Costas Coyias
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 23.681
Έχει να πέσει πολύ διάβασμα αύριο... :105:
δε μπιστευω πριν το διαβασμα να μην πληνεις τα χερια σου με κρυογεννημενο σαπουνι...............:136:Έχει να πέσει πολύ διάβασμα αύριο... :105:
![]()
Αμάν!!! τιν τούτου?Παιδιά χρειάζομαι χρόνο! Το θέμα έχει παρουσιάσει επιπλοκές...
![]()
μεγάλο μούτρο -με την καλή έννοια- το μαγαζί είναι οικογενειακή επιχείρηση, με τον γιο του και την γυναίκα του, σου θυμίζει καρτούν το όλο περιβάλλον. οι διαφημίσεις καταπληκτικές. στο μαγαζί έχει λίγα μηχανήματα, ανάμεσά τους λαμπάτα και κόρνες -βλέπε άποψη χαι-φαι/εντ-, δεν δίνει δεκάρα για καλώδια και όλα τα σχετικά καλούδια ... μελομανής ...... Ο λόγος για τον Alain Choukroun, έναν τύπο που πρέπει να είναι πραγματικά ξεχωριστός και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ – αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχει και -πραγματικά καλαίσθητο- ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ, καθώς το φυσικό του κατάστημα είναι στον αριθμό 113 της οδού Cambronne, στο κέντρο του Παρισιού, ενώ έχει και προσωπικό site, όπου δεν διστάζει να πει σε α’ πρόσωπο «είμαι περιπτωσάρα!» (κάντε κλικ στο Philosophie). Πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω κάποια στιγμή...
Δύο βραχύβια παραδείγματα από εγχώριες διαφημιστικές καταχωρήσεις του προσφάτου παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό είναι ο Ken Ishiwata (μετα αυτογράφου) και ο ΄΄δικός μας΄΄...πολλά βαρύς ΄΄εραστής της μουσικής΄΄.:137:...Κάτι ακόμα, σχετικά με τα «δικά μας»! Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά η διαφημιστική πεπατημένη στον κλάδο του hi-fi είναι απρόσωπη. Δηλαδή, ποτέ δεν θα δείτε σε μια τέτοια διαφήμιση κάποιο πρόσωπο, κάποιο συγκεκριμένο άνθρωπο να σας προτείνει κάτι επωνύμως. Οι μόνες περιπτώσεις που θυμάμαι, είναι ο δικός μας Θείος, που είχε όμως καρικατούρα - όχι φωτογραφία, στην προ τριακονταπενταετίας εποχή, καθώς και μια συνεργατική διαφήμιση που είχε κάνει εκείνη την εποχή η Rotel με τους Γ. Κεχαγιά και Βασίλη Μήλιο, καθώς επίσης και τον Γιώργο Ζωδιάτη (αν δεν απατώμαι). Ίσως ακόμη να έχει κάνει κάτι παρόμοιο και ο Allen “Benchmark” Bourdick, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όλες οι άλλες καταχωρήσεις δεν περιλαμβάνουν παρά μια ή περισσότερες φωτό κάποιων προϊόντων, καθώς και κάποιες από τις μάρκες που δουλεύει το κατάστημα, κατά περίπτωσιν, έτσι «ξερά»...