Πως τράκαρα χθες.

Reaction score
14
Επιστρέφοντας από τη δουλειά που εφέτος είναι 190χλμ. μακριά, βρίσκω την περιμετρική κλειστή γιατί:

http://www.patranews.gr/news.asp?ID=8343

και αποφασίζω να πάω από την άλλη είσοδο για Πάτρα. Στο ύψος της Τογιότα για όσους γνωρίζουν, έχει γίνει ένα ατύχημα και η κυκλοφορία είναι πολύ δύσκολη. (150μ. σε 15 λεπτά...)

Όταν κάποια στιγμή βρίσκω τον κάθετο δρόμο που σε βγάζει στην Παλαιά Εθνική στρίβω αριστερά και μετά από λίγο περιμένω να περάσω κάθετα διπλής κυκλοφορίας δρόμο, με σκοπό να στρίψω αριστερά.
Όταν το αριστερό μου ρεύμα έχει αδειάσει, φέρνω το αυτοκίνητο στην μέση (του άδειου ρεύματος) και περιμένω κάποιον εκ δεξιών μου να μου παραχωρήσει προτεραιότητα. Κάποια στιγμή κάποιος μου ανάβει τα φώτα για να περάσω. Όμως με το που αφήνω συμπλέκτη και ξεκινάω, μια κυρία έχει βάλει τη μούρη του αυτοκινήτου της, στο μπροστά αριστερό μου μέρος και περιμένει. Ακαριαία πατάω φρένο αλλά όπως καταλαβαίνετε, την κτύπησα.
Απ'ότι κατάλαβα, μολονότι είχα κόψει το ρεύμα, αυτή δεν μπορούσε να περιμένει και προσπάθησε να με περάσει. Ούτε την ένοιαζε, ότι εγώ κοίταγα από την άλλη και δεν την έβλεπα. Είχε σταματήσει εκεί, γιατί προφανώς δεν χώραγε να περάσει όλη, αφού είχε κίνηση από το άλλο ρεύμα.
Όπως είναι φυσικό, δεν παραδέχτηκε ότι είχε κάνει κάτι κακό και επιπλέον μου είπε ότι είχε προτεραιότητα. Δεν αμφιβάλλω ότι είχε, όμως wall_1 wall_1

Η αστυνομία μου είπε ότι αφού υπάρχει στοπ, δεν τίθεται θέμα. Οπότε, τη Δευτέρα θα της κάνω δήλωση. Δεν έγινε ζημιά, γιατί πάντα ξανακοιτάω πριν ξεκινήσω, όμως ήταν σε απόσταση αναπνοής και την κτύπησα, έστω και ελαφρά.

Αυτά.... :mad_3: :mad_3:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κάτι τέτοια κάνουν κι έχει δυσφημιστεί το φύλο μας... wall_1

Καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα, Μιχάλη! Αφού δεν χτύπησε κανείς και όπως λες η σύγκρουση ήταν μικρή χωρίς ζημιές, τέλος καλό, όλα (σχεδόν) καλά...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.475
Τελικά, σε τέτοια περίπτωση ποιος φταίει; (Μου έτυχε το ίδιο προ καιρού, τον πρόλαβα παρακάτω και τον στόλισα, αλλά δυστυχώς δεν έδωσε παραπέρα αφορμή για να τον "περιποιηθώ")...

Reaction score
14
Απάντηση: Πως τράκαρα χθες.

Νομίζω ότι θεωρητικά εγώ φταίω αλλά πρακτικά ήταν καθαρή βλακεία της.

Reaction score
1.213
Αφου θεωρητικα αυτη ειχε δικιο..τι συζηταμε τοση ωρα ? Κανει καποιος το κοροιδο και τελος....πρακτικα τρεχα γυρευε πως θα αντιδρασει η πως θα σκεφτει ο αλλος στο δρομο...

Reaction score
1.213
Και το ειπα χωρις ιχνος αντιπαραθεσης...

Χτες περμενα στο στοπ και καποιος που ειχε προτεραιοτητα ειχε σταματησει..και μιλαγε στο κινητο...3 φορες τον κοιταξα και 3 φορες μου εκανε σημα με το κεφαλι να περασω (παρα το στοπ)...μολις πηγα να περασω...ξεκινησε και αυτος (ειχε τελειωσει το τηλεφωνημα )....

Βασικα εγω εφταιγα που ξεκινησα...επρεπε να κορναρω και να ριξω και κανα μπινελικι στο βλακεντιο...αλλα οπως προειπα αν χτυπαγαμε εγω θα εφταιγα...

Reaction score
51

Αυτά.... :mad_3: :mad_3:

Μωρή κουφάλα......
Καλύτερη δικαιολογία για να μη πάμε για φαγητό το βράδυ, δε μπορούσες να βρεις???
:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
51

Δεν έγινε ζημιά, γιατί πάντα ξανακοιτάω πριν ξεκινήσω, όμως ήταν σε απόσταση αναπνοής και την κτύπησα, έστω και ελαφρά.

Μάλλον γκάζι έπρεπε να πατήσεις φιλαράκι!!
Με το ύψος που έχεις σε σχέση με την κυρίας, θα την έκανες κόσκινο και εσύ θα είχες μικρογρατσουνιές!!!

Μη κάνεις δήλωση.
Ρώτησε τον ασφαλιστή σου να σου πει.
Αφού είχες φθάσει μέχρι τη μέση του ρεύματος η κυρία λογικά θα ήταν ήδη στο αντίθετο ρεύμα.
Αν θυμάμαι καλά, όταν έχεις φθάσει ήδη στο μέσο της οδού, πόσο μάλλον σε κίνηση, υπάρχει τουλάχιστον συνυπαιτιότητα.
Να το ψάξουμε.....
Όχι ότι θα κερδίσεις κάτι, αλλά για να καταλάβει πόσο ζώο ήταν.....

Θέλω λεπτομέρειες μετά....
Σε ποιον κάθετο έγινε?
Στον Παρασκευόπουλο? Και που πήγαινες προς τ' αριστερά?

Reaction score
14

Στον Πλάτανο.
Αφού είχε πήξει ο δρόμος (Εθνική) στη Τογιότα, εστριψα για να πάω για περιμετρική.

Reaction score
51

Στον Πλάτανο.
Αφού είχε πήξει ο δρόμος (Εθνική) στη Τογιότα, εστριψα για να πάω για περιμετρική.

Δεν ήταν κλειστή??? :crazy_1:

Τι αυτοκίνητο είχε το
????????

Και τώρα η κλασική ερώτηση: "Και τι δουλειά είχες εκεί?? Τόσοι δρόμοι...Από εκεί πήγες να περάσεις???" :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
14

Βασικά δεν θυμάμαι. Ένα παλιό ήταν. Κόκκινο. Νομιζω Ρενώ 19.

Από την αναμπουμπούλα δεν πήρα και τα στοιχεία της. Φαντάζομαι, θα με πάρει τηλέφωνο, αλλιώς δεν μπορώ να της κάνω και τη δήλωση.

Anyway, ήταν μεγάλη μ@λ@κια αυτό που έκανε. Λες και το ήθελε να τρακάρουμε.

Reaction score
14

Μωρή κουφάλα......
Καλύτερη δικαιολογία για να μη πάμε για φαγητό το βράδυ, δε μπορούσες να βρεις???
:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Εσύ καλό μου παιδί ακόμα δεν μου έχεις πει οριστικά για το βράδυ.

Τι να κάνω; Να βάλω το γουρουνόπουλο που έχω στο τζάκι ή θα πάμε:crazy_1: έξω;

Reaction score
51

Εσύ καλό μου παιδί ακόμα δεν μου έχεις πει οριστικά για το βράδυ.

Τι να κάνω; Να βάλω το γουρουνόπουλο που έχω στο τζάκι ή θα πάμε:crazy_1: έξω;

Θα φάμε έξω!!
Το γουρουνόπουλο τύλιξέ το να το πάρω σπίτι!!! :cool_11::cool_11: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
51

Βασικά δεν θυμάμαι. Ένα παλιό ήταν. Κόκκινο. Νομιζω Ρενώ 19.

Μπουαχαχα.....
"Οι έξυπνοι οδηγούν Ρενώ...."
Έτσι δεν έλεγε το διαφημιστικό???

:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Ρε 'συ....
Μήπως "της γυάλισες" και...στην έπεσε???
Ξανθιά ήταν??
Γιαυτό στην έπεσε κυριολεκτικά!!! :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.876
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain