Πως σας φανηκε η 37αρα Amoi?

Η 37αρα Amoi 1080p...

• Την περιμενα καλυτερη

Votes: 0 0,0%
  • Απογοητευτηκα

• Ετσι και ετσι...

• Total voters
    18

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
To polll αυτο απευθυνεται σε οσους εχουν δει η εχουν ηδη αποκτησει την τηλεοραση της Amoi για την οποια τοσος θορυβος εχει γινει στο AVSite
Παρακαλω σχολιαστε ελευθερα , αφου ψηφισετε πρωτα... :wink:

Reaction score
14
Μιάς και είμαι ο πρώτος ψώφος, εχω να πώ ότι δεν την αγόρασα γιατί δεν εχω χώρο για άλλη τηλεόραση. Ομως βλεποντας τι παίζει ψάχνω να βρώ χώρο ίσως σαν μονιτορ για τον υπολογιστή μου. Αλλά και πάλι δεν χωράει.

Σαν ποιότητα κλπ κλπ ψήφισα ότι ανεξάρτητα απο τα χρήματα της είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι συναγωνίζεται επάξια την Philips και παίζει στα μισά λεφτά. Αν τις βάζαμε δίπλα δίπλα σε ένα μαγαζί χωρίς τιμή και απλά design/screen να είναι το κριτήριο τότε θα έχανε σε σχέση με την Philips αλλά όχι λογω εικονας αλλά εξωτερικού σχεδιασμού της. Αν όμως μετά μου έδειχνες τις τιμές θα έλεγα οτι αξίζει χοντρά η ΑΜΟΙ.

Reaction score
1
Η τηλεόραση είναι πραγματικά ΚΟΡΥΦΑΙΑ , και σε ποιότητα εικόνας και σε ήχο αλλα και σε τιμή ασφαλώς....!!!!!!!

Πραγματικό * κελεπούρι * , όσοι ακόμα δεν έχετε παραγγείλει.....σπεύστε....!!!!!! :D :D

Reaction score
0
Η amoi είναι καλή επιλογή για τα λεφτά της και εφόσον αξιοποιήσει κανείς τις δυνατότητες που σου προσφέρει η ανάλυση της, δηλαδή να την οδηγήσεις με HD σήμα. Οι default ρυθμίσεις δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ο ήχος της μάλλον μέτριος. Σύνδεσα διάφορες συσκευές πάνω της, αλλά περισσότερα θα γράψω όταν βρω λίγο χρόνο.

Ν.

mrw

Reaction score
0
Eίδα μια 37αρα ΑΜΟΙ σήμερα (Σάββατο μεσημέρι) στο MediaMarkt

Επαιζε Antenna TV (!!!) - είπα στον υπεύθυνο να συνδέσουν κανένα Σαμσούνγκ 850 για να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, αλλά αμφιβάλλω αν θα δώσουν σημασία...

Αν και για αυτά θα πρέπει να φροντίζει ο προμηθευτής - ας κόλλαγε πάνω κανένα iZAk τουλάχιστο...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος