που δε το ακουσες προσφατα....

Σωστά, ήταν ο καλύτερος ήχος της έκθεσης! Ευτυχώς μένουν τα γραπτά γιατί θα μας παρεξηγήσουν.

Reaction score
0
Δηλαδή, φαντάσου οι πυκνωτές απόζευξης να μην ήταν του πωπού!

Reaction score
0
Τι να πε ρε συ. Του πωπού είναι (οι μπλε)...
Ναι μεν μπορεί να είναι καλή σχεδίαση και ήχο, αλλά θα μπορούσε να έχει καλύτερους πυκνωτές σε αυτή τη θέση. Εδώ έχουν όλα (ανεξαιρέτως) τα κινέζικα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.728

Του πωπού είναι (οι μπλε)...
μια χαρά είναι, δε χρειάζονται καλύτεροι. Φυσικά υπάρχουν καλύτεροι. Αλλά είναι φτηνοί (σικ), δε χαλάν, και αρκούν για αυτή τη χρήση. Τους ίδιους ακριβώς χρησιμοποιούν ένα σωρό μηχανήματα αξίας ΙΧ μεγάλων κυβικών...:137:

Reaction score
0
Σύμφωνοι.

Κάποιος να μου αιτιολογήσει, αντικειμενικά όμως, γιατί στα πλαίσια της κατηγορίας τιμής του συγκεκριμένου DAC (που φαντάζομαι δεν είναι φτηνό), δεν ""προτιμήθηκαν οι "εξειδικευμένοι" πυκνωτές.

Reaction score
10
Γιατί με αυτούς πέτυχαν τονηχο που θέλουν, τα καλύτερα υλικά δενκανουν απαραίτητα το καλυτερο μάγειρα!

Reaction score
3.980

κάνουν γευστικό φαϊ όμως
.:126:

Μπέ, όχι πάντα!
Συμφωνώ με Houston, ear, διότι τ'οχω δεί το έργο.
- Στο ίδιο σχέδιο, χειρότερο αποτέλεσμα με αλλαγές ταπεινών υλιkών με special!
- Στο ίδιο σχέδιο, "μαγείρεμα" με υλικά πολύ φθηνότερα κ ίδιο αποτέλεσμα!!:117:

Reaction score
143
αν το σχέδιο δεν ''τραβάει''οτι και να του αλλάξεις δεν θα κάνει τίποτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.554
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72